Keresés

Sorozatokról általában

2007. november 19., hétfő 15:44
Igen, én is erre gondoltam és a 24-et sem a politikai konfliktusok miatt nézem, számomra azok a legunalmasabb részek, bár kedveltem Dennis Haysbert karakterét, nekem szimpatikus volt elnökként.
Így szerintem soha nem is fogok eljutni odáig, hogy megnézzem Az elnök emberei c. sorozatot...
De lehet, hogy belenézek, ha valamelyik csatornán vetítik.
0
2007. november 19., hétfő 15:41
rosszul tetted.
0
2007. november 19., hétfő 15:41
hát, a munkájuk szvsz minden, csak nem unalmas. fordulat - ez a szó e sorozat tekintetében értelmezhetetlen.
mi többről lenne szó? ez a sorozat az egyesült államok elnöke és a szűk körű segítőinek munkájáról szól, nemzetközi és belföldi konfliktusokkal, politikai játszmákkal, alapvető erkölcsi kérdésekkel. ez mind benne van :)
0
2007. november 19., hétfő 15:40
Látod, én pont ezért nem vállaltam be ezt a sorozatot.
0
2007. november 19., hétfő 15:32
Akkor szomorú vagyok. Sok jót hallottam erről a sorozatról, de eddig nem fogott meg. Ezek szerint ez tipikusan olyan sorozat, ahol nincs semmi fordulat, mindegy ha kihagysz részeket mert nincs összefüggés és összvisz annak a pár embernek az unalmas munkájáról szól??? Én azt hittem, hogy ennél azért többről lesz szó. Lehet, hogy rosszul tettem?
0
2007. november 19., hétfő 15:30
Látta már eredeti hanggal is epizódot, de nekem tetszik s megszoktam a szinkronnal :) Persze HA megjelenne itthon dvd-n, biztosan meg fogom nézni az összes részt legalább egyszer, eredeti hangon, de a Dexter azon kevés sorozatok egyike (s film sincs sok), amit szinkronnal fogok ezek után nézni :)
Az elnök emberei pedig tényleg egy nagyszerű sorozat, sajnos a 6. évad szinte teljesen kimaradt, mert baromi későn vetítették s érettségi szezonom volt, de a 7. évadot megnéztem, még ha másnap az asztalt tudtam volna lefejelni álmomban :) Tényleg a nagyszerű dialógusok emelik ki ezt a sorozatot az átlagból, s persze a nagyszerű színészek s nem utolsó sorban a kellemes szinkronhangok :)
0
2007. november 19., hétfő 15:14
Már beindult, de lehet, hogy ez rád nincs hatással. :-) Itt nem a "nagy sztori" a lényeg, hanem a miliő, a zseniális dialógusok, sziporkázó riposztok. Ugyanilyen lesz végig.
most posts by TM
0
2007. november 19., hétfő 15:02
Hozzájutottam Az elnök emberei évadokhoz, de látatlanban vettem és bevallom az 1.évad első 7 részétől, amit eddig megnéztem egyáltalán nem vagyok elájulva. Nyugtasson meg valaki, hogy lesz ez még jobb is, mert kétségeim támadtak a sorozattal kapcsolatban. Eddig elég összevissza a sztori és nem szól semmiről. Ugye tévedek és később beindul valami, mert eddig elég gáz.
0
2007. november 17., szombat 15:05
Egészen más eredeti hanggal. Sőt HVP hangja szerintem egyátalán nem illik össze a karakterrel.:/
0
2007. november 17., szombat 14:39
Tegnap véget ért az első évada a kedvenc új sorozatomnak, a Dexter-nek. Valami eszméletlenül erős sorozat, nagyon jól megírt, tökéletesen eltalált színész-karakter párosítással. Aki esetleg az írói sztrájk miatt sorozat darálós kedvében van s még nem vágott bele a sorozatba, az szerintem tegye meg :) Az egyik legerősebb 12 részt láttam egy huzamban egy sorozatból :) Nem tudom, hogy engedjek-e a csábításnak, s belevágják az S2-be, vagy várjak a Viasat-ra, mert a szinkron nagyon jól sikerült. Ütős sorozat, csak ajánlani tudom :)
0
2007. november 16., péntek 14:27
A Pushing daisies-ről nem írnál pár szót? Sokan dícsérik,(nézettségi adatok is) talán bele kellene vágnom... Miről szól nagyvonalakban?
0
2007. november 16., péntek 13:05

ja, ha már lista

1. Nip/Tuck, LOST
3. Dexter
4. Californication
5. House
6. Weeds
7. Pushing daisies
8. Entourage
0
2007. november 16., péntek 12:50
Nip/Tuck 1.évados Spoiler

már pedig sztem simán dugtak, pl. amikor ment utána a zuhanyzóba, stb
Christian énekel az ágyban kikötözve rész pedig LOL

vki 5.évadot nézi-e?
0
2007. november 16., péntek 12:07
Nekem a DS9 hosszú cselekmény szövése nagyon tetszett. Ha jól emlékszem, akkor kb. az utols 8 rész folyamatosan To be continued-dal végződött, több részen át folyó sorozatzáró, ez szerintem egyedülálló (szemben a Voyager összecsapott fináléjával). Én is a Viasaton szenvedtem végig az első évadot, a másodikat már csak néha-néha néztem meg az AXN-en. Éppen az Ent miatt nem várom a ST XI-et, persze meg fogom nézni, de ha folytatják az Ent által kitaposott (minden modernebb, mint a jövőben) "utat", rajongói dicséretemre ne számítsanak. S a jó öreg Kirk/Shatner kihagyását sem emésztem meg könnyen.
0
2007. november 16., péntek 11:37

Hát be kell valjam én az Ent nézését, már a Viasat első évadja alatt feladtam. Azóta sem tudtak rávenni a folytatásra, hiába mondják, h a 3-4-ik évad jobb. Itt-ott Klub napokon láttam belőle részeket, hát.. Ja és az utolsó részt is megnéztem. Na az aztán ultra gáz.
Meg ami még gáz, az a szinkron. Az AXN-es banda nagyon amatör.
Most nem rég leszedtem az összes részt, és végig fogom nézni, ha belehalok is:-))
Hogy mostmár jogosan fikázhassam a sorozatot.:-))
0
2007. november 16., péntek 10:52
Lehet hogy igazad van... De a haramdik évadtól nem annyira unalmasak az epizódok. Az első két évad epizódjait elnézve, állandóan erősen ott volt bennem az érzés, hogy ez egy korábbi epizód gyenge újragondolás, és uncsi. Igaz a DS9-ban már láthattuk ezt a több epizódon/évadon át folyó cselekményt, de azért ez mégiscsak újszerűbb mint az első két évad...
0
2007. november 16., péntek 10:48
Azt hiszem spoiler nélkül válaszolhatok, mert valahol a 2. évad vége felé hagytam fel vele :) Nagyon nem tetszik, hogy túl látványos, sokkal inkább tűnik úgy, mintha a jövőben játszódna. A szereplők sem szimpatikusak, egyik sem. Sajnos ezt nagyon elszúrták. S sok az ellentmondás a korábbi sorozatokból, filmekből szerzett információkkal. Kár érte, ha 50-vel a TNg után játszódik, még jó is lehetett volna.
0
2007. november 16., péntek 10:37
Hosszú idő után, tegnaptól folytatom a Star Trek - Enterprise-t. Hát igen. Nagy Trekker lévén, még mindig nem néztem végig a legfiatalabb Trek sorozatot. :)
A 3.17-es résznél tartok. Kevesebb mint egy évad van vissza a sorozatból. Az első Start Trek sorozatból ami idő előtt ért véget... Állítólag megbukott... Hát ez van... Az első két évadot elnézve ezen nem is annyira csodálkoztam, tényleg nem hozza a régi sorozatok színvonalát, több rajongót elveszítve mint ahány újat szerezve, úgy láttam semmi újat nem tud hozni, de a haramdik évadtól elég sokat fejlődött a sorozat. A több epizódon keresztül folytatódó cseleményszál, a Xindi küldetés, szerintem nagyon izgalmas! Ennek ellenére mégis történt valami hogy a negyedi évad után leállították... Vajon miért? Majd talán magam is rájövök...
0
2007. november 8., csütörtök 13:08
Shaun the Sheep 1. évad (40 rész)

Nick Park a zseniális Wallace & Gromit mozifilm után előszedte a Close Shave című W&G rövidfilm egyik szereplőjét Shaunt és épített köré egy sorozatot. Shaun és bárány cimboráinak mindennapjait követhetjük végig temérdek humorral, rengeteg filmes utalással és ügyes műfaji játszadozásokkal körítve. Van itt bárányos horrortól kezdve kutyás love story-ig minden, Nick Park egyszerűen sosem fogy ki az ötletekből. A 7 perces kis részek csak nézetik magukat, ha rákkatansz, egyszerűen nem lehet abbahagyni. A Cartoon Network minden nap megörvendeztet egy résszel és remélem minél hamarabb kijön DVD-n is, mert ez a gyurmamese aranyat ér. Tartalmas szórakozás kicsiknek és nagyoknak egyaránt, az idősebbek szerintem még jobban is fognak rajta szórakozni. Akinek tetszett Nick Park eddigi munkássága és értékelni tudja a stop-motion gyurmamesét, az feltétlenül nézze meg, a szórakozás garantált.

Értékelésem: 10/10
0
2007. november 8., csütörtök 12:53
Hatalmas volt a két új rész, főleg a 3x06-os, ami a PB történetének talán legjobb része.
Egyébként én se gondoltam volna, hogy van értelme tovább folytatni a 2. évad után, de szerencsére a forgatókönyvírók tudják, hogy mit akarnak és a szinvonal megmaradt a zseniális 1. évad és a szintén hibátlan 2. évad szintjén. Nekem ez a kedvenc sorozatom, még egy részben sem csalódtam.

PB 1. évad - 10/10
PB 2. évad - 10/10
PB 3. évad - eddig szintén 10-es.
0
2007. november 8., csütörtök 12:17
Látta valaki a hétfői Prison Break duplarészt?:) Szerintem brutál jó ez a harmadik évad. Csak a forgatókönyvírok ne sztrájkoljanak sokáig...
SPOILER (3. évad) Annyira egyértelmű volt, hogy a tejesembert is be kell venniük a buliba a végén :) Bár egy pillanatban azt hittem, hogy Sco tényleg ki fogja nyírni a halászsrácot, de végülis annyira nem döbbentett meg, mert ugye ha nincs focimeccs, kell valami más meccs, amire mindenkinek a figyelme összpontosul :) SPOILER VÉGE
0
2007. november 6., kedd 18:20

Én anno szerepeltem is benne.

Egyébként a dilizsaruk kimaradt, nekem az is nagyon bejön.
0
2007. november 6., kedd 18:16
szia!
Hajaj 100-ból 1 Vizy Andrással. :-)) emlékszem rá.A Farm ahol lünk is jöhetne, az nagyon jó amerikai sorozat.Illetve SeaQuest DSV. Ezt nagyon hiányolom.
0
2007. november 6., kedd 16:21
a maffiózókat én is azonnal vinném, ha kiadnák (nekem szinkron sem kell). az amerikai rokonok bauer kalandjai mellett ennek is komoly függői.
0
2007. november 6., kedd 16:19
24

s3
s2
s1
s4
s5
sztem.
0