Elolvastam, azért írtam azt, hogy majd leadják X év múlva, aztán sírhatunk, mint az X-akták esetében, mert addigra már mindenhol kijön DVD-n.
0
2012. június 22., péntek 13:48
52684
Olvasd el, nem jegelik, hanem az új adójukra tolják át, meg a kúlra. Még csak a sugárzási felület sem lesz kevesebb.
most posts by TM
0
2012. június 22., péntek 13:46
16458
Ez oké, hogy nem a főretekre tervezték, de ha jegelik 2020-ig, addigra még a Marson is kijön BD-n/DVD-n, és aztán leshetünk, mint az X-akták esetében.
0
2012. június 22., péntek 13:39
1090
nagyon rég vártam már ennyire egy új évadot...
0
2012. június 21., csütörtök 10:44
52684
Ez csak annyit jelent, hogy nem a főretekre tervezik a sorozatokat, vagyis nem nyírtak ki semmit.
most posts by TM
0
2012. június 21., csütörtök 10:39
52684
Lesz szinkron a Hősök végéhez, ez jó hír!
most posts by TM
0
2012. június 21., csütörtök 10:35
52684
Már akkor is csak a felét adták ki, így esélytelen.
most posts by TM
0
2012. június 21., csütörtök 9:55
16458
Kolosi Péter nyilatkozta az origo-nak: "Azt azonban látni, hogy a fragmentáció, az itthoni nagy kínálat miatt az amerikai sorozatok egyre kevésbé az RTL Klubra valók, viszont mi portfólióban gondolkodunk: fontos, mi kerül a Coolra, az RTL2-re és a többi kábeltévénkre"
Ennyi. Ezzel azt hiszem pár sorozat hazai kiadását ki is nyírták. Mert sajnos szinkron nélkül csak felirattal nem kerülünk rá a lemezekre, szinkron meg nem készül, ha meg sem vették. Frankó.
0
2012. június 20., szerda 22:26
1394
nemtom h vki nézte-e az új dallast, de nekem bejött...
apropó: korábban kiadótt dallas tv sorozat részek esetleges újrakiadásáról vmi hír? lemaradtam róla amikor kapható volt sajnos..
0
2012. június 20., szerda 21:58
19952
Kapják be a kiadók mellett a TV csatornák is!!!!
Részlet az Origó cikkéből:
"Azt RTL-en biztosan nem megy eztán a Dr. Addison, mert csak az első két évad van meg nekik (a folytatást nem vásárolták meg), a másodikat adják júliustól, késő este. A rejtély megvan, ezt tervezik folytatni, de nem idén. A Tuti gimi-ből most ismétléseket ad az RTL Klub, de ősszel jönnek az új részek, nem úgy mint A hatalom hálójában című szériából, mert ennek folytatása csak 2013 elejére várható - idén csak ismétlések lesznek. Az egykor nagy kampánnyal beharangozott Lost utolsó évadját már nem vette meg az csatorna, a Döglött akták 5. évadja nyáron lesz, késő este, augusztustól pedig a hatodik évaddal folytatják. A Zsaruvér első évadát júliusban láthatják újra a nézők a TV2 Csoport férfi csatornáján, a PRO4-en, augusztusban pedig indul a második évad is. A Hawai Five-O első évada most fut a PRO4-en, júniusban pedig megszakítás nélkül folytatódik a második évaddal. A Férjem védelmében a TV2 Csoport női csatornáján, a FEM3-on kapott helyet, ahol május óta látható a sorozat első évadja - novembertől pedig jön a következő évad is, szintén a FEM3-ra. A Psych - Dilis detektívek első évada októbertől újra jön a TV2-re. Hogy mi lesz az egykor fantasztikusan rajtolt, később gyérebb számokat szállító Hősök végével? A TV2-csoport tervei szerint a Hősök 2013-ban újra képernyőre a negyedik évaddal, de hogy melyik TV2-csatornán (Fem3? Pro4?), az majd a későbbiekben dől el."
0
2012. június 3., vasárnap 19:08
2464
A Revenge-et én is végignéztem és tényleg nagyon jó!
0
2012. június 3., vasárnap 18:38
953
A rejtély -Fringe Tudni lehet erről valamit 3.4.évad????
0
2012. június 3., vasárnap 18:23
1090
A Revenge volt az egyetlen sorozat a Célszemély ( Person of Interest ) mellett aminek a heti új részét tűkön ülve vártam...szerencsére, vagyis nem véletlenül mindkettőnek be lett rendelve a 2. évadja is. Erősen ajánlott mindkettő sorozat!
0
2012. június 3., vasárnap 11:48
7721
Biztos volt már róla szó, de én csak most olvastam az origo-n, hogy hamarosan elkezdik adni az m1-en a Revenge cím sorozatot.(Megemlítették még a Ginnifer Goodwin-os szériát is, de az kevésbé érdekel.)
0
2012. május 17., csütörtök 12:09
52684
A vicces az, hogy leemeltem a polcról, elolvastam a hátoldalát, megnéztem a logót is, és utána leuniverzálosztam. :)
most posts by TM
0
2012. május 17., csütörtök 12:05
6697
Akkor felkerül a hosszú-hosszú, külföldi listámra ez a film is, köszönöm az infót! :))
Itt is kapható volt a DVD-hőskorban, mára már tényleg csak kintről szerezhető be. Mivel szinkron nyista, plusz erősen rétegfilm, Szelekték nem adják ki újra...
TM, inkább Paramount-film akart az lenni... :)))
0
2012. május 17., csütörtök 11:43
52684
Külföldről beszerezhető Universal-film, magyar felirattal, nekem is onnan van a DVD-verzió (VHS-en régebbről, a kilencvenes évek UIP-jától), még Angelus rendelte valamikor a jégkorszak előtt. :)
most posts by TM
0
2012. május 17., csütörtök 11:37
6697
:S Sajnos, azt a filmet pont nem láttam még tőle, tévében nem láttam még, hogy adták volna, dvd-n pedig ugye nem jelent meg (tudtommal).
Nekem is nagyon tetszik a Shark, és talán Woods nem akart örökre a televízióban maradni. De nagyon komolyak voltak a Family Guy-os vendégszereplései is, őrült egy fickó :D
0
2012. május 17., csütörtök 11:30
52684
Megint beszopatott a rendszerfrissítés, elszállt egy mázsa betűm, persze mi a túrónak firkálok ennyit korán reggel... Az Egy kisebb isten gyermekeiről írtam meleg szavakat, meg hogy a Shark olyan qrva jó, hogy érthetetlen, miért lett belőle csak két évad, és hogy a kiváló James Woods kiváló filmes alakításai ellenére szerintem a Sharkban a legeslegjobb.
most posts by TM
0
2012. május 17., csütörtök 10:59
6697
Igen, aranyos jelenet volt :) És imádtam abban a részben (is, meg minden más sorozatban, filmben, amiben megfordul) Marlee Matlin-t is.
Sajnos ügyvédes sorozatokban annyira nem vagyok jártas, most a Viasat-on nézem a Shark-ot, eléggé tetszetős sorozat, persze James Woods miatt ez alap :) De régóta fenn van a daralistámon a Damages, épp Glenn Close miatt :) Most, hogy megint csappant a sorozataim száma, ősztől új sorozatokra kell ráállnom (alig tetszik eddig valami a berendelt sorozatokból), úgyhogy lehet, hogy nyáron lesz egy Damages dara, köszi az ajánlót :)
0
2012. május 17., csütörtök 10:41
52684
Ted Dansont tudom még ajánlani A hatalom hálójában (Damages) sorozatban is. Ott ugyan kevesebbet szerepel, de baromi jól megírt karaktere van, akárcsak ott mindenkinek, elsősorban a gátlástalan, hidegvérű ügyvédnőnek Glenn Close-nak. Ügyvédesben az egyik legkeményebb, amit láttam, semmi Ally McBeal-es romantika, de még az egyébként komolynak (és jónak!) mondható A férjem védelmébennél (The Good Wife) is komolyabb és jobb.
most posts by TM
0
2012. május 17., csütörtök 10:36
52684
Az nagyon szép volt, amikor az anyukájával jelbeszélt. :)