Keresés

Sorozatokról általában

2012. január 17., kedd 10:43
Tegnap végre elkezdődött dupla résszel, rég nem vártam már ennyire sorozatot, remélem nem fogok csalódni!

0
2011. december 20., kedd 22:30
Hung, Bored To Death, How To Make It In America
0
2011. december 16., péntek 21:11
Nálam a Homeland viszi a pálmát.

0
2011. december 16., péntek 20:50
Mostanra világos lett,hogy ezek számomra a legjobb idei újonc sorozatok:

Revenge:

Once Upon a Time:

American Horror Story:

0
2011. november 13., vasárnap 7:42
Köszönöm a választ!
0
2011. november 13., vasárnap 0:59
Igen.
0
2011. november 12., szombat 23:41
A külföldön megjelent Deadwood első két évadán tényleg van magyar felirat?
0
2011. október 11., kedd 1:56
Új sorozat Kieferrel!!

Nem tudom, érdemes-e neki örülni, egyáltalán eljut-e hozzánk...

0
2011. október 3., hétfő 10:55
Remélem, hogy tényleg összeszedik ezt a zseniális gárdát még egy körre.
0
2011. június 22., szerda 10:27
Az Igazságosztó nagy kedvenc. Kár, hogy DVD-n a büdös életben sem fog megjelenni...
0
2011. június 22., szerda 9:58
supernatural nagy kedvenc! Amit mostanság nézek hetente 1x az Igazságosztó c.film.,Michael Madsen főszereplésével. De szívesen nézném a Mesék a kriptából c.sorozatot amely nálam az első helyen áll. Esetleg egy Horror mesterei:)
0
2011. június 22., szerda 9:39
Game of Thrones: Season 1 kritika
0
2011. június 22., szerda 9:21
Lehetnek spoilerek lehet a következő hozzászólásban (főképp, hogy melyik sorozat tér vissza és néhány távozó színész miatt).

Mostanság ismét egyre több sorozatot követek, ráadásul tévében :) Elmúlt hónapokban abszolút rákattantam a Dr. Csont-ra. Nem hittem volna, hogy egy nyomozós sorozat még tud ennyi minden újdonságot mutatni, mikor az elmúlt 10 évben elöntötték a tévét a krimik. A Helyszínelők közül a las vegas-i csapat volt a favorit, egészen Grissom távozásáig, bármennyire is kedvelem Laurence Fishburne-t, itt nem tudtam megkedvelni a szerepét, ráadásul távozik is a szériából, akárcsak Marg Helgenberger. így meglepődnék, ha az ősszel kezdődő 12. évadot követné újabb. A Miamis sorozatot sose kedveltem, Horatio miatt főképp, de elismerésre méltó, hogy ők a 10. évadukat kezdik és alighanem lesz 11. is. A New York-i helyszínelőket mindig is jobban kedveltem az utóbbinál, sőt, Grissom távozása óta mivel már nem követem olyan élénk figyelemmel a CSI-t, betöltötte az űrt Mac Taylor és csapata. Ha nem fuccsol be a Gyilkos elmék spin-off-ja, akkor viszont nem lehetne 8. évad, és nem is számítok rá, hogy lesz 9. évad, sajnos.

A Gyilkos elméket sose szerettem, ahogyan az NCIS-t sem. A Nyomtalanul és a Döglött akták viszont szintén szerethető sorozatok, előbbi jóval komolyabb és komorabb volt, mint a CSI-ok, utóbbi pedig igen különleges volt ezzel az oda-vissza flashback-eléssel, kár, hogy mindkét sorozat véget ért már. Mentalistát, Castle-t és Hazudj, ha tudsz-ot nem igen nézem, talán csak a Castle az, amit talán meg tudnék szeretni, ha nagyobb figyelmet szentelnék rá. Ugyan nem egészen bűnügyi sorozat, de Dr. House-t is még belevenném a mondandómba. Egy igen érdekes, különös és az egész sorozatot a hátán cipelő (naná, hiszen címszereplő) karakterre épülő sorozatot szeretem, nem nézem állandóan, most is inkább az ismétléseit a Viasat-on, de lekötnek s szórakoztatnak. Még jó, hogy itt is lesz 8. évad, ami viszont ugyancsak utolsó lehet, mivel Cuddy távozik és Hugh Laurie se akarja már tovább vinni a karaktert.

Fúú, tudok ám rizsázni, pedig összességében csak a Dr. Csont-ot akartam éltetni :D Mint már fentebbről kiderült, nekem nem elég, ha nyomozgatnak a tévében, a karaktereknek kell megfognia, azok nélkül érdektelen az egész. És ez a sorozat tele van szerethető, jópofa, vicces figurákkal és remek poénokkal. Nem gondoltam volna, hogy egy bűnügyi sorozat ilyet is nyújthat, mert bár a CSI-ban is akadnak mosolyfakasztó poénok, itt az egész sorozat szíve lelke is a humor. No meg Bones és Booth kapcsolata. A Simlis és Szende óta nem láttam ilyen remek férfi-nő nyomozópárost, de egyenesen szerintem túl is szárnyalják Willis és Shepherd párosát. És ami még külön öröm, hogy a szinkron remekül sikeredett, no nem láttam-hallottam még eredeti nyelven (csak előzetesekben), de a hangok nagyon jók, élvezetes kis szinkron lett. Most hétfőn amúgy ügyes volt a bújtatott Avatar reklám. Sweets, Hodgins és Fisher táborozása a mozi előtt, hogy láthassák a filmet (és leesett, honnan ismerős a Fisher-t alakító színész: ő volt Norm Spellman az Avatar-ban), de Bones és Booth is sziporkáztak. Az elmúlt részekből pedig abszolút az 4. évad 24-edik része volt az, ami után már eldőlt (amit eddig is éreztem), hogy az elejétől fogva el kell kezdenem a szériát. Ebben az epizódban ugyanis a nagy-nagy kedvenc Family Guy legkedvencebb szereplője, Stewie tűnt fel és egyáltalán nem volt izzadságszagú a crossover, ellenben hozta a formáját Stewie és nagy piros pont a szinkronstúdiónak, amiért Dolmány Attila volt a hangja. Nagyon odafigyeltek erre az apró kis részletre, nagy köszönet érte! :)) Szóval, csak ennyit szerettem volna írni a Dr. Csont-ról, csak jó szokás szerint megint megszaladt a billentyűzet, de remélem sikerül kihámozni, amit akartam :D
0
2011. június 17., péntek 13:36
Hali!

Bizonyára benne vagy az egész "CSK" univerzumban, nekem még csak a kezdeti lépések történtek meg. Először is hozzámvágták a komplett szériát 10+5+2 évad, meg Igazság ládája, Continuum, újravágott első rész és sok kisfilm, doksi, filmzene, regény stb.
Kutakodtam, hogy érdemes elkezdeni, illetve azt tudtam, inkább a mi mi után jön volt homályos, de most már sínen vagyok. Na meg a 3. évadnál, és mondhatom, egyre jobban tetszik az egész! Barátom irigykedett, hogy milyen jó nekem, mert most fogom átélni azt a rácsodálkozást, ami neki volt meg a első megtekintés során. De ezzel én is így vagyok, amikor valaki pl. azzal jön, hogy még nem látta a 24 minden részét. :)
most posts by TM
0
2011. június 14., kedd 2:30
Eh. Szóval helyesen:

Én annyival egészíteném ki, vagy inkább javítanám, hogy "a bonyolult, a túl sok szálon futó történeteket a nézők" nem nem szívesen követik, hanem nem tudják követni.
0
2011. június 14., kedd 2:28
Ezt olvastam én is :-D

Én annyival egészíteném ki, vagy inkább javítanám, hogy "a bonyolult, a túl sok szálon futó történeteket a nézők" nem nem kedvelik, hanem nem tudják követni.
0
2011. június 14., kedd 1:36
"A TV2 részéről Kiss Péter úgy véli, egyszerű történetvezetésű sorozatokra van szükség,  bonyolult, a túl sok szálon futó történeteket a nézők nem szívesen követik. "

Na, ez a magyar valóság - mint azt mi itt mindanyian tudjuk.

Az idézet   innen    származik.
0
2011. május 12., csütörtök 11:36
jav.: a csillagkapuk közül
0
2011. május 12., csütörtök 11:36
hétfőn leadták a syfy-on a Stargate Universe utolsó részét is, amihez kedden már volt is szerencsém.

2 évadot mondtak neki, az alacsony nézettség miatt (valóban 900 e - max 1 millió között mozgott).

most a legutolsó részt 3 millióan nézték, nyitva hagyva a történetet nyilván, nagyon sok mindent le kellett volna lezárni.
az csillagkapu közül ez a sorozat készült a legnagyobb költségvetéssel, az első évad inkább az emberi részéről szólt a szereplőknek, a 2. évad viszont sokkal több kalandot és izgalmat hozott magával.

remélem folytatják...
0
2011. május 11., szerda 11:24
A sorozatgyilkos újra lecsapott...
0
2011. május 10., kedd 22:39
Ide kapcsolódva tudom, hogy korai hiszen a  Trónok harca még az első évad felénél se tart, de leghamarabb mikor jöhetne nálunk DVD-n? 2012 első negyedév/félév?
0
2011. május 8., vasárnap 20:02
A Trónok harca HBO-s sorozat szenzációsan jó szerintem. Minden résszel egyre jobb. Nekem a jelenleg futó sorozatok közül ez tetszik legjobban per pillanat.
0
2011. május 8., vasárnap 19:18
Szia! Én is ugyan ezt mondom! Csak nekem a Supernatural helyett a nikita van,ez a 3 sorozat amit szeretek :)
0
2011. május 8., vasárnap 18:55
"Will és Grace" - számomra érthetetlen, hogy miért nem adták még ki idehaza? Az egyik legzseniálisabb sitcom, megérdemelné sok-sok néző, hogy megvásárolhassa!
0
2011. május 8., vasárnap 18:41
Most néztem meg a Fringe 3. évad fináléját és nem találok szavakat!
Hatalmas fájdalom lett volna ha ez a rész sorozatzáró lett volna!
Szerencsére a három kedvencem következő évadjai be vannak rendelve:
-Fringe 4. évad
-Supernatural 7. évad
-The Vampire Diaries 3. évad!
0