Keresés

Sorozatokról általában

2007. november 6., kedd 15:55
Naná, szoktam nézni, de a Magnum nekem régi klasszikus :) Még most eszembe jutott pár kedvenc, de már véget értek:

Igazságosztó (Michael Madsen-nel)
Hegylakó
Szökevény (Tim Daly-vel)
Maffiózók
Harmadik műszak
Az elnök emberei
Alias
Onedin család (tetszett a hajó)
Jóbarátok
Rém rendes család
Will és Grace
Dallas
Férjek gyöngye
Kaliforniába jöttem
Sliders
Star Trek sorozatok, kivéve az Enterprise-t (illúzióromboló) ill. a TOS-t, mert azt még nem is láttam.
Jelenleg is futók közül elmegy még a CSI:Miami és NY, ER (bár inkább már megszokásból nézem, 2-3 éve már nem tetszik igazán), Nyomtalanul.
Második felindulásból hirtelen csak ennyi jutott eszembe :) Nem, nem vagyok sorozatjunkie (annyira :P). Még van jó pár sorozat amit illene el kezdeni néznem (Dr. House, SzüFe, Monk, Döglött akták, Office - amerikait és angolt egyaránt), de így se marad időm dvd-zni, pedig akár 5 perc múlva itt lehet a GLS a Remény digipackommal :) Ha még nem jött meg, megemlítenék néhány vetélkedőt is, csak hogy ne unatkozzak :) Jó volt a Legyen ön is Millimos (a Dallas után az első s eddig utolsó műsor ami még az egész családot egy tévé elé ültetett), Taxifuvar, Mindent vagy Semmit, 100-ból egy (régi RTL-s műsor volt), Szerencsekerék (a TV2 előtti korszakból). Sajnos (nekem) magyar sorozat nem tudott maradandó élményt adni. Szégyen, nem szégyen, dél-amerikai "sorozatom" azonban van: Esmeralda (igen, tudom, de 10 éves fejjel azért jó volt), Vadmacska (eyecandy for evör ;). Baj lesz itt ha nem jön a GLS :)
0
2007. november 6., kedd 15:02
Nekem is nagyon tetszik, hogy minden a helyén van. Elképesztő, hogy a négy főszereplő jelleme mennyire ki van találva. Mind a négy különböző karakter, de minden karakter a legapróbb részletekig ki van dolgozva. Kezdve az öltözködési stílusuktól a házaik berendezéséig. Érdekes, hogy mint már említettem a barátnőm elég Suzy-s "karakter" és neki is azok a ruhák tetszenek, amit Suzy hord és a háza berendezés is közel áll hozzá.:-) Hihetetlen, hogy mennyire jól eltalálták ezeket az apróságokat is. Az összes díszletes, stylist remekül oldotta meg, hogy a szereplők jelleme minden hozzá köthető apróságban stimmel. Le a kalappal.
0
2007. november 6., kedd 14:51
Szerencsére még nem szerepelnek benne más trendi sztárok sem, ilyen-olyan cameo szerepekben.
Nálam az a halála a sorozatoknak.Modjuk e nélkül is meguntam már ezt a sorozatot is.Csak a ER-t nézem, de azt is csak lájtosan.
Dvd-n meg egyet sem fogok többé megvenni. (remélem)
0
2007. november 6., kedd 14:47
Nip/tuck spoiler

Ha jól emlékszem Bobolit sosem dugta meg, Kimber csak kihasználta :) Sosem feküdne le egy olyan lúzerrel :D
Amúgy Kimbert bírom :D Jófej :D
Van egy extra az 1. évad 5. lemezén... van valaki aki megnézte? Arra gondolok, mikor Christian énekel az ágyban kikötözve :D
0
2007. november 6., kedd 14:44
Született feleségek

A Született feleségek szerintem is felülmúlja a többi mostani sorozatot! Zseniálisan felépített történet, jól kidolgozott karakterekkel, remek dialógusokkal. A kertvárosi élet szereplőinek mindennapjaiban jól keveredik a gyilkosság vagy épp a szülés illetve ezek eltussolása, az intrika és a barátság, a csontkomoly dráma és a frenetikus humor. A főszereplő színésznők mindegyike telitalálat, de a többiek is hozzák a nívót. Ráadásul abból a szempontból "hagyományos" sorozat, hogy kis apró történetekből állnak össze az egyes epizódok, a részeknek is csak laza láncolata van a teljes évadra kivetítőleg, ezáltal a többi, manapság divatos szériával szemben a Született feleségeken nem érződik az izzadtság szag, nincs rétestészta-effektus, s a negyedik évad ugyanolyan friss, üde, pörgős, mint a legelső volt, sőt talán még jobb is!
most posts by TM
0
2007. november 6., kedd 14:44
A legjobb topic, hónapok óta!
0
2007. november 6., kedd 14:42
"Mondja el kérem, mit nem szeret magán"
:]
0
2007. november 6., kedd 14:41
The Sopranos
az 5. évadig megvolt szinkronosan is, aztán az 5. évadot megvettem, és az nagyon bejött az angol eredeti. Tonny hangja brutális.
A magyar szinkron tényleg igényes, ha leadják a hatodikot, szinkronnal újra megnézem.

Nip/tuck
a másik qurva Kimber, de legalább szép. irdatlan SPOILER: A 4. évadban már Christian, Bobolit, Sean után Matt is megd.gja, mi több.SPOILER VOLT
0
2007. november 6., kedd 14:38
ha már sorozatok, ez az esemény itt nagyon is aktuális:
http://aeonflux.freeblog.hu/archives/2007/11/06/sztrajk/
0
2007. november 6., kedd 14:36
én is,
a késes szál úgy lekötött, hogy mikor megnéztem az utolsó részt a 3. évadból, ledöbentem, pedig számítottam rá. Aztán újból megnéztem csak az utolsó részt, végül az egész évadot. Nagyon elégedett voltam ezzel az évaddal.
A 4. évad jól indított, SPOILER - a jó vese/donor szálat értem ez/alatt :], de a családi drámák nem jöttek be. Tetszet még a jövőben játszott epizód, no meg Jocky Ewing feltünése, persze nem Jockyként.
Season 1 10/10
Season 2 09/10
Season 3 10/10
Season 4 07/10
0
2007. november 6., kedd 14:31
A Sopranos-ra már rég óta várok. Szinkronnal megvenném az összes évadot.
0
2007. november 6., kedd 14:31
hát majd igyekszem :]
0
2007. november 6., kedd 14:30
Kés/alatt

SPOILER

Na igen. Szerintem is a késes szál sokkal jobb, mint a Gina, Wilbur vonal. Már alig vártam, hogy az évad végén visszajöjjön a késes sztori. A hajam égnek állt a már említett száltól. Szerintem pont ez a negatívuma a 3.évadnak. Kicsit sokat foglalkoztak a számomra érdektelen dolgokkal. Csak a késes menti meg az évadot. Ha az nem lenne benne már rég eladtam volna.
0
2007. november 6., kedd 14:23
kedvenc karakterem a késes volt.

SPOILER
igaz, Gina a 4. évadban alig szerepel.
0
2007. november 6., kedd 14:20
The Sopranos
Szép volt, jó volt, elég volt?
Season 1 10/10
Season 2 10/10
Season 3 09/10
Season 4 09/10
Season 5 08/10
Season 6 Part I. 07/10
Season 6 PArt II. 06/10
de azért a 6. évadban is voltak ütős részek!
0
2007. november 6., kedd 14:18
Prison Break

irdatlan: akkor azonnal kezdj neki a 3. évadnak, mert az 11/10, ha az első kettőre 10-et adtál :)
0
2007. november 6., kedd 14:17
Pedig jól áll neki :D
0
2007. november 6., kedd 14:14
Kés/alatt

Engem irritál az a picsa. Nagyon nem kedvelem.:(

A Született Feleségeket rajtam kívül senki nem szereti? Én mindig hülyére röhögöm magam rajta, de ehhez lehet hogy az is hozzájárul, hogy Susan karaktere olykor meglepő hasonlóságot mutat a barátnőmmel. :-) Néha úgy is hívom, hogy Suzy.
0
2007. november 6., kedd 14:13
Pont ezt nem bírtam benne, hogy állandóan leseggfejezi, és Christian semmit sem mond erre. A qurvasága meg már aztán nagyon dühítő :]
0
2007. november 6., kedd 14:09
Prison break
Két évadot megnéztem, és megmondom, jobban letudot kötni mint Jack Bauer nehéz napjai. Kevesebb üres járat volt, és végig tudta tartani bennem a feszültséget. Nem gondoltam volna, hogy mind a 44 rész ilyen lesz. Várom a 3. évadot.
Season 1-2 10/10
0
2007. november 6., kedd 14:07
Kés/alatt

Pedig Gina mekkora már :D "Szia, seggfej" :D
0
2007. november 6., kedd 14:07

24

Nálam csak kicsiben tér el:
1. 3. évad
Igaz, lassan indul be az évad, de mégis az egyik legjobb.
2. 5. évad
No, igen, ez egy durva évad volt, durva cliffhangerekkel.
3. 2. évad
Elég erős volt ez is, mindenesetre nálam ő a 3.
4. 4. évad
Sokan mondják, hogy klisés, de pont ez a szép benne.
5. 6. évad
Amikor végülis minden szál lezárul a 7. évadra.
6. 1. évad
Hiába, az első évad nem nagyon tudott megfogni.

Ettől függetlenül mindegyik évadot szeretem és néha sikerül megtalálni az első évad szépségeit is :)
0
2007. november 6., kedd 14:06
Kés/alatt

Az Escobar, Bobolit vonal biztos jó, de a Gina, Wilbur vonalra nem vagyok annyira kiváncsi. Remélem nem viszik túlzásba.
0
2007. november 6., kedd 14:05
House M.D.
Eszméletlen egy sorozat, persze mit sem érne, ha nem lenne benne House.
"Mindenki hazudik"
"Hármasszintű vészhelyzet, hívd Jack Bauert!"
és még sok más aranyköpés.
Megnéztem az 1. és 2. évadot, 3. évadot most kezdtem.
A sorozat szépen fejlődik, és ot ütt ahol kell. Ha orvosra lesz szükségem hívom House-t.
0
2007. november 6., kedd 14:01
Nip/tuck
Túl a 4. évadon azt kell mondanom, hogy a sorozat még mindíg jó.
De már unom hogy mindíg ugyanazokat a szálakat húzzák oda-vissza.
SPOILER
Escobard, Wilbur, Gina, Bobolit
Várhatóan az 5. évad újra fellendíti a sorozatot.
A 4. évadban van a legtöbb hullámzó rész, szerintem.

Season 1 10/10
Season 2 09/10
Season 3 09/10
Season 4 07/10
0