Keresés

Sorozatokról általában

2017. augusztus 17., csütörtök 23:17
Én is most néztem meg. Atyaúristen!
0
2017. augusztus 17., csütörtök 22:40
Én is bűnbe estem, de ha már az HBO hibázott a kiszivárgással. :)
Hát, ami azt illeti nehéz erre az epizódra szavakat találni. Engem is megviselt, hihetetlen minőségi munka amit ebben a sorozatban látni lehet.
0
2017. augusztus 16., szerda 19:39
Még lesz egy utolsó évad. Vagy 2018 vagy 19-ben.
0
2017. augusztus 16., szerda 19:36
Lesz még új évada, vagy ez az utolsó?
0
2017. augusztus 16., szerda 19:28
Bűnbe estem és megnéztem a Trónok Harca hatodik részét.
Ennyire még egy rész sem viselt meg, kár, hogy már csak 1 rész van hátra. :(
0
2017. augusztus 11., péntek 0:37
Fordított tündérmese. :D
tetszik
0
2017. augusztus 10., csütörtök 11:05
Spoiler! Valahol egy másik fórumon olvastam: az a mese megvan, ahol a szőke herceg fehér lovon megtámadja a királylányt, akit megment a sárkány? :)
0
2017. augusztus 8., kedd 1:01
Hihetetlen ez az évad. Negyedik részből is megvolt 1 napon belül a duplázás. De már csak 3 rész maradt. :(
0
2017. augusztus 7., hétfő 19:14
Díszdoboz helyett kivételesen egy akciónak örülnék inkább.
0
2017. augusztus 7., hétfő 16:12
Én újráztam az összes eddigit. Jó volt újraélni. Ugyanakkor sok volt az első 2 évadban a rácsodálkozás, hogy jé, mennyire fiatalok még és jé Ő még él.
Nekem az 5 és 6 már BD-n van meg. Többit is cserélni fogom. De lehet bavárom a nyilcadikat, hátha egyben lesz valami szép digis óriásgyűjtemény sárkánybőr kötésben.
Nálam abszolút favorit sorozat, kép miatt is megéri a BD.
0
2017. augusztus 7., hétfő 13:54
:)
Megvárom a hetet egyben szinkronnal és pár hétköznapi estén bekebelezem. Még azt nem döntöttem el, hogy hány korábbi évadot ismételjek át előtte, de azt hiszem, hogy most csak a legutolsót, a hatodikat veszem elő. Meg még az nagy dilemma, hogy vajon kell-e ez nekem BD-n is, ha megnézem majd az ezutáni, záró-nyolcadikat is, akkor vajon hányszor venném elő, s ülném végig a teljes szériát, érdemes-e bő százezret beinvesztálni, vagy maradjak a DVD-nél, ahol tizenezerből letudom a két utolsót, s elég lesz majd azt nem néznem. :)
most posts by TM
0
2017. augusztus 7., hétfő 13:33
HBO Szulejmánja. :)
0
2017. augusztus 7., hétfő 13:20
Melyik sorozat? Szulejmán? ;)
most posts by TM
0
2017. augusztus 7., hétfő 5:54
Sajnos már túl vagyunk a felén. Eddig minden rész ott volt. Talán a második és a negyedik a személyes kedvenc. Úgy érzem egy méltó lezárás felé tart ez a méltán híres sorozat.
0
2017. július 17., hétfő 16:59
Zombikat nem nézel, csak másokat. :)
0
2017. július 17., hétfő 11:29
Már én sem. :)
0
2017. július 17., hétfő 11:22
Szigorúan véve az 5. évad pont ilyen volt, de azért elfért a többi között.
Zombikat nem nézek. :)
most posts by TM
0
2017. július 17., hétfő 10:40
Nem baj ha rövidebb, csak a minőség ne legyen rosszabb. Ez az első annyira telitalálat lett hangulatban, hogy hihetetlen. Nyár közepe van de szinte fáztam. :)
Nem kellene egy Walking Dead féle minden jó részre jut 3-4 rossz sorminta.
Amúgy meg kevesebb rész lesz, de majdnem mind 1 óra feletti játékidővel. :)
0
2017. július 17., hétfő 10:34
Sajnos most könnyebb lesz kivárni, a rövidebb évad miatt. Nem is értem, hogy miért nem lehet az utolsó két évad is 10 epizód.
most posts by TM
0
2017. július 17., hétfő 10:25
Sokszor megértelek, nagyon kellene már most a többi rész. :)
0
2017. július 17., hétfő 10:18
Majd egyben. :)
most posts by TM
0
2017. július 17., hétfő 6:04
Új Trónok harca rész szépen felvezette, hogy eljött a tél. Ha a többi rész is ennyire erősen hozza majd a hangulatot, egy újabb kivàló évaddal gazdagodunk.
Erős kezdés. :)
0
2017. május 8., hétfő 22:51
Egyelőre én is úgy érzem, hogy a közös évaddal nem lesz gond. Annyiból még az Iron Fist is jó volt, hogy legalább tudom, ki a csávó, honnan jött, mit tud, mi mozgatja.

A szarkofágos bevágás iránt vannak csak fenntartásaim, de bőven lesz időm megszokni a misztikus részét a dolognak az általad is említett két elő-évadban... aztán ha nem, azzal is ki tudok majd békülni :).
0
2017. május 8., hétfő 16:22
S hogy valami kevésbé várós Marvel-hír is legyen itt, Új harcosok (New Warriors) néven egy Marvel-ABC stúdiós kollaborációs sorozat is gyártódik, amit afféle X-Men First Class-szerű valamiként kell elképzelni, azzal a különbséggel, hogy itt nem már ismert szuperhősök tinimegfelelői parádéznak, hanem egy vadiúj (értsd: mozgóképen eddig nem látott) csapat, olyan hősnevekkel, mint Firestar, Marvel Boy, Namorita, Nova, Speedball, Night Thrasher. Hozzájuk csatlakozik még Silhouette, Rage, Hindsight Lad, Bandit, Dagger, Darkhawk, Powerpax, Turbo és Scarlet Spider.
Most fordulj el a monitortól/kijelzőtől és mondd vissza ezt a 16 nevet! :)
A győztes egy bébigrut-fejformájú kisautóvásárlási-tippet nyerhet. :))

most posts by TM
0
2017. május 8., hétfő 16:07
Elsősorban Niwrok figyelmébe :)

Megnéztem a The Defenders előzetesét és most már simán elhiszem, hogy fog ez működni. :)
Iron Fist még mindig várat magára, de ha gyengébb is lesz, mint a másik három figura sorozata, AMIK NAGYON JÓL SIKERÜLTEK, akkor azt elbírja ez a közös megjelenés. Ne feledjük, itt nem a mozifilmes csiricsáré a lényeg, hanem még sztorit se felejtettek el belerakni a mozgóképbe. Sigourney miatt meg végképp nem hagynám ki. :)

Addig Te meg nézd meg a Daredevil 2-t meg Luke Cage-t! ;-)

https://www.youtube.com/watch?v=4h3m7B4v6Zc
most posts by TM
0