1. Oldboy1. Mr1. Lady
Nem írtam el. Számomra mind a három első mert mindegyikben másban zseniális és mind a háromban mást kaptam. Viszont a Mr jobban tetszett, mint a Lady. Pont azért amit Brumi fogalmazott meg. Talán annyit tennék hozzá, hogy ebben a filmben volt a legnehezebb pozitívan azonosulni valamelyik karakterrel, mert mindenki alanya és elkövetője is. És mindenkit meg lehet benne érteni, mindenkinek igazolt a tette. Nagyon sokáig úgy voltam dolgokkal, hogy vagy fekete vagy fehér. Még ma is sokszor ebbe a hibába esem, de számomra ez a film mutatta meg, hogy vannak átmenetek és semi sem fekete vagy fehér. Nincs igaz ember és fordítva. Szerintem ez a film ezért zseniális. Így vagy úgy, de nagyon várom a trilógiát és akinek csak az egyik tetszett, az nem biztos, hogy gondolkodott is rajta. Az Oldboy a legfogyaszthatóbb darab, egy sima akciófilmnek is elmenne egy gyorsabb vágással, de nem ez volt a cél és akinek a többi nem jön be, az - bocsánat - de nem érti ezt a három alkotást. Ha tényleg minden olyan lesz, ahogy írva vagyon, ez lesz a legszebb kiadás a polcomon. Kivételesen úgy küldetem vissza a futárral, hogy lába nem éri a földet ha a csomagoláson csak az egyik sarka egy picit is meg lesz nyomva. Nekem ebből hibátlan kell. A LOTR trilógiámat is imádom, de ott nem küldtem vissza mert a király visszatéren van egy pici hiba. Nagyon várom a kiadást és külön öröm számomra, hogy végre rendes TV-n és házimozin nézhetem majd. Az Oldboy vásárlása idején még csak 4:3-as tv-m volt és egy sima stereo rendszeren ment a hang, a másik kettőt pedig ugye letöltve nézhettem csak meg, ami nulla. De nincs messze a december, amikor végre úgy látom majd a trilógiát, ahogy kell. :)