Keresés

Park Chan-wook - Bosszú-trilógia (6 DVD) - XPRESS XKLUZÍV KIADVÁNY! (DVD)

2007. december 5., szerda 14:36
És milyen magasra teszed a polcodon?:) én kinéztem már egy jó kis helyet neki nálam :)
0
2007. december 5., szerda 14:06
Még 6 nap és a polcomra kirakva szeretném látni :)
0
2007. december 5., szerda 13:35
Bent az Xpressnél láttam kirakva a digipack-ot... rohadt jól néz ki!!!
0
2007. december 4., kedd 20:37
Most jövök rá, hogy jövő héten jön ez a csoda :)
0
2007. december 3., hétfő 8:00
holnaptól korlátozott ideig megtekinthető az odeon-lloyd moziban (kópiáról, nem dvd-ről!) park chan-wook legutóbbi filmje, az I M A CYBORG, BUTH THAT S OKAY című vígjáték. ízelítőnek egy kis koreai jódli. :)

0
2007. december 2., vasárnap 12:36
Hamvas Dánielnek hány munkaórája volt..? :)
0
2007. november 29., csütörtök 11:13
Kedves Filmbarátok, "Bosszú"-ra várók!
Örömmel jelenthetjük, hogy elkészültek a szinkronok, a lemezek tesztelése is befejeződött és elindult a sorozatgyártás. A dolgok jelenlegi állása szerint minden a terv szerint halad. Érdekesség gyanánt íme A bosszú ura és A bosszú asszonya fontosabb szinkronhangjai:
Mr. Vengeance - A bosszú ura
Park - Seder GáborYeong-mi - Molnár IlonaRyu - Hamvas DánielYu-sun - Pekár Adrienn
Lady Vengeance - A bosszú asszonya
Geum-ja - Zsigmond TamaraBaek úr - Fekete Ernő (Choi Min-sik magyar hangja ugyanaz, mint az Oldboyban)Jenny - Talmács MártaNarrátor - Kerekes Anna
0
2007. november 21., szerda 15:50
Kedves Filmbarátok, "Bosszú"-ra várók!
Örömmel jelenthetjük be, hogy az Odeonnal, illetve az Odeon-Lloyd mozival közösen holnaptól, azaz 11.22-től műsorra tűzzük a Mr. Vengeance - A bosszú ura és a Lady Vengeance - A bosszú asszonya című filmeket az Odeon-Lloyd moziban. A korlátozott ideig tartó vetítés-sorozat fesztiválkópiáról történik, azaz nem DVD-ről, ellenben laptopról vetített felirattal. A bosszú ura Magyarországon először 18:45-kor lép fel a vászonra, míg A bosszú asszonya 21:00-kor követi. A vetítés időpontjairól bővebb tájékoztatást a port.hu és az odeon-lloyd.hu oldalakon találhattok. Jó szórakozást!
Üdvözlettel: CORNERfilm
0
2007. november 20., kedd 14:55
Hú, de kíváncsivá tettetek! :)
Remélem ezzel mi vásárlók, "Bosszú"-ra várók járunk a legjobban! ;-)
0
2007. november 20., kedd 14:48
Kedves Filmbarátok, "Bosszú"-ra várók!A korábbiakban említettük, hogy minőségi okokból és a két verzió közötti elenyésző különbségek miatt a Lady Vengeance mozis változatát hozzuk ki a Bosszú-trilógia részeként. Időközben azonban kiderült, hogy a filmhez kapott extrák több helyen is utalnak a film rendezői változatára, ezért bekértünk a koreai jogtulajdonostól egy új transzfert, ami meg is érkezett sok meglepetéssel együtt (ezekre majd a későbbiekben kitérünk). Gyors ellenőrzés után úgy találtuk, a kapott változat kiváló minőséget képvisel, ezért a kiadványra végül a rendezői változat fog felkerülni.Üdvözlettel: CORNERfilm
0
2007. november 18., vasárnap 18:00
Köszi az infót! Ilyen pozitív válaszban reménykedtem. De azt hiszem, nem kell félned attól, hogy szavadon foglak, most sajna nem fér be nekem ez a vétel anyagilag, később meg már nem lesz... Azért remélem, előbb-utóbb leadják a másik két filmet is a tévében, mert a közmondás után szabadon: ideiglenesen szegény ember DVD-felvevővel főz...izé, néz! :-))
0
2007. november 18., vasárnap 1:56
Nagyon is az! Mindhárom film egy teljesen más élmény. Mondjuk, ha nagyon akarom, akkor azt mondom, az Oldboy és a Mr. talán valamennyire hasonlók... De ha a kérdésed azt firtatja, érdemes -e megvenni a dobozt, akkor azt tudom mondani, mindenképpen. Ha mégis csalódnál (ami kizárt), rajtam leverheted az árát! :-)
0
2007. november 18., vasárnap 1:49
Azaz "trilógia", persze egy l-lel, bocsi! :-)
0
2007. november 18., vasárnap 1:46
Üdv mindenkinek! "Bosszú"-ban új vagyok, most láttam az Oldboyt (először) a Dunán. Hát, mit mondjak, "kicsit" lenyűgözött...! Valami hasonló színvonalat és hangulatot várhatok a másik két filmtől is? Mennyire "egyenletes" a trillógia?
0
2007. november 18., vasárnap 0:02

ááá de zseniális. Ezer éve nem láttam a filmet. Kirázott a hideg a folyosói bunyótól. ZEne, kép, hang...csúúúccs!!
0
2007. november 17., szombat 23:56
mr. vengeance újranézve. élményeimről részletesen:
http://aeonflux.freeblog.hu/archives/2007/11/17/kritika_sympathy_for_mr_vengeance_2002/
0
2007. november 17., szombat 21:30
Ma este Oldboy a Duna tv-n!!!! Ha valaki még nem látta, most -ingyen- belekóstolhat a Bosszúba, hátha így kedvet kap hozzá.
0
2007. november 14., szerda 16:05
Különböző barátaimnak mutattam meg, adtam kölcsön a filmet, akikről sok mindent el lehet mondani de az ázsia rajongó kifejezést nem használnám. Szerintem ázsiai filmet előtte nem láttak még legtöbben. Mindegyiknek bejött az Oldboy. Sőt, Tamás barátom a 3. legjobb közé sorolta amit valaha látott. Megfogta rendesen. :) Belenézni persze érdemes, de nagyot csalódni nem lehet.
0
2007. november 14., szerda 15:52
Mindenesetre szerencsésebb lenne. Jómagam csak az Oldboyt láttam, és az sok minden, de nem mainstream.
0
2007. november 14., szerda 15:50
Számomra az Oldboy volt az első ázsiai film. Mióta láttam így néz ki a sztori: Akkor mi van még a csávótól? Hm, még kettő, na muti. Jó ez mind kell, de most, mikor adja ki és ki? Azóta csak várok. Most rendelhető, előrendeltem első nap. Ja és valahonnan be kell szereznem a JSA-t. Szóval szerintem lehet ugrani.
0
2007. november 14., szerda 15:46

Komolyan gondolkozom azon, hogy berendeljem-e a trilógiát az itt írtak alapján, de egy kicsit félek tőle. Nem vagyok nagy híve az ázsiai filmeknek (de lehet, hogy azért mert még nem láttam egyetlen ilyet sem) így teljesen szűzen ugranék a dologba. Egy átlagos, mainstream filmekhez szokott mozirajongó számára is ekkora flash mindegyik alkotás? Vagy azért érdemes lenne belenézni mondjuk kikölcsönzött formában valamelyikbe, nehogy csalódjak?
0
2007. november 14., szerda 0:39
Érdekes kérdés ez a melyik mennyire tetszik dolog...
Én amikor megnéztem a Mr.-t azt gondoltam megtekintés után, felveszi a versenyt az Oldboy-al. Utána jött csak a Lady. Aztán újra Oldboy, majd a másik 2 szinte egyazon napon. És nálam is úgy áll fel a sorrend, hogy:
1. Oldboy
2. Lady
3. Mr.

De csak nüansznyiak a különbségek, tényleg.... Mindhárom mestermű, és megunhatatlan!
0
2007. november 12., hétfő 21:09
1. oldboy 10/10+2. lady 9/103. mr 8/10majd, ha újra menézem őket, akkor azt is elmondom, miért. :)
0
2007. november 12., hétfő 20:17
1. Oldboy1. Mr1. Lady
Nem írtam el. Számomra mind a három első mert mindegyikben másban zseniális és mind a háromban mást kaptam. Viszont a Mr jobban tetszett, mint a Lady. Pont azért amit Brumi fogalmazott meg. Talán annyit tennék hozzá, hogy ebben a filmben volt a legnehezebb pozitívan azonosulni valamelyik karakterrel, mert mindenki alanya és elkövetője is. És mindenkit meg lehet benne érteni, mindenkinek igazolt a tette. Nagyon sokáig úgy voltam dolgokkal, hogy vagy fekete vagy fehér. Még ma is sokszor ebbe a hibába esem, de számomra ez a film mutatta meg, hogy vannak átmenetek és semi sem fekete vagy fehér. Nincs igaz ember és fordítva. Szerintem ez a film ezért zseniális. Így vagy úgy, de nagyon várom a trilógiát és akinek csak az egyik tetszett, az nem biztos, hogy gondolkodott is rajta. Az Oldboy a legfogyaszthatóbb darab, egy sima akciófilmnek is elmenne egy gyorsabb vágással, de nem ez volt a cél és akinek a többi nem jön be, az - bocsánat - de nem érti ezt a három alkotást. Ha tényleg minden olyan lesz, ahogy írva vagyon, ez lesz a legszebb kiadás a polcomon. Kivételesen úgy küldetem vissza a futárral, hogy lába nem éri a földet ha a csomagoláson csak az egyik sarka egy picit is meg lesz nyomva. Nekem ebből hibátlan kell. A LOTR trilógiámat is imádom, de ott nem küldtem vissza mert a király visszatéren van egy pici hiba. Nagyon várom a kiadást és külön öröm számomra, hogy végre rendes TV-n és házimozin nézhetem majd. Az Oldboy vásárlása idején még csak 4:3-as tv-m volt és egy sima stereo rendszeren ment a hang, a másik kettőt pedig ugye letöltve nézhettem csak meg, ami nulla. De nincs messze a december, amikor végre úgy látom majd a trilógiát, ahogy kell. :)
0
2007. november 12., hétfő 16:28
egyébként pedig minden idők legjobb trilógiája, gyűrűk ura, star wars, egyébminden ide, vagy oda...
0