Kicsit szégyellem is magam, hogy nem írtam hamarabb, eszembe volt pedig, de aztán mindig el is felejtettem...
Szóval, ajánlásodra belenéztem ebbe a The Americans-be, és hát.... úgy egy hónap alatt kivégeztem az 52 eddig elkészült epizódot, eszméletlenül jó sorozat! A karakterek, a kor hangulata, a technikai vívmányok... Eleinte el sem tudtam képzelni, hogy ún. Amerika-barátként, hogy tudok majd a szereplőinkért izgulni, de pár rész alatt már abszolút szorítottam értük. Az Elizabeth és Philip közti kémiát nyilván elősegíti, hogy ők az életben is egymásra találtak, várandóssága miatt trükköztek is Keri Russell-el a negyedik évadban. Stan-t nagyon sajnálom, azért remélem kap némi elégtételt a széria végén, elég sok csapás érte/éri. A gyerekszereplők ugyancsak nagyon eltaláltak, Nina volt kicsit erőltetve miután elhagyta Amerikát, de Annet Mahendru-t muszáj volt még szerepeltetni, nagyon aranyos. Azon pedig meglepődtem, ki jött mellékszereplőnek a harmadik évadtól, nem is tudtam róla előre, jó meglepetés volt :) Fogcsikorgatva várom az utolsó előtti, ötödik évadot... És köszönöm az ajánlást! :)