Keresés

Sorozatokról általában

2009. október 6., kedd 12:12
Tengerentúli adásokat is lehet ám már nézni! Friderikusznak például több száz csatornája van otthon. Ehhez képest egy ABC egy NBC meg egy FOX csak nudli. :)
most posts by TM
0
2009. október 6., kedd 11:08
Hehehe.
0
2009. október 6., kedd 11:04
de hol nézed? nem jött ki még dvd-n, és a tv2 sem adja... :O :D :D :D
0
2009. október 6., kedd 11:01
Uram, ön nyert!:)
0
2009. október 6., kedd 10:59
kis bicebóca? a szőrös-morgó háziorvos
0
2009. október 6., kedd 10:45
Szülfel 6/2 volt nálam is tegnap este. És vajon mi jön ma, na mi?:)
0
2009. október 6., kedd 3:44
"Normális" film helyett ma sorozatokat faltam.
A mai/tegnapi adag:

Egy rém rendes család 8. évad 10. rész
A mentalista 2. évad 1. rész
Helyszínelők 10. évad 1. rész
Született feleségek 6. évad 2. rész
Hősök 4. évad 3. rész
Két pasi meg egy kicsi 1. évad 1. rész
Halló, halló 5. évad 4. rész
Csillagközi romboló: Penge

Közérdekű közlemény: Grissom a párizsi Sorbonne egyetemen tanít. :)
most posts by TM
0
2009. május 30., szombat 14:58
Megemlíteném a Quantum Leap-et is Scott Bakula-val és Dean Stockwell-el.
Újra adja a TV2 és ha jól hallottam annak is új a szinkronja.
0
2009. május 30., szombat 14:45
Akkor totál rosszul emlékeztem, nem baj :) Így igaz, Chandler for Prezident :D Most jutott csak eszembe, hogy tegnap már a 2. része ment le a Friday Night Lights - Tiszta szívvel foci c. fanfavorit sorozatnak. Elég sok helyen dicsérték, nagyon minőségi sorozatnak tűnik. Talán a 3. résszel belevágok :)

A Törtetőket nem ismerem, de már csak leírás alapján is súlyos a szinkroncsere, mert Kőszegi jellegzetes hangja után Fenyő... Mintha az egyik Brosnan-Bond után Kautzky helyett mondjuk Fekete Zoltánt (bajom nincs vele, csak nagyon különböző a hangjuk) rakták volna be. Anno az X-akták-nál is mekkora népharag volt a Náray Erika-Györgyi Anna cserénél, vagy a sokat emlegetett ST: Voyager utolsó évados hangsúlytalan, érthetetlen magyar nyelvű szinkrongárda bevetése a régi, minőségi helyett. Szerencsére e két esetben korrigáltak. Sajnos a CSI-t is ezért kezdtem el hanyagolni, előbb Antal Olgát, majd Kardos Gábort cserélték le és mindkettejük karaktere idegen lett a számomra, de sem a Harmadik műszak utolsó évadánál Sully cseréjét, sem Az elnök emberei Toby-jának a cseréjét nem fogom soha megemészteni.
0
2009. május 30., szombat 14:34
Most vettem észre, hogy időpontyokat nem is írtam :) Bocsi.

A szökés: 22:15
Chuck: 22:15
A stúdió: 21:50, 22:20

És még egy, új sorozatot kiszúrtam:
június 9., kedd - 21:00 Viasat3 - Lépéselőnyben (Leverage)
Egy idei újonc sorozat, olyan betörőkről, akik mindig is egyedül melóztak, most mégis összeállnak egy csapatba. Izgalmasnak igérkezik. Hm, lehet hogy idén nyáron nem is kell nagyon darálnom, ha így jönnek az új sorozatok :)
0
2009. május 30., szombat 14:27
Még a csigakettes is A kiválasztott - Az amerikai látnok címmel vetítette anno. Kyle Chandler for Prezident! 8)

CHUCK
Az utóbbi évek legüdítőbb sorozata. Kellemes széria rengeteg sok jó poénnal, és olyan történettel, amit nem kell komolyan venni és akkor garantáltan függővé válsz. Mellesleg ebben van a jelenlegi televíziózás legjobb nője (oh, Yvonne drágám...) -vigyázat, elfogult vagyok vele immáron 2007 júliusa óta!

A stúdió
Első évad pipa. Én Csankó Zolit és Kisfalvy Krisztát szeretném, mert ők tökéletesen alkalmasak a főszerepekre. Ja, és Kennethnek Markovics Tomit. Első évadot láttam még anno, bejövős volt.

TÖRTETŐK
Itt történt egy súlyos csere (Kőszegi Ákos - Fenyő Iván) a negyedik évad vége előtt 5 résszel. A történet egyszerű, másik stúdióhoz került át a szinkron, ahol egy más csapat dolgozik és a színművész úgy érezte, hogy így már nem akkora buli neki a dolog és szolidaritásból passzolta a sztorit. Szerintem Aprics pedig rémesen mellé lőtt Fenyővel, aki pocsék szinkronszínész (a hangja miatt)
0
2009. május 30., szombat 13:44
Az a fura, hogy erre Az amerikai látnok alcímre nem emlékszek :) Nem úgy volt, hogy a teve2-őn még A kiválasztott volt, de nem adták le végig, majd az AXN megvette és leadta és ők adták ezt az alcímet? :D

Amúgy két, hazai bemutató előtt álló sorozatról szólnék most:

június 9., kedd - RTL Klub - Chuck
Kevésbé ismerem ezt a 2007-ben indult sorozatot, de érdekesnek igérkezik a leírása :) Sokszor ajánlották már nekem, úgyhogy egy próbát most mindenképp teszek majd vele.

június 12., péntek - Viasat3 - A stúdió (30 Rock, dupla részekkel!)
Nyári darára vártam, de akkor már megvárom, mi sül ki a szinkronból :) Alec Baldwin magyar hangjának Csankó Zoltánt vagy László Zsoltot várom (a Jóbarátokban ő volt a hangja, ott Alec is, László is jó volt :D). Sokat dicsért sorozat, Alec és Tina Fey egyaránt egy Emmy-t és két Golden Globe-ot kaptak eddig alakításukért és idén már a GG-t is megkapta a sorozat.

Továbbá június 8-án, hétfőn jön az RTL-re A szökés utolsó, 4. évada. A kezdeti lendület alábbhagyott, de a 4. évad szerintem több, mint korrekt volt, szép lezárást kapott és a plusz másfél órás The Final Break pedig szép gesztus volt a rajongók felé. Hiányozni fog a sorozat.
0
2009. május 30., szombat 10:36
Helyesebben: A kiválasztott - Az amerikai látnok :)

Ez volt a címe.

0
2009. május 30., szombat 1:48
Én tegnap "daráltam" (idézőjel a 7x22 perc miatt) a Family Guy első évadát, a közeljövőben le is darálom a többit, mert szvsz fantörpikus móka. Stewie for president!

Holnapra a Worst Week S1-et terveztem, másfél rész alapján nem is fog maradni holnaputánra, mert eléggé nézeti magát. Olyan, mintha az Apádra ütök sorozatverziója lenne, így ha valakinek tetszik a Stiller-féle "szegény leendőbeli férjet még az ág is húzza"-vonal, az valszeg ebben sem fog csalódni.

A nyáron rengeteg darálás lesz, mert csöppet le vagyok maradva :P
0
2009. május 30., szombat 1:16
Early Edition: A kiválasztott, lentebb írtam, hogy Amerikában már kezd kijönni dvd-n :) De jó lenne, ha itthon is látnának benne fantáziát a kiadók :)

És tényleg, a Kaméleon :) Azt is néztem, most is láttam pár részt ősszel, csak sajnos koliban nulla felé konvergál a tévézési lehetőség :( Amúgy azt hallottam, hogy állítólag végig le van szinkronizálva, szóval szerintem van rá remény, hogy folytatják is majd :)

Akkor még régről volt a JAG, nagyon szerettem :) Érdekes, hogy az NCIS a spinoff-ja és még se tudott beszippantani az a sorozat. Szerencsére azért ma is elég sok, remek sorozatot gyártanak, utánpótlás mindig van :) Most nyárra is van már pár ötletem, miket kellene bedarálnom (Legend of Seeker, Gilmore Girls - ha már a párom imádja :D, The Big Bang Theory). Remélem a Maunika hamarosan befuccsol, most már rendre elveri Józsi Barát (talán az elmúlt hetekben ötször kapcsoltam oda, ahhoz képest, hogy azt mondják magukról, nem a botrányt keresik, valamennyiszer pofozgatás, székdobálás votl :D).
0
2009. május 30., szombat 1:07
Elhangozhatott már,de bedobok én is egy címet...Pretender...ami meglepett,hogy
az RTL elővette vagy ősszel vagy mikor és úgy tudtam bespájzolta végig a4 évadot és szinkron is készült....aztán lement belőle 2 évad talán megint...

Másik kedvencem volt a szintén 4 évados Early Edition..nem is tudom hirtelen milyen címen futott...
0
2009. május 30., szombat 0:38
Egyetértek sok-sok jó sorozat ment régebben. Tudjátok a Mónika shownál nem az a baj, hogy felvették(pazarolva a jó alapanyagot) hanem , hogy LEADJÁK A TV-BEN.
Balázs dettó most már mással rémíti a jónépet. Sebaj úgyse nézem Harmadik Műszakot nézek az sokkal jobb.
Tényleg én is szerettem a Farm ahol élünket meg a Váratlan utazást Hetty nénivel az élen. Jó , hogy vannak a Viasat csatornák és az AXN. Most gondoltam bele Duna, TV1 nem is jut eszembe mikor néztem utoljára ott valamit, TV2 talán NCIS azon kívül nem is nézem, érdekes (kár, hogy ezeket nem olvassák a programok összeállítói) tán kritika is lehetne.
0
2009. május 29., péntek 23:16
Angel Falls-t sajnos nem ismerem, sem a Sunset-et, Savannah-t se néztem, de ha jól emlékszem, a Dallas helyett ment a tévében. Anno mikor véget ért a Dallas, a TVR7-ben volt egy rendes melléklet a sorozatról :) Sajnos enyémet apám véletlen betüzelte, ezek után egy osztálytársnőmtől az Esmeralda MC-m átírásával szereztem meg :D Igen, nem csak, hogy eredetiben megvan az Esmeralda zenei kazettája (amit általános 4. vagy 5. osztály kitünő bizije után kaptam meg :D), de néztem és szerettem is :) A maga 137 részével nem is volt túl nagy rétes tészta :) Csak ezt és néhány éve a Vadmacskát néztem a szappanok közül :D Azért ezeket nem venném meg dvd-n :D

De eszembe jutott még egy igazi kincs: Rin Tin Tin (Katts & Dog). És persze minden Disney sorozatot is figyelemmel követtem és mai napig tudok szakadni a röhögéstől, ha kapcsolgatás közben a Cartoon Network-ön a Tom & Jerry-be botlok :))
0
2009. május 29., péntek 23:06
Odaát 2-3-ból most spejzoltam szinkronos nemgyári dvd-ket.Csak idő kérdése és a 4. is felbukkan így.
most posts by TM
0
2009. május 29., péntek 22:24
A farm, ahol élünk és Time Trax nálam is előkelő helyen vannak.:)

Aminek még nagyon örülnék, az a Savannah /mondjuk csak egy évadot kaptunk anno/ és az Angel Falls /ugye ismeri és szereti/tte őket más is:), mondjuk utóbbi nem volt nagyon hosszú/, valamint a Sunset Beach, amit csúnyán nem fejezték be nálunk.:(
0
2009. május 29., péntek 22:18
Mi is Story TV-zünk. RTL-t meg tv2-t nem is nézünk. Kit érdekel a székdobálós Józsi és Mónika show?

0
2009. május 29., péntek 22:13
Nem ám :) Volt még sok ilyen, laza, kedvenc sorozatom :) De jó is volt, minden délután 2-3 sorozat ment, akkor még Balázs és Maunika nem boldogította a népet. Hála a StoryTV-nek (Dallas, Magnum, Vészhelyzet) és a Viasat csatornáknak, most újra lehet néhány kedvencet nézni :) A Duna Az új Lassie-t kezdte el adni, nagyon szerettem kiskoromban, de bődületes rossz új szinkron készült hozzá, fél percet nem bírtam ki :S Andresz Kati, Papp János és azt hiszem Simonyi Piroska és Balázs (utóbbi testvérpár nem biztos, de úgy emlékszem tényleg testvérek voltak a magyar hangok) voltak a régi hangok, az újnál még azt se vártam meg, kik vannak most, úgy bántotta a fülemet :S
0
2009. május 29., péntek 21:48
Nolám, hát nem csak én követtem figyelemmel anno az Ingalls család és az időutazó rendőr kalandjait!!
:-)
0
2009. május 29., péntek 18:43
Lesznek történések bőven a 2-3-4. évadban :D Én már az 5. évadot várom... majd szeptemberben!
0
2009. május 29., péntek 18:36
Az Odaátot az X-aktákról nem is beszélve úgy várom mint kiszáradt föld az esőt.
De megint csak vesszenek meg a kiadók!
Valószínű a Viasat 3 folytatja az Odaátot a 2. évaddal mert az 1- nek nincs 23. része és ugyan ezen a héten szintén szerdán benne van sorozat az újságban (RTV újság) azzal hogy 23. rész. jön innen gondolom, hogy ez már a 2. évad. Remélem jól gondolom.
0