Keresés

Sorozatokról általában

2010. április 14., szerda 10:51
És milyen jó sorozatok voltak azok! Szerencsére jópár kijött dvd-n is, de pl a Nem kell mindig kaviár és a Nyolc évszak még minidg nagyon hiányzik.
0
2010. április 14., szerda 0:10
Én főműsoridőben nézem a sorozatokat:) Persze némi csalással. Reklámokat nem igazán bírom, így mindenképp felvétel és másnap esti nézés marad. Csak a szinkron miatt várom a tv2-s részeket. Egyébként megvárnám a dvd-t, tv2 meg...
Szomorú, hogy a 8 órás igénytelen műsorokra van igény:(
Régi szép idők, amikor keddenként 8kor kezdődött a sorozat és reklám nélkül lehetett nézni:(
0
2010. április 13., kedd 21:56
Várható volt, hogy jön valami kavarás, egyszerűen azt nyelem le nehezen, hogy megszokod, megszereted és puff, lassan felejtheted. Most elkerül éjfélre, majd - mily meglepő - senki nem fogja nézni, ergo kasza. Pedig nagyon jó így, a megszokott szinkronhangokkal. Azt hiszem, el kellene kezdenem megnézni, hol tart vele a Hallmark.

A másik két sorozat már rég nem érdekel a tv2-n, bár House-ot megnézem ott is, de már letettem arról, hogy náluk kövessem.
0
2010. április 13., kedd 21:53
Egyszer már akartam. Majd meglátom, most kifut egy "szeretem-sorozat", már csak egy rész és vége, ahelyett kell valami majd. (angolul)
0
2010. április 13., kedd 21:52
A tévékettő a Született feleségeket és a House-t is képes volt elsüllyeszteni. Na persze nem este tíz után kéne ilyet adni, hanem főműsoridőben 8-tól, ahogy például a németeknél is megy. Ott még nem szorították ki az esti tévézésből a normális sorozatokat a saját gyártású förmedvények, ahogyan minálunk.
most posts by TM
0
2010. április 13., kedd 21:49
A Damages nagyon jó! Még három rész van a harmadik évadból. Megint jól összeválasztották a mellékszereplőket, Martin Short kiváló a szerepében. S nagyon érdekes a két oldalról elindított cselekményszál, ami most már hagyományosan mindig a szezon utolsó részében ér össze. Szerintem próbáld meg. :)
most posts by TM
0
2010. április 13., kedd 21:10
Megint a Férjem védelmében. Bejött, megszerettem, nézem. Böcsülettel, a tv2-n, a jóféle szinkornnal, nem elébe menve az eseményeknek. Jó, legyen pénteken hajnalban, úgyis felveszem és másnap nézem. De már érződik a kasza szaga. Csodás. Hát nem fogom abbahagyni, meg fogom találni a módját, hogy lássam. Akár a Hallmarkon, de akkor eredeti hanggal, akár máshogy. Bravo tv2.....

http://tvblog.blog.hu/2010/04/13/valtoznak_a_pentek_esti_sorozatok
0
2010. március 13., szombat 14:25
Tudom, de nem tetszett a szinkron, és valahogy nem volt kedvem angolul nézni.
Egyébkétn nem évek óta, csak hetek óta.
0
2010. március 13., szombat 12:33
A Hallmarkon már évek óta megy :D
0
2010. március 13., szombat 10:52
Úgy tűnik... :)
0
2010. március 13., szombat 10:29
Ó, ezt igazán jó olvasni! Végre tudtam egy sorozatot is ajánlani, ami bejött neked. :)
most posts by TM
0
2010. március 13., szombat 10:26
Én viszont tegnap belenéztem a tv2-s verzióba és hozzávetőleg 10 perc után eldöntöttem, hogy ez a sorozat nekem való. Egyelőre csak felvettem, mert nem vagyok híve a "reklám közt a sorozat" filozófiának, de végignézem majd, nagyon hamarosan. Itt az ideje a repertoárba egy ügyvédes sorozatot is felvenni. Lehet, hogy a Damagesnek is esélyt kellene adni?
0
2010. február 25., csütörtök 18:47
The Practice is volt már valamelyik magyar csatornán. Talán a viasat3-on. Ahhoz is 2 szinkron készült. Meg ugye pár Ally Mcbeal epizódban is benne volt néhány szereplő.
Ügyvédes sorozatok közül a Murder One még nagyon jó volt. Az első évadot láttam még anno az MSaton. Daniel Benzali , Mary McCormack és a zseniális Stanley Tucci volt a főszereplő.
0
2010. február 25., csütörtök 17:37
Ügyvédes sorozatok közül még a The Practice-t (Ügyvédek) ajánlották, ami 1997 és 2004 között futott és bostoni ügyvédi irodában játszódik Dylan McDermott,  Lara Flynn Boyle ismertebb név a szereplők között, nyert számos díjat is a hét év alatt.
De ami hasonló egy kicsit A férjem védelmébenhez, az a (talán Erőss Pál-retróval kitalált magyar című) Családjogi esetek (Family Law), melyben Kathleen Quinlan a főszereplő és ami mostanság az AXN-en fut.
most posts by TM
0
2010. február 25., csütörtök 17:25
A Damages-ben először roppant idegesített, hogy mutattak egy nyúlfarknyi jelenetet, ami persze az előzmények ismerete nélkül érthetetlen volt, majd visszaugrottak fél évvel korábbra, de aztán újra és újra mutatták a jelenidejű történést is, mindig egy picivel többet láttatva, majd ahogy halad a fél évről indított szál egyre kevesebbeket lépdeltek hátra az időben, de hogy igazából miről is volt szó, az a 13 részes évad végén állt csak össze, egy nagy puzzle-képpé.
A második évad dettó ilyen, de mégis működik, sőt, ha lehet még izgalmasabb. A harmadikat most vetítik kint, április 19-én ér véget, utána majd jól rávetem magam. :)
most posts by TM
0
2010. február 25., csütörtök 17:18
Ruttkay Laura is elég felkapott hang mostanság. Robin Tunney magyar hangja is ő az A mentalistában és az A szökésben is ő szinkronizálta.
A Damages-t is le kellene már darálnom , mert elég izgalmas sorozat , amennyit láttam belőle. De előbb a legújabb DH epizód , aztán My So-called Life dara.
0
2010. február 25., csütörtök 17:11
Érdekes, hogy Ruttkay Laura a szinkronhangja egy másik ügyvédi irodában asszisztenskedő karakternek is, A hatalom hálójában főszerepet játszó Rose Byrne-t szintén ő magyarítja.
most posts by TM
0
2010. február 25., csütörtök 16:48
Én nézem a Hallmarkon és tetszik a sorozat. Igaz , jobb lett volna ha Margulies magyar hangja Kováts Adél lett volna , de majd a tv2 megoldja. :-) Remélem kijön ez a sorozat is majd DVD-n. Jó poén lenne , ha mindkét szinkron rajta lenne az angol hang mellett.
Egyébként nem olyan vészes a Hallmarkos szinkron. Gondolom időhiány miatt olyan színészeket szerződtettek , akik jobban ráértek.
Hallmarkos hangok:
Julianna Margulies - Németh Kriszta (pl: Lost -Kate)
Chris Noth - Vass Gábor
Archie Panjabi - Ruttkay Laura
Matt Czuchry - Molnár Levente
Josh Charles - Czvetkó Sándor
Christine Baranski - Kocsis Mariann
Mary Beth Piel - Kassai Ilona ( úgy látom őt megtartotta a tv2. Bár már a Dawson s Creekben is ő  szinkronizálta a nénit)
Matt Czuchry akkor már megkaphatta volna a Gilmore-os hangját. Sajnálom , hogy Josh Charles hangját Czvetkóról Bozsóra cserélik. Czvetkó jobban illik hozzá.
0
2010. február 25., csütörtök 14:28
A változatosság gyönyörködtet. :)
most posts by TM
0
2010. február 25., csütörtök 14:24
Ah, értem. Hát egyszer belefér úgy is, ha fordítva csináljuk.:)
0
2010. február 25., csütörtök 14:21
Nem, hanem hogy én nézem angolul, te meg magyarul. :)
most posts by TM
0
2010. február 25., csütörtök 13:48
Chris North-nak még jó lett volna Háda János is. (Esküdt ellenségek)
0
2010. február 25., csütörtök 13:20
Hát, úgy tűnik, nekem ebből most marad a magyar, ha a tv2 nekidurálja magát, azt hiszem, tényleg adok neki egy esélyt.
Fordított leosztás alatt azt kellene értenem, hogy egy kisebb csatorna kezdte vetíteni és aztán kapott rá a nagyobb?
0
2010. február 25., csütörtök 11:24
Nem ismerem a magyar hangokat, mert ezt eredetiben néztem. De jó! Tetszik ez a fordított leosztás! :)
most posts by TM
0
2010. február 25., csütörtök 11:23
Hazai átlagnéző alatt az rtl, tv2 stb-t bámulókat értem. De igazad van, van nekik is ízlésük. Csak rossz.
most posts by TM
0