Keresés

Sorozatokról általában

2011. április 19., kedd 20:00
Mostanában kicsit behoztam a lemaradásaimat (ahol volt) sorozatok terén.

V - 2. évad - Spoileres lehet
Hm, érdekes egy sorozat. Nem egy Lost, nem egy Fringe, de valahogy mégis magával ragadott már az első évadtól fogva és nem eresztett a második évad alatt sem. Főleg a 2. évad második fele pörgött fel jól, a trükkök hagynak kívánni valót maguk után, pár színész is, de mégis fenntartja a sorozat az érdeklődésemet. És remélem kapnak egy esélyt, hogy egy 3. évaddal lezárják a történetet, mert nem lenne rossz, ha kapna egy kerek befejezést. Az évadfinálé szerintem ütős és fordulatos volt, főleg ami az egyik leggyűlöltebb karakter sorsát illeti :D

Született feleségek - 7. évad
Tényleg egyre többször kiszámítható, ismétli önmagát, de még mindig jókat tudok rajta mosolyogni, nevetni. Várom az évadfinálét, mégha sejthető is, merre haladnak az események. Kiváncsian várom a 8. évadot.

Fringe - 3. évad - Spoileres lehet
Na ez igen, nagyon jól összerakott eddig ez az évad, igaz, vannak benne kissé bugyutább részek, és vannak elég fura részek is (mint a legutóbbi, 19. rész), de izgalmasan alakul a két világ közti harc. Anna Torv pedig az elmúlt részekben bizonyította, hogy igenis tehetséges, tökéletesen hozza a két Oliviát. Még három rész az évadból, de megnyugtató, hogy lesz 4. évad és esély a méltó lezárásra.

És tegnap láttam a Trónok harcának elejét és végét a HBO-n, abszolút nézős sorozatnak tűnik, a helyszínek szépek, a színészek jók és minden bizonnyal a történettel se lesz gond, ha a könyvsorozat is ennyire népszerű.
0
2011. április 8., péntek 12:55
De hogy tudtad és én hogy tudtam, mi ez a betű itten... :)
0
2011. április 8., péntek 11:51
Igen.
0
2011. április 8., péntek 11:48
Tate miatt?:)
0
2011. április 8., péntek 11:46
M
0
2011. április 8., péntek 11:45
http://comment.blog.hu/2011/04/07/zsenialis_office_evadfinale_varhato">M
0
2011. március 26., szombat 17:45
Már megnézte. És a virág is jöhet.:)
0
2011. március 26., szombat 17:19
Hoppá, rossz hsz-re válaszoltam. Van ez így...
0
2011. március 26., szombat 17:15
"Nem-e"? Pfff... Leülhetsz, 1-es! ;-)
0
2011. március 26., szombat 16:43
Nem-e tudja valaki mikor fog megjelenni a Knight Rider 3. évada.
0
2011. március 26., szombat 15:41
Virágot....Nekem?:)
Ez Rainbow-t biztos érdekli.
0
2011. március 26., szombat 15:36
Lesz Rejtély 4. évad 22 résszel...
http://www.tvline.com/2011/03/breaking-fox-renews-fringe/
0
2011. március 24., csütörtök 0:04
www.tvsorozatabc.hu
0
2011. március 23., szerda 22:20
Ja és, amik még nekem személy szerint nagyon kellenének az Fassbinder gyöngyszeme a Berlin Alexanderplatz
illetve nagyon kellenének Ingmar Bergman minisorozatai: Fanny és Alexander, Jelenetek egy házasságból (ami nálunk kijött az egy filmmé való összevágása a hat résznek, amik darabonként egy órásak), Színről színre.
0
2011. március 23., szerda 22:15
Engem jelenleg a Twin Peaks második évada izgat. :) Ha már megvan az első jó lenne ez is a polcra.

A Birodalom 2. évadot is nagyon várom.

Sajnos a Magányos farkas és farkaskölyök abbamaradt, pedig annak a maradék 3 részét is nagyon szívesen megvenném.

Az Ezüst nyíl vágatlan sorozatverzióját is megvenném (ami kijött 4 DVD-n az irtóra megvan vágva).

Dario Argento 4 részes The Door into Darkness 4 részes sorozata is szenzációsan jó. 4 csavaros rész, 4 remek rendező.

Masters of Horrorra idehaza semmi esély? :(
0
2011. március 23., szerda 20:45
Bár nagy valószínűséggel nem költhetek most egy ideig dvd/bd-re, azt mindenképpen meg fogom venni. Csak majd légyszi szóljatok, merre találom.
0
2011. március 23., szerda 19:51
Remélem hamarabb megtalálják..
0
2011. március 23., szerda 18:51
A nyolc évszak jön végre... Elvileg.
0
2011. március 23., szerda 14:37
218.: Ennek igencsak Star Wars-os a borítója! :-)))
0
2011. január 13., csütörtök 15:18
TBBT Hurrá!
0
2010. november 26., péntek 21:54
Nagyon jól összerakott történet!
A képregény is igen ütősre sikeredett.
0
2010. november 26., péntek 21:52
The Walking Dead s01e01. Ha megjelenik, ebből "first day buy" lesz.
0
2010. augusztus 4., szerda 18:10
Arrested Development
Bárcsak kijönne nálunk dvd-n...
0
2010. április 14., szerda 11:04
Hát igen, a Szölfel mellőzése sokaknak csalódás, engem ez nem érint, letettem róla ezer éve, hogy Kenósorsolással megtűzdelve nézzel sorozatokat, ezért vettem fel eddigis az egyetlen magyarul nézett sorozatot, a Férjem védelmébent,hogy át tudjam tekerni a szemetet a közepén. Most még így persze mindegy, hogy éjszakára kerül, de ez evidens módon előrevtíti a kaszát. Akkor pedig nem marad magyar tévében nézett sorozatom. Cseppet sem fogom sajnálni.

Most, hogy a Betty végert ér, a Skins-en gondolkodom. A középiskolás tanítványaim megőrülnek érte. Azt hiszem, az fogja kiváltani Betty-t. Aztán nyáron talán mást is bevállalok, ha nem lesz House és Szülfel sem. (És Hung sem, meg semmi más, amit nézek)
0
2010. április 14., szerda 10:54
Hát igen, az elbaltázott marketing. A SzülFel nem gagyi női sorozat, sokkal több annál. De nálunk este nyolckor még a celebhíradó, meg a reklámok között a nézhetetlen és tehetségtelen szereplőket felvonultató csípős szappandrámák mennek.
0