remélem valaki véletlenül odatévedt Kovács úr számítógépéhez és kihasználta az alkalmat, hogy be volt kapcsolva gép... nagyon remélem, mert viszont ha ezeket a sorokat egy filmeket kiadó kft ügyvezetője írta, akkor tényleg gáz van...
0
2004. augusztus 10., kedd 1:21
55
OKÉ..bevettem 2 szem szeduxent.
De azért a lényeg, és az alábbi sorok bármennyire is sértőek igazak.
0
2004. augusztus 10., kedd 1:18
26
vegyél már be valamit
0
2004. augusztus 10., kedd 1:16
55
nem fonál..egy kicsit más!
De ez a fórum A FARKINCÁKKAL TÁNCOLÓ fórum. Azt hiszem arról volt szó, hogy a lemez szar.
Szerintem ezt kellene taglalni, ha javasolhatom olyan stílusban mint a Hellraisert...
..de hülye vagyok ezt nem lehet. Ahhoz két fél kell...és itt csak ti vagytok.
NAGYRA ÉRTÉKELNEK az ÜZENETRŐGZÍTŐS PANASZFELVÉTELEN MINDENKIT.
0
2004. augusztus 10., kedd 1:05
17243
ööö... most egy kicsit elveszítettem a fonalat. mi van tatabányával?
0
2004. augusztus 10., kedd 1:04
55
Te vagy a tatabányai? Köszi. Sokat segítettél. Nem kell végrendelet hiszen kulturált emberek vagyunk (legalábbis Te biztosan).
0
2004. augusztus 10., kedd 1:00
26
:))
0
2004. augusztus 10., kedd 1:00
55
Nem pattant meg! PARASZTOKNAK PARASZTUL! SZEMETEKNEK SZÉMÉTÜL!
EZ A JELSZÓ! MIT GONDOLTOK, PORIG ALÁZZÁTOK AZ EMBERT KIS SZÁMÍTÓGÉPES KUKACOK, ÉS MÉG ENNEK ELLENÉRE NORMÁLIS HANGNEMET VÁRTOK!
MEGYEK EGY KEDVES BARÁTOMHOZ TATABÁNYÁRA (ő tudja kiről van szó). UTÁNNA MÉG EGY KÉT NAGYPOFÁT MEGKERESEK!
CSÁ
0
2004. augusztus 10., kedd 0:59
55
EZ A JELSZÓ! MIT GONDOLTOK, PORIG ALÁZZÁTOK AZ EMBERT KIS SZÁMÍTÓGÉPES KUKACOK, ÉS MÉG ENNEK ELLENÉRE NORMÁLIS HANGNEMET VÁRTOK!
MEGYEK EGY KEDVES BARÁTOMHOZ TATABÁNYÁRA (ő tudja kiről van szó). UTÁNNA MÉG EGY KÉT NAGYPOFÁT MEGKERESEK!
CSÁ
0
2004. augusztus 10., kedd 0:58
17243
jaj, mit vétettem? már írom is a végrendeletem...
0
2004. augusztus 10., kedd 0:56
55
CSÁ
0
2004. augusztus 10., kedd 0:50
26
valami megpattanhatott szegény fejében
0
2004. augusztus 10., kedd 0:41
55
Talán a Budapest Filmtől kellene megkérdezni!
Töredelmesen bevallom nem ismerek minden magyar betűt és nem tudtam pontosan elolvasni ill. értelmezni a leveledet.
Majd ha megkapod azt a csodálatosan szép borítójú lemezt akkor majd valószínű rájössz., de bízom a Budapest film azonnali válaszában!
SZIA TE FŐPATKÁNY!
0
2004. augusztus 9., hétfő 21:37
849
Kérdés a Vertex-hez:
Milyen adathordozó rövidítése a PKT? Ezt találtam az aktív rendeléseim közt:
Hellraiser 3. - Pokol a Földön (PKT) MEGJELENÉS: 2004. szeptember 14. 1 db.
A többi filmnél ezen a helyen itt DVD áll...
0
2004. augusztus 9., hétfő 21:10
55
Na de Sanci, ilyet...
0
2004. augusztus 9., hétfő 20:58
55
MEGÉRDEMELTÉTEK!
REMÉLEM KAPTOK MÉG TÖBB SZART IS!
0
2004. augusztus 9., hétfő 16:09
19955
Egy kicsit nevetségesnek tartom,hogy több mint6 hönapot kellett várni erre a filmre és megint csak egy szar,fost kaptunk. Ugyanis ha szinkronnal akarod megnézni a filmet nincs rajta az ugynevezett "kiegészítő" felirat sáv.Így a film 70%ban indiánul beszélő részek egyáltalán nincs feliratozva. Nevetséges és röhejes amit az InterComnál müvelnek.Probáltam beszélni velük,de az "ügyfélszolgálatnál" azt mondták ők nem tudnak mit csinálni,a "gyártásnál" meg állandóan hangposta van és csesznek visszahívni.Ugyhogy megint kaptunk egy hulladékot és szarnak a többire.
0
2004. június 25., péntek 19:29
15
Ehhez csak annyit szeretnék még hozzáfűzni, ha van tudomásom erről a 4 lemezes változatról, biztosan ezt a verziót rendelem meg és nem az amazontól.
Ágnes
0
2004. június 25., péntek 1:01
1560
óóó.azt a mennyei magasságos...Fecó minek kinzol folyton ilyen oldalakkal?:DD..most már a 2 lemezes is gagyinak fog tűnni emellett:DDD
0
2004. június 24., csütörtök 22:46
15
Köszi az infót, eddig még sohasem láttam ezt a verziót a neten....tényleg érdekes kiadás!!!!
A western rajongóknak ez egy igazi csemege!!!!
Ágnes
0
2004. június 23., szerda 20:50
84
Találtam egy érdekes kiadást! Ha láttátok már bocsánat ; Íme
Nekem megvan a gyűjteményemben a bővített változat és emellett rengeteg extra található rajta(többek között audiókommentárok a rendezővel és az operatőrrel), csak ez a kiadás itthon nem jelent meg.
Ágnes
0
2004. május 29., szombat 21:57
1560
erre mondottam volt,hogy ebből nem kérek...és tartom magam ahhoz,hogy ha van valamiből bővített verzió,akkor nem elégszek meg a rövidebbel..hiába az is a "nézhető 3 órás" verzió.....nem azért szeretem a filme(ke)t,hogy csonkítva lássam,ha elérhető a hosszabb is...maradok a...megszerezhető formájánál egyelőre.....
Itt vannak az eddig megjelent kiadások, és mi mit kapunk???? Naná, hogy a "fapadosat".....ráadásul a 4 dvd-s edition átszámolva 6500Ft körül van...nevetséges....