egy megjegyzés robinak: az "eredeti" cím nem revenge trilogy, hanem vengeance trilogy. die hard style. :)
0
2007. november 11., vasárnap 23:25
17243
sympathy for lady vengeance (szintén spoileres, de a trailerek már csak ilyenek :)
0
2007. november 11., vasárnap 23:22
17243
kedvcsinálónak:
sympathy for mr. vengeance trailer (egy pöttyet spoileres)
0
2007. november 11., vasárnap 23:18
17243
chan-wook parkkal egész korán, első sikerfilmje megjelenésekor megismerkedtem, s persze szerelem volt első látásra. :) a JSA fent figyel a polcon (valaki kidobhatná azt is, eszméletlenül jó film), a mr. vengeance és az oldboy koreai kiadásával egyetemben. a fentiek alapján a mr. vengeance volt az első darab, amit kipipáltam, le is hidaltam tőle, de az oldboy az abszolút kedvenc. s nagyon örülök, hogy nálunk is megjelenik ez a trilógia. :)
0
2007. november 11., vasárnap 23:11
1193
"Amúgy kinek melyik a kedvence a 3 film közül?"Oldboy. Nem csak a 3 film közül a kedvenc, hanem az abszolút kedvenc filmem."Honnan szereztetek tudomást a filmekről?"Én anno látatlanban vettem meg az Odeon-os kiadást, akkor még semmit nem tudtam a filmről. Azóta Park Chan-wook a kedvenc rendezőm, a többi filmje is mestermű."Milyen formában láttátok először?"Fentebb a válasz. Azóta pedig már BD-n is élvezhetem a kedvencemet, kevés ennél jobb dolog van a világon:)
0
2007. november 11., vasárnap 23:10
291
Nos, én az egyik kedves volt középiskolás osztálytársam rugdosására néztem meg, aki itt a fórumon Brumi névre hallgat. :) Bár közel azonos a filmes ízlésünk, én jó sok ideig (1 év legalább) nem adtam be a derekam, aztán az egyik akció keretében rácsaptam a filmre, és megnéztem. Ez volt az Oldboy, ami azzal a laza mozdulattal becsúszott az all-time top3-as listámra. Aztán megnéztem a másik két filmet is, és azóta reményked(t)em benne, hogy nem külföldről kell berendelnem.
A film zenéje mellesleg örökös tagja az mp3-as lejátszómnak :)
0
2007. november 11., vasárnap 23:03
123
Zseniális kiadványnak ígérkezik! Én már elküldtem a megrendelést, mostmár csak várni kell, meg persze kifizetni és átvenni. :) Amúgy kinek melyik a kedvence a 3 film közül?Honnan szereztetek tudomást a filmekről?Milyen formában láttátok először?