Keresés

Sorozatokról általában

2013. október 23., szerda 14:52
Hajrá! Lassú, több benn a Korzó, mint a Gengszer, de szerethető.

Háború, Brutalitás, Orgia. :)
0
2013. október 23., szerda 14:49
Valamivel ki kell bírni a Trónok Harca negyedik évadáig. Lehet, hogy nekilátok a héten. :)
0
2013. október 23., szerda 14:46
Pontosan, bár az általam látott HBO sorik közül talán a leggyengébb. De még így is bőven szerethető.
0
2013. október 23., szerda 14:37
Boardwalk Empire-el szemezgettem egy ideig, de még nem kezdtem el. Neki kellene állnom, gondolom ez is színtiszta HBO minőség. :)
0
2013. október 23., szerda 14:04
No meg Válaszcsapás. Meg Boardwalk Empire. Többek között. :)
0
2013. október 23., szerda 13:45
És? :D Nem mozgat meg benned semmit se? :D :D
0
2013. október 23., szerda 13:42
No ez érdekes lehet - ha vlki bejövős - meg kellene nézni. Megnéztem. Feka sunci katana-val...
0
2013. október 23., szerda 13:24
No jól indul az év sorozatok szempontjából. Odaát új évada is eddig ígéretes. American Horror Story is nagyon tetszik. Kicsit még a Walking Deadtól félek, de alakul az is. Jó kis ősz lesz ez. :)
0
2013. október 22., kedd 23:36
Csak vigyázz a két kezedre! Nehogy rossz helyre nyúlkálj! :)))
0
2013. október 22., kedd 21:29
Egyébként ami különösen tetszik a sorozatban az a remek zeneválasztások. Nagyon hangulatosan indult eddig mind a két epizód, részben a zenének is köszönhetően.
0
2013. október 22., kedd 21:02
A fő konfliktus forrást lehet már sejteni, de van annyi mellékszál, hogy tuti ki fog tartani 13 részig. Remélem, a lendületéből nem veszt a dolog.
0
2013. október 22., kedd 20:41
Michonne bejövős :D
0
2013. október 22., kedd 20:13
Igen, eddig tetszetős. Bár nagyon kíváncsi vagyok, hogy mit fognak ebből kihozni.
0
2013. október 22., kedd 19:52
American Horror Story 3. évadát követi valaki?
0
2013. október 22., kedd 19:49
Bocsánat a helyesírási hibákért! Mobil! :)
0
2013. október 22., kedd 19:47
A The Walking Dead-ről annyit mondanék
hogy egy borzasztóan nagy, drámai sorozat, számomra
az egyik legjelentősebb sorozat amit eddig láttam! Már várom a következő évadot
hogy egyben ledaráljam...:)
Aztán meg mostanság fejeztem be a Bates motel első évadát, ami egy kissé bisszantott
benne higy nem találtam szimpatikusnak egy szereplőt sem és néha túl hogy is
mondjam...teátrálisnak éreztem, nem kell azért mindjárt az első részbe gyilkosság!
A Homeland első és második évada letaglozó, elképesztően nagy sorozat, imádtam a hangulatát!
A Hannibállal meg most vagyok félbe, durva dolgok vannak benne, de inkább egy remekül kivitelezett pszichodráma!
0
2013. október 22., kedd 14:53
Bár még csak a magyarul megjelent részeket olvastam, szerintem a képregény sokkal jobb, mint a sorozat (pedig azért elég sok a hasonlóság a sztori tekintetében, bár nem minden ugyanúgy van). A karakterek is jobban kidolgozottak, némelyek motivációja jobban érthető. A képregény is a dráma vonalra fókuszál, de ennyire nem viszi túlzásba.

Persze nézni még én is nézem, de a második évad nekem is unalmas volt, a harmadik tényleg lehetett volna több is... Negyediket meglátjuk.
0
2013. október 22., kedd 14:05
A Rick vs Shane szál nagyon tetszett. Daryl karaktere pedig szerintem nagyon szuper! :)
0
2013. október 22., kedd 13:39
"Egy posztapok-zombisorozatnak simán elmenne, de nem, itt mindenképpen minden részben drámázni akarnak, amihez csupán csak körítés a zombiatmoszféra. Számomra ezért hal meg a sorozat minden évadban... "

Nekem meg pont ez tetszik benn: sokkal inkább drámaként nézem, mint zombisorozatként. A második évad állóvizében a Rick vs Shane nyújtotta az igazi feszültséget, a harmadikban pedig a Kormányzó vs Rick. Mindezek mellett a sok kiszámíthatatlan haláleset, no meg a rengeteg kiváló karakter. Michonne, Daryl stb...

Az meg, hogy néha kibeleznek egy embert, vagy fejbelőnek egy gyereket, csak hab a tortán... :)
0
2013. október 22., kedd 13:11
Érdekesek amiket írtok a TWD-ről. Én nem szoktam sem sorozatokat, sem zombis filmeket nézni, egyszerűen nem érdekelnek. A Resident Evil-eket láttam, de számomra mind egyszer nézős volt. Valószínű, hogy csak az azonos című játék miatt néztem meg a részeket, mert volt egy része amit végigjátszottam és meglepően nagyon is tetszett (talán a második volt az).

Rengetegszer belefutottam a TWD-be a neten, hallottam róla, olvastam a szalagcímeket, mígnem egyszer rászántam magam, hogy belekukkantok, ha már ekkora híre van. Mivel most beteg vagyok így van időm nézni, tegnap a második évadot gyűrtem le a hatodik résztől, ma lehet, hogy elbánok a harmadik felével, mondjuk. Tudja a fene, de engem valamiért leköt ez a sorozat. Elképzelhető, hogy pont azért, mert nem szoktam zombulni, így valamiféle újdonságot hoz számomra.
0
2013. október 22., kedd 11:39
+1 Zombis, vámpíros filmeket sosem nézek. Egyet láttam, tudom baromság, tovább már nem érdekel. Csak a körítést variálják. Ami lehet jó és érdekes, de pont a zombivámpír baromsággal rontják el.
0
2013. október 22., kedd 11:37
Lehetne ez jó is egyébként (én mindig erre várok és ezért nézem, bár a 3. évad után erősen gondolkodtam, hogy abbahagyom)... de egyszerűen a ziccereket kihagyják, mert fontosabb, hogy dráma akarjon lenni... néha többet rinyálnak egy epizódban, mint a csoporttársaim egy egész vizsgaidőszakban... :D
0
2013. október 22., kedd 11:33
Köszi, hogy végre ellenvélemény is van, már kezdtem úgy érezni, hogy én vagyok teljesen rideg és érzéketlen, amiért taszít egy zombie-sorozat végignézése. :)
most posts by TM
0
2013. október 22., kedd 11:31
A második évad végére sírni fogsz, mint egy ribanc, annyira rossz :D A Falling Skies sem egy nagy eresztés, de ott legalább a csoportnak mindig van valami célja, amivel az emberiség túlélését célozzák meg :)
0
2013. október 22., kedd 10:29
Na vazze, most akartam ideírni és látom épp aktuális :)))

Nekikezdtem a TWD első évadának és bár volt benne izgalom, valahogy nem érzem a késztetést, hogy nekikezdjek a másodiknak... Olyan semmilyen egy kicsit az egész. Nem tudom mi lesz a fő vonal, de egyelőre nem látom milyen történetszálra lehetne felfűzni a cselekményt. Ez a sztori így gyakorlatilag mehet életünk végéig, csak így céltalanul eléggé kezd uncsi lenni majd szerintem... Attól nem gondolnám, hogy izgalmasabb lesz, hogy meghal benne pár főszereplő, maximum két percig tátom a számat, utána visszaalszom, ugyanis az első évad utolsó részén konkrétan bealudtam a picsába.
0