Keresés

Park Chan-wook - Bosszú-trilógia (6 DVD) - XPRESS XKLUZÍV KIADVÁNY! (DVD)

2007. december 13., csütörtök 13:00
még nem hoztam el az enyimet,mert még van jövöhéten a Vészhelyzet 9.évad amit megakarok várni és csak utána hozom el a csomagomat,de bent láttam a lányoknál a teszt példányt és nagyon jól néz ki. Sok ilyen és ehez hasonló kiadvány kellene még és szerintem lenne is rá kereslet,ha megfelelő filmeket adnának ki ilyen gyönyörü kivitelben.
0
2007. december 13., csütörtök 12:59
Hűha... :) Dömi mindjárt megminőségszakérti a dolgot ;)
0
2007. december 13., csütörtök 12:56
amúgy hogy tetszik a doboz? :)
0
2007. december 13., csütörtök 12:54
nagyon köszönöm mindenkinek a válaszokat.
a jövöhéten meg is nézem őket.
köszi
0
2007. december 13., csütörtök 12:51
én is a készítés sorrendjében ajánlanám a megnézést. egy dolgot ne tégy: hogy az olboyjal kezded.
0
2007. december 13., csütörtök 12:45
a három film között nincs kapcsolat, mégis azt javasolnám, hogy készítésük sorrendjében (tehát 1. a bosszú ura, 2. oldboy, 3. a bosszú asszonya) nézd meg őket, mivel látható, mennyit változott a rendező hozzáállása a filmek stilisztikájához, hangulatához, stb.
0
2007. december 13., csütörtök 12:43
Szia Dömi!

Én úgy tudom, hogy ez 3 különálló film, tehát bármilyen sorrendben nézheted, ahogy Neked tetszik. A rendező 3 filmje azért lett Bosszú trilógia, mert ez a 3 film 3 téma a bosszúra. Tehát ha jól érzem, ezek szerzői filmek.
0
2007. december 13., csütörtök 12:39
Valószinüleg hülyeséget fogok kérdezni,de én nem ismerem ezeket a filmeket. Szóval itt a 3 film összefüggöek ill. számit-e hogy milyen sorrendebe nézem meg öket?
Elöre is köszönöm a választ!
0
2007. december 12., szerda 17:24
NAGYON SZÉPEN KÖSZÖNÖM AZ XPRESS-ES HÖLGYEKNEK A SZÖVETSÉG UTCÁBAN, HOGY MEGKÍMÉLTEK ATTÓL, HOGY AZ ÜNNEPEK ELŐTT MÉGEGYSZER BE KELLJEN MENNEM CSOMAGÉRT, ÉS MA ÁTVEHETTEM 2 PÉLDÁNYBAN A CSODÁLATOS KIVITELEZÉSŰ PARK CHAN WOO - A BOSSZÚ TRILÓGIA XPRESS XLUZÍV KIADÁST.
A HÖLGYEK KEDVESSÉGÉT MÉGEGYSZER NAGYON KÖSZÖNJÜK!!! EZÚTON IS HÁLÁVAL TARTOZUNK NEKIK!!!
0
2007. december 12., szerda 9:07
Juhé!Már raktáron van az enyém is.Holnap küldetem csomagolásra és jövő kedden megyek átvenni. Az idei karácsony a bosszú jegyében fog eltelni...
0
2007. december 11., kedd 14:03
Ti vagytok a BuFi-val karöltve az Év kiadója... nevezni kéne titeket VOX Car-díjra :)
0
2007. december 11., kedd 13:17
Nem vagyok híve a nagy körüludvarlásoknak, de igazán korrektül viselkedik a Cornerfilm. Köszönöm az infókat, akkor ha minden jól megy csütörtökön mégiscsak beköszönt a Bosszú napja...
0
2007. december 11., kedd 12:41
Kedves Filmrajongók, "Bosszú"-ra várók!
A kiadványok tegnap beérkeztek és mai nap folyamán, a délután órákban ki is szállítjuk őlet az Xpresshez. A csúszás oka valószínűleg a karácsonyi hajtásban keresendő: jelenleg annyi áru folyik át a Szövetség utcában dolgozó hölgyek kezén, hogy egyszerűen képtelenség logisztikailag megoldani a közel 1000 díszdoboz átvételét és feldolgozását. Aki járt arrafelé, sejtheti, hogy ez nem túlzás. Mindenesetre bízunk benne, hogy legkésőbb holnapra átvehetővé válnak a filmek. Drukkoljunk az Xpresses lányoknak! :)
0
2007. december 11., kedd 12:23
Kezdek morcos lenni. Itt van a cucc, akkor miért nincs itt? Miért csak holnaptól? Tele van a hócipőm ezzel. Persze az az én problémám, hogy holnap nem hozza majd ki a futár így a kollégám nem tudja behozni csütörtökön és pénteken nem dolgozik, tehát hétfőig felejthetem el a dolgot. Na mindegy, nem érdekel, a szokásos...
0
2007. december 11., kedd 10:50
Gyögyörű lett, nem találok szavakat. Tényleg fantasztikusan néz ki, remélem a filmek is hasonlóan fognak tetszeni :)

Ha jól láttam a kis papíron, Tied lett a 880-as számú doboz?:)
0
2007. december 11., kedd 10:08
bonusz fotó: így néz ki a doboz nem vaku fénye mellett.
0
2007. december 11., kedd 9:58
Ha ez így van akkor mérhetetlenül Happy vagyok!!! Reméljük a legjobbakat.
0
2007. december 11., kedd 9:27
valszeg nem sikerült bejuttatni XPresshez még a cuccot (több forrás szerint kész a szállítmány). szóval szerintem ebből még lehet csütörtöki bosszú;>
0
2007. december 11., kedd 9:22
proci kössz a választ, valószínűleg igazad van. Akkor már csak egy kérdésem van: Akkor most áttolódott holnapra? Pedig már úgy beterveztem hogy csütörtökön Bosszúzok orrvérzésig!
0
2007. december 11., kedd 9:02
Megnéztem a képeket a digiről és azt kell mondjam valami gyönyörű. Nem semmi kiadás.
0
2007. december 11., kedd 8:53
külön-külön nem is rendelhetők, gondolom a számítógép automatán dobta oda ezt az üres helyre.
0
2007. december 11., kedd 8:22
Ezt most kajak nem értem? A három film ott van a megjelent termékek között - nem rendelhető státuszal, a teljes kiadvány mellett meg ott "díszeleg" a dec. 12.-es dátum! Most mi van?
0
2007. december 11., kedd 1:47
köszi a képet^^
0
2007. december 11., kedd 1:45
Így azért már jobban hangzik. :-)
0
2007. december 11., kedd 1:45

ma mégsem lesz?:P csak szerdán? nembaj. a lényeg hogy a héten lesz!
0