most törölgetem a könnyeimet. szana-széjjel röhögtem az agyamat...
classic lines:
vertex: MEGYEK EGY KEDVES BARÁTOMHOZ TATABÁNYÁRA (ő tudja kiről van szó). UTÁNNA MÉG EGY KÉT NAGYPOFÁT MEGKERESEK! jamamura: jaj, mit vétettem? már írom is a végrendeletem... vertex: Te vagy a tatabányai? Köszi. Sokat segítettél. jamamura: ööö... most egy kicsit elveszítettem a fonalat. mi van tatabányával?
vertex: Óvatosan fiaim , mert feltörjük az egész hónlapot. lawnmover man: Ha neked jogod van ellenünk fenyegtőzni az itt elhangzottak miatt, akkor egy esetleges ügyben ez is felhozható ellened. Legalábbis ha az xpress.hu honlapjára gondoltál és nem valamiféle egészségügyi lapkára amit a hón alá kell felhelyezni...
vertex: KOMÁM! Ha megnézed a fórumokat, próbáltam "lesüllyedni" hozzátok. De ennek sem volt eredménye... calzone: téged pisztollyal szoktattak a bilire? ;)
0
2004. szeptember 6., hétfő 15:16
84
Te jóisten !!! Vertex ha tényleg te vagy akkor down with te king vagy mi ?
0
2004. augusztus 11., szerda 16:25
1
Elolvastam az utolso 1-2 hozzaszolast , jokat rohogtem :D Remelem nem baj , hogy semelyik felet nem minositem :) ( mielott vki szolna , nem nincs ekezetem;DDDD )
0
2004. augusztus 10., kedd 15:09
4792
OK
0
2004. augusztus 10., kedd 14:47
953
Figyusz ELM ! Azt irtad az elöbb,hogy befejezted vitát. Légyszi legalább te ne önts olajat a tűzre. Az elmúlt fél évben sok mindent olvastunk e remek filmek kiadójától és a fórumozoktól.Tényleg unalmas, föleg azért mert ez a Farkasokkal táncoló c film topicja.Ő levetette a kinálatból a portékáját,ennyi ott probálja eladni ahol lehet.Egyéni szoc proml.De ne hagyjátok magatokat uszitani.Különben itt már felmerülhet az Xpress felelösége is.Nem kéne engedni az ilyen gyalázkodó szövegeket.A moderátornak kellene pontot tenni ez ügy végére.Nem szeretném ha a kedvenc on line boltom úgy járna mint a n e tpiac.
0
2004. augusztus 10., kedd 14:45
55
DE IGEN!
Ha ezt komolyan veszed, akkor tényleg...vagy. Apám, csak arra kívántam felhívni szíves figyelmed, hogy ebben a kibaszott országban csak egy (immár 10 éve) működő magyar tulajdonú kis cég van.
Akinek vannak olyan lehetőségei, hogy kötetlenül a kedvetekre tud tenni. Pl. Borítómódosítás.
Ezt a nagyok nem tudják minden esetben kivitelezni.
...és ez az a tény amit egy kicsit részetekről is jobban meg kellett volna becsülni.
0
2004. augusztus 10., kedd 14:35
4792
"külföldi tőkéjű csicska cégeknél elképzelhető: erre már volt példa. Universal, stb."
mondom én hogy a Vertex itt a Megváltó, Mindenható meg az Atyaúristen Szűzmáriával a háta mögött......... Azért az InterCom-tól, vagy a Warner-től nem vagytok nagyobbak ugye?
0
2004. augusztus 10., kedd 14:28
55
the eXorcist lawnmower man
Eddig is ezt tettétek ahol lehetett égettetek. Az elején némi okkal. Azt követően hiába bizonyítottuk tettekkel árakkal az elenkezőjét: csak basztattatok. A jóindulatot még véletlenül sem akartátok észrevenni.
A jogot nem tudják visszavenni mert ki van fizetve. FLAT. Inkább a jogvisszavételi lehetőség a külföldi tőkéjű csicska cégeknél elképzelhető: erre már volt példa. Universal, stb.
Én a magam gazdája vagyok.
Az általatok szarnak tartott Tüzszigetből 2.100 .-DB-ot adtunk el. NEM KÖTELEZŐ ELHINNI!
0
2004. augusztus 10., kedd 13:56
4792
eltévedsz már megen te kecseg, egy qrva szó nem volt itt rólatok de baszd meg te idetoltad a kib*szott pofád és elkezdtél leugatni minket baszd meg, hogy még több szart érdemlünk stb.. a kurva pofád ha eltolod innen megen lenne egy normális topic a buzi pofád és beteges írásaid nélkül
ha ennyire nem fontos az xpress.hu-n eladott példányszám és nyíltan szarsz ránk bazzeg akkor mé nem mész innen? (logikusan: pl eladsz itt 20db lemezt, annak 100 szorosa 2000db==> ennyit az életben nem adsz el te sehol bazzeg, mikor egy SW-ből kell el min 10000db, szal ne add itt a nagymenő forgalmazót bazzeg)
lenne kedvem ezeket a hozzászólásokat, vagy inkább teljes fórumokat(nehogy kifogásold hogy szubjektíven let válogatva) lefordítva kiküldeni a gyártó stúdiónak, hátha(remélem..) megvonnák a forgalmazási jogot tőled.......
mindenkitől szíves elnézést a hangnemért, részemről "egyszemélyes nagytiszteletű vertex hungárija forgalmazó cég"-gel befejeztem a kommunikációt, és esküszöm, akárkivel dvd-ről beszélek, legyen az élőszó, vagy internetes fórum, minden "jó tapasztalatomat" a vertexről megosztom vele, mellékelve a teljes html agyagot........
A legjobbakat! ELM
u.i: baszd meg sanyi
0
2004. augusztus 10., kedd 13:41
849
Engem LEPATKÁNYOZOTT, érdekes, hogy mindenki más PARASZT... :-)))
0
2004. augusztus 10., kedd 13:38
55
the eXorcist lawnmower man !
"szavhihető"- ha a vertex írja: nemtud írni, A Word hibajavítóját nézd át..stb. Ha te írod: csak egy elütés, direkt van így.
"nézdd át mégegyszer azokat az iskolás könyveket mégegyszer, és gondold át, mert ez így elég "sándorosan" hangzik"
Látod tényleg igazi paraszt vagy, nem tudsz írni sem a nézd szó csak egy d...stb.
Ezt csak azért, mert ti is ezt csináltátok.
KEDVES PARASZT BARÁTOM IGAZI KRITIKUS VAGY!
0
2004. augusztus 10., kedd 13:32
1447
téged pisztollyal szoktattak a bilire? ;)
0
2004. augusztus 10., kedd 13:25
55
KOMÁM!
Ha megnézed a fórumokat, próbáltam "lesüllyedni" hozzátok. De ennek sem volt eredménye...
0
2004. augusztus 10., kedd 13:13
55
Ha a Vertexnek abból kellene "ennie" amit itt elad megszorozva 100-zal. Igen éhen halna mindenki a VERTEX-nél.
VEGYÉTEK ÚGY, HOGY NINCS A VERTEX TOVÁBB!
Nem szégyenítjük jelenlétünkkel a dicső magyar nép e dicsőséges szegmensét. (TITEKET).
NEM FOGLALKOZNÁTOK VÉGRE A TOPIKKAL!
FARKASOKKAL TÁNCOLÓ A CÍME! ....szar a lemez erről volt szó.
0
2004. augusztus 10., kedd 12:34
849
Megérne a KIADÓK FÓRUMÁn egy új topicot ez a Vertex...
0
2004. augusztus 10., kedd 11:58
5
T. X-Press!
Ezt nem hiszem el... Ezek tényleg egy hazai kiadó bármilyen képviselőjének a hozzászólásai? Ez komoly? Mert ha igen, sürgősen orvoshoz kellene küldeni, lehetőleg az idegosztályra. Vertex Hungary? Gratulálok! Azt hiszem, ez lassan egy újságcikket is megér. Hogyan gondolkodik és kommunikál egy hazai kiscég a kedves vásárlókról, vásárlókkal. Ilyet bazmeg!
0
2004. augusztus 10., kedd 11:30
4792
K.K.S! (értsd:Kedves Köcsögebb Sándor!)
"A te (kisbetűvel) szövegeddel magadat minősíted." lehet hogy minősítem vele magam, de nálam találni másféle hozzászólást is, nálad meg csak ilyeneket. Szal nálam az alagút végén fény van és nem teljes setét mint esetedben.
"Ki a franc akar nálatok bevágódni. 20-30 dvd-vel már a sikerlistákat döngeti egy film" akkor mi a f*szé nem mész innen?mi vagyunk a Föld csőcseléke, a magyar nép szégyene, akik elbaszták trianont(lényegtelen hogy akkor még sztem innen senki sem élt....) geciznek veled, parasztok vagyunk, és mégis nekünk akarod eladni azokat a minőségileg kifogásolható lemezeket (a kritikák alapján, hál' istennek nekem nincs egy lemezem tőletek, és remélem nem is lesz). Erre mondják azt hogy "Abba a tálba szarik amelyikből eszik"(Do not shit where you eat). Na most Sándor TE újból teleszartad ezt a tányért, pár nap múlva meg megint lenyalod. Ez szerinted egy igazi komoly, beszámítható, szavhihető, gerinces férfire vall?
"Óvatosan fiaim , mert feltörjük az egész hónlapot. Nem tartotok cégnek, de még embernek sem."
Ha neked jogod van ellenünk fenyegtőzni az itt elhangzottak miatt, akkor egy esetleges ügyben ez is felhozható ellened(ellenetek, amint más ily "értékes" ember is van a Földön mint sanyi barátunk...). Legalábbis ha az xpress.hu honlapjára gondoltál és nem valamiféle egészségügyi lapkára amit a hón alá kell felhelyezni...
"BUZIK GYÜLEKEZETE!!! A VILÁGRA IS KÁRNAK JÖTTETEK!"
ez nyílt rasszizmus!a másságot már a világon a legtöbb helyen elismerik.ez csak egy neonáci vagy hasonló szélsőséges gondolkodásra vallhat, amit a legtöbb esetben jogi orvoslat követ, aztán a dutyi.....
"A TRIANONI BÉKESZERZŐDÉS-ben azért szedték szét ezt az országot mert a nagyhatalmak tudták, hogy egy semmirekellő népséggel van dolguk."
nézdd át mégegyszer azokat az iskolás könyveket mégegyszer, és gondold át, mert ez így elég "sándorosan" hangzik
a legjobbakat: ELM
u.i.: "Te húzzál el a faszba , még a pofádat szét nem baszom!" by Sanyi
0
2004. augusztus 10., kedd 10:01
1447
"Óvatosan fiaim , mert feltörjük az egész hónlapot" Úgy érted honlapot iskolázatlan barátom? Tudod-e, hogy bűncselekménnyel fenyegetsz meg valakit, akinek ehhez a vitához semmi köze, és aki készséggel szolgált ki eddig?
0
2004. augusztus 10., kedd 8:59
849
Most már aztán ne KÖCSÖGözz, mert én is tudok fenyegetőzni, és nekem is vannak kapcsolataim! És ha már vetted a fáradságot és minősíthetetlen hangnemben válaszoltál, hát FUCK YOU, és akkor magyarul nem káromkodtam!!!
0
2004. augusztus 10., kedd 8:45
148
emberek! mi van itt már megint??? Sutter, ezt korábban már én is felvetettem, de hasonló választ kaptam (amikor az ő dvd-jükről volt szó).
0
2004. augusztus 10., kedd 8:39
1153
Számla nélkül is lehet itt rendelgetni stb.
Tud erről az APEH?
Komolytalanul: Tud, de benne van az APEH is.
Most komolyan: ÁFÁ-s számláról tetszik beszélni? Az mióta kötelező?
0
2004. augusztus 10., kedd 3:18
55
Megkérdezett egy hozzátok hasonló köcsög. Arra válaszoltam.
A te (kisbetűvel) szövegeddel magadat minősíted.
Ki a franc akar nálatok bevágódni. 20-30 dvd-vel már a sikerlistákat döngeti egy film.
Óvatosan fiaim , mert feltörjük az egész hónlapot. Nem tartotok cégnek, de még embernek sem.
Te húzzál el a faszba , még a pofádat szét nem baszom! Számla nélkül is lehet itt rendelgetni stb.
Tud erről az APEH?
BUZIK GYÜLEKEZETE!!! A VILÁGRA IS KÁRNAK JÖTTETEK!
A TRIANONI BÉKESZERZŐDÉS-ben azért szedték szét ezt az országot mert a nagyhatalmak tudták, hogy egy semmirekellő népséggel van dolguk. Ezért Magyarország sorsát örökre megpecsételték. Ügyesek voltak.
0
2004. augusztus 10., kedd 3:16
55
Megkérdezett egy hozzátok hasonló köcsög. Arra válaszoltam.
A te (kisbetűvel) szövegeddel magadat minősíted.
Ki a franc akar nálatok bevágódni. 20-30 dvd-vel már a sikerlistákat döngeti egy film.
Óvatosan fiaim , mert feltörjük az egész hónlapot. Nem tartotok cégnek, de még embernek sem.
Te húzzál el a faszba , még a pofádat szét nem baszom! Számla nélkül is lehet itt rendelgetni stb.
Tud erről az APEH?
BUZIK GYÜLEKEZETE!!! A VILÁGRA IS KÁRNAK JÖTTETEK!
A TRIANONI BÉKESZERZŐDÉS-ben azért szedték szét ezt az országot mert a nagyhatalmak tudták, hogy egy semmirekellő népséggel van dolguk. Ezért Magyarország sorsát örökre megpecsételték. Ügyesek voltak.
0
2004. augusztus 10., kedd 2:22
1872
Atyám, Amadeus a Vertexnél dolgozik...
0
2004. augusztus 10., kedd 2:10
4792
Kedves K. Sándor! (a K alatt ne a Kovácsot, hanem a Köcsögöt tessék értelmezni)
Maga (vagy inkább: Te bazzeg ott a gépnél!, de nem vagyok bunkó-tahó-paraszt, úgyhogy marad a maga) fenyeget, okít minket. Fenyegetett már becsületsértéssel, perrel, kiadvány visszavonással meg miegymással, talán már ön sem tudja mifélékkel. Tükörbe nézett már? És hiába jön itt a parasztoknak parasztul stb... beteges-gyeremeteg szöveggel, csak önmagaát minősíti. Mert ha mi ugyebár, tahók-parasztok-köcsögök-kulturálatlanok stb.. vagyunk, miért nem embereli meg magát és mondja: Én pedig ezek közé nem süllyedek le! és húz el innen a retkes f*szba, mivel ehhez a fórumhoz az égadta egy világon semmi köze a Vertexnek!