Keresés

Sorozatokról általában

2017. január 16., hétfő 16:10
ja úgy okés:)
0
2017. január 16., hétfő 15:53
Magamra értettem. :)
most posts by TM
0
2017. január 16., hétfő 15:11
akár még az is meg lehet majd valamit kitalálok,hogy ne így legyen és ki kérem magamnak az akárki jelzőt:)
0
2017. január 16., hétfő 12:54
Artunak hiába ajánlasz, akárki miatt nem áll neki sorozatot vagy filmet nézni. :)
most posts by TM
0
2017. január 16., hétfő 10:12
Az Ifjú Pápa is nagyon be jött de hát az teljesen más kategória.
0
2017. január 16., hétfő 10:09
Szia Tom ha szereted a Narcost akkor mindkettő be fog jönni eredeti nyelven feliratosan érdemes a Gomorra olasz a Braquo francia. Sokszor túl realisztikus és ettől megdöbbentő.
https://www.youtube.com/watch?v=aq_0qJoUzvU
KÜLSŐ LINK
0
2017. január 15., vasárnap 22:36
A Narcos zseniális, a másik kettőről még csak nem is hallottam. :o
0
2017. január 15., vasárnap 21:31
Üdv mindenkinek, amiket megnéztem mostanában és bátran ajánlanám a műfaj kedvelőinek.

Gomorra 1-2 Évad
Narcos 1-2 Évad
Braquo 1-4 Évad
0
2017. január 14., szombat 1:13
http://www.origo.hu/teve/20170113-nezettsegi-rekordot-dontott-elozetesevel-a-szokes-folytatasa.html
most posts by TM
0
2017. január 14., szombat 0:05
Óh, de szerettem azt a sorozatot! Nagyon nagy! Főleg, amikor pár rész erejéig egy régen látott sztár volt a vendégszereplő... Dennis Leary egy állat, és csak szinkronnal néztem, Haás Vander Péter tökéletesen passzolt hozzá.
0
2017. január 13., péntek 23:14
Soknak sok, de azért lehet szelektálni. :)

A Hap and Leonardtól többet vártam, úgyhogy a pilot után jegel(t)em. Az ínséges időkben jó lesz ez. Legalább a könyvek is radarra kerültek.

Esténként most a Rescue Me fut. Tök baró :D
0
2017. január 13., péntek 1:12
Hú, erről még hallottam is s érdekelt is, de totál kiment a fejemből :/ kicsit már túl sok a sorozat, nem? :D

A Fellegvár 2. évada után (lassú a feliratozás, de inkább várakozok) a Hap és Leonardot tervezem megnézni, állítólag az is tipikus 80as évek hangulatú sorozat.
0
2017. január 12., csütörtök 16:51
A férjem védelmében (The Good Wife) a kimagaslóan jó sorozatok egyik legjobbja.
A veterán tévések számító King házaspár (Michelle és Robert) sorozata 2009 őszén indult és 2016 tavaszának végén fejeződött be. Kingék ezután egy egyévados, agyament politikai szatírát (BrainDead) készítettek, most viszont visszatérnek a jól bejáratott formához Good Wife helyett Good Fight címmel.
A fő karakter ezúttal három nő lesz. Diane Lockhart (Christine Baranski) és Lucca Quinn (Cush Jumbo) a Good Wife-ból térnek vissza, a harmadik pedig új arc lesz, Lockhart ügyvédnő bajba került unokahúga, akit a Trónok harcából ismerős Rose Leslie alakít.
A régi gárdából a fő intrikus válóperes ügyvéd, David Lee (Zach Grenier), a szórakozott veterán ügyvéd, Howard Lyamn (Jerry Adler), és az ügyvédekhez képest is túl sokat beszélő Elsbeth Tasconi (Carrie Preston) tér majd vissza.
Az első, 10 részes évad február 17-én indul.
most posts by TM
0
2017. január 12., csütörtök 16:41
Folytatódik(?) A férjem védelmében. The Good Fight előzetes:
https://www.youtube.com/watch?v=Sv7BEXo0YjI
0
2017. január 10., kedd 16:50
Örülök, hogy bejött. :)

Decemberben a Red Oaks nosztalgia-vonatra pattantam fel. Minden klappolt benne, (különösen Misty) :P

0
2017. január 8., vasárnap 19:45
Ezt én is néztem még hetiben.Nagyon jó sorozat.
0
2017. január 8., vasárnap 18:27
Kicsit szégyellem is magam, hogy nem írtam hamarabb, eszembe volt pedig, de aztán mindig el is felejtettem...

Szóval, ajánlásodra belenéztem ebbe a The Americans-be, és hát.... úgy egy hónap alatt kivégeztem az 52 eddig elkészült epizódot, eszméletlenül jó sorozat! A karakterek, a kor hangulata, a technikai vívmányok... Eleinte el sem tudtam képzelni, hogy ún. Amerika-barátként, hogy tudok majd a szereplőinkért izgulni, de pár rész alatt már abszolút szorítottam értük. Az Elizabeth és Philip közti kémiát nyilván elősegíti, hogy ők az életben is egymásra találtak, várandóssága miatt trükköztek is Keri Russell-el a negyedik évadban. Stan-t nagyon sajnálom, azért remélem kap némi elégtételt a széria végén, elég sok csapás érte/éri. A gyerekszereplők ugyancsak nagyon eltaláltak, Nina volt kicsit erőltetve miután elhagyta Amerikát, de Annet Mahendru-t muszáj volt még szerepeltetni, nagyon aranyos. Azon pedig meglepődtem, ki jött mellékszereplőnek a harmadik évadtól, nem is tudtam róla előre, jó meglepetés volt :) Fogcsikorgatva várom az utolsó előtti, ötödik évadot... És köszönöm az ajánlást! :)
0
2017. január 8., vasárnap 16:05
Outcast S1

A The Walking Dead mellett Robert Kirkman újabb képregénye került tévés feldolgozásra, amiben a démoni megszállás és az ahhoz kapcsolódó ördögűzés egy elég sajátos értelmezése látható egy sok szálon futó dráma keretei között. Mert hát elég drámai tud lenni, ha valakinek előbb gyerekkorában az anyját, felnőttként pedig a feleségét szállják meg a pokoli teremtmények.

Bővebben itt https://www.facebook.com/filmesforum és itt KÜLSŐ LINK
0
2017. január 3., kedd 22:31
Mozart in the Jungle S1

Jó, hogy vannak olyan filmek, sorozatok, amik egy kicsit próbálják közelebb hozni az klasszikus zenét a mai kor emberéhez. Úgy egy éve ugye a Whiplash volt ilyen, amihez képest a Mozart in the Jungle "csak" pár Golden Globe díjjal és jelöléssel rendelkezik, és a színfalak mögötti erőfeszítések helyett inkább a könnyedség a lényeg. Azon belül is leginkább a sorozat pozitív kisugárzása, ami nem csak a nehézségek ellenére is mosolygós karaktereknek köszönhető, hanem a zenében és a zenészekben rejlő erőnek is.

Bővebben itt: http://filmforum.hungarianforum.com/t94p180-niwrok-irasai-2-0#7281
0
2016. december 19., hétfő 22:34
Kettő van, viszont az első picit ínycsiklandóbb. :) Jó a második is, de nyilván már nincs akkora újszerűség, helyette beemelnek más máshonnan már ismert karaktereket, ami ízlés szerint jó vagy nem jó. :)
most posts by TM
0
2016. december 19., hétfő 22:21
Az is sorra fog kerülni hamarosan  :) . Jessica körül volt nagyobb a hype, de nekem azért a Daredevil film után több kötődésem van ahhoz a karakterhez (hiába hogy azután éppcsak nem dobálták meg rohadt paradicsommal Ben Afflecket, a mélypont nálam ott Bullseye volt).
Banálisan prózai oka volt, hogy miért J.J.-t néztem mégis előbb: ebből csak egy évadot kellett pótolni, abból meg már kettő van  :) .
0
2016. december 19., hétfő 22:09
Ja, és Luke Cage már nem Hell s Kitchenben ténykedik, hanem a harlemi alvilágban, ami jót tett a karakterének.
most posts by TM
0
2016. december 19., hétfő 22:08
No, ha már belemerültél, akkor ajánlom Daredevilt. :) Igazából ő volt az első a sorban és ő masszívabb főszereplő, de ugyanakkor az ellenlábasa is markáns főgonosz a hihetetlenül elmaszkírozott és átlényegülő Vincent D Onofrio jóvoltából.
most posts by TM
0
2016. december 19., hétfő 21:48
Jessica Jones S1

A Marvel újabb üdvöskéje tévésorozatként mutatkozott be, de elkövették vele azt a hibát, hogy az ötletes nemezis és a két-három összetett jellemű, izgalmas mellékszereplő túlnőtt a címszereplőn.

Bővebben itt: http://filmforum.hungarianforum.com/t94p180-niwrok-irasai-2-0#7249
0
2016. október 29., szombat 16:02
Tervezik megcsinálni a Fűrész 8-at is,de már unom hogy ennyire elhúzzák.Minek ennyi rész neki,remélem nem lesz fűrész 18. :)
0