nekem nagyon bejött..nem is tudom mikor láttam...megvan már 1 éve,ha nem 1.5...pont ezt vártam amit kaptam...és most ennyi elég is..majd ha felkarolják L.A.-ben végre:)
0
2007. november 20., kedd 14:29
671
De, és aki Jet Li Fearless-ében is az egyik "főgonoszt" játssza.
0
2007. november 20., kedd 14:11
17243
lol, kihajította az elefántot az ablakon. :)) (a kopasz csóka nem ugyanaz a srác, akit brad pitt egyetlen kardvonással nyomott le a trója elején?)
0
2007. november 20., kedd 13:44
560
Igazad van. Én is nagy várakozással ültem a filmhez. Nagyot csalódtam. Annyira hülyeség ez a film. Hihetetlen. Se füle, se farka. Persze nem is kerestem benne semmi mást, mint akciót. De épp ez a probléma. Nem voltak olyan jók, mint az Ong Bak-ban. Sőt sok helyen röhejesek voltak. Nevetséges volt, amikor *SPOILER JÖN* a görkoris, cangis banda rátámadt, nevetséges volt -de nagyon, amikor a kapuérás csávóval tűzön-vízen harcoltak, a nyomi óriásemberekről már ne is beszéljünk. Pedig, mennyire vártam ezt a filmet. A kiadás ennyiért remek. Jó a kétoldalas borító, még egy jó minőségű papírfekni is van hozzá. Egyedül a korhatáros karika az elején, ami elcsúfítja. Kár, hogy az így készült nem túl hosszú. Az Ong Bak-hoz jóval komolyabb, hosszabb werkfilm járt.
0
2007. november 6., kedd 15:46
7271
SPOILER-es videó a végső bunyóról, de ezt látva inkább mosolyogtam, semmint a számat tátottam, ahogy pl. az Ong Bak alatt tettem. Jó, tudom, az egész filmet kell látni ahhoz, hogy korrekt értékelést tudjon mondani az ember, de ez akkor is vicces. Főként a 2 perc 45 mp körüli és az azt megelőző képsorok a jók; ezek után én nem tudom komolyan venni ezt a filmet. :-)http://youtube.com/watch?v=M__9ZmCFNeU