Early Edition: A kiválasztott, lentebb írtam, hogy Amerikában már kezd kijönni dvd-n :) De jó lenne, ha itthon is látnának benne fantáziát a kiadók :)
És tényleg, a Kaméleon :) Azt is néztem, most is láttam pár részt ősszel, csak sajnos koliban nulla felé konvergál a tévézési lehetőség :( Amúgy azt hallottam, hogy állítólag végig le van szinkronizálva, szóval szerintem van rá remény, hogy folytatják is majd :)
Akkor még régről volt a JAG, nagyon szerettem :) Érdekes, hogy az NCIS a spinoff-ja és még se tudott beszippantani az a sorozat. Szerencsére azért ma is elég sok, remek sorozatot gyártanak, utánpótlás mindig van :) Most nyárra is van már pár ötletem, miket kellene bedarálnom (Legend of Seeker, Gilmore Girls - ha már a párom imádja :D, The Big Bang Theory). Remélem a Maunika hamarosan befuccsol, most már rendre elveri Józsi Barát (talán az elmúlt hetekben ötször kapcsoltam oda, ahhoz képest, hogy azt mondják magukról, nem a botrányt keresik, valamennyiszer pofozgatás, székdobálás votl :D).