Keresés

Park Chan-wook - Bosszú-trilógia (6 DVD) - XPRESS XKLUZÍV KIADVÁNY! (DVD)

2008. április 3., csütörtök 16:49
szerintem simán körberöhögnének already, ha mondjuk egy nagyobb társaság előtt elkezdenéd nyomni az oldboy kontra rambo hablatyot az oldboy javára. de igazából kár is vitatkozni egy ilyen primitív agymosotttömegtermékkel, mint amilyen te vagy.
0
2008. április 3., csütörtök 16:47
Fáj Neked, hogy egy független kiadó még azt a szerinted egy-kétszáz embert, gyakorlatilag nyolc-kilencszáz vásárlót is becsülte annyira, hogy megjelentetett számukra egy olyan kiadványt, melyben tartalmilag és kivitel szempontjából is örömüket lelik?

Nem értem, miért vagy olyan biztos benne, hogy a termék elsősorban a csomagolás miatt volt kelendő - szeretném, ha alátámasztanád a véleményed tényekkel is.

Ha lenne Pengéd, Rambód, Dredd bíród és Die Hard III-ad, előfordulhat, hogy elégedett lennél, és nem azzal lennél elfoglalva, melyik kiadó kinek a kedvében járt, és különben is hogy merészeli, ahelyett, hogy a te kívánságaiddal törődne?
0
2008. április 3., csütörtök 16:47
Nézz le engem is lécci, olyan ritkán adódik ilyen alkalom az életemben!
most posts by TM
0
2008. április 3., csütörtök 16:45
Jaja. Így van. Demagógia és hülyeség. Személyedben tényleg megjött a magyar... Nyilván az olyan remekműveket kéne halomra vásárolni, mint a Dred Biró és a rambo 64.
0
2008. április 3., csütörtök 16:44
Na akkor figyelj egy kicsit. Az Oldboy digi nélkül jött ki és az első nyomásból pillanatok alatt elfogyott. Aztán lett egy újabb adag is, az is elment. Majd másfél-két évvel később jött ki a trilógia, ami olyan 85-90%-nál tart, tehát közel 1000db ment el belőle. A rambok mind kijöttek, a Die Hard 3. jogi problémákkal küzd és a kis kiadók nem adhatják ki az universal filmjeit, mert intercomnál van a jog, a warner cucc az FHE-nél, stb. Ez nem úgy megy, hogy azt adsz ki, amit akarsz. Az pedig ne legyen már probléma, hogy egy kiadó ezt a réteget is kiszolgálja. Én pl. a Dred biró és társai filmekért nem adnék 200ft-ot sem az osanban amikor a túrkálóba dobják. A rambo 1 rendben van, a többi csak púder és már tiniként is ciki volt. De izlések és pofonok.
0
2008. április 3., csütörtök 16:43
ez azért van így, kedves S83, mert a hülyemagyarnak bármit el lehet adni, ha szépen van csomagolva. pl. ezeknek a "filmkritikuspalántáknak" egy digipack-be csomagolt szart is el lehetne adni. sőt, ha az szlipkézes lenne, akkor még a dupláját is ráfizetné a hülyéje :)
ez magyarország, ezért tartunk ott, ahol.
0
2008. április 3., csütörtök 16:38

gyűjtse, vegye, nincs avval gond, attól még nem "ostoba", de maguk a filmek ettől még piacképtelenek volnának a magyar rétegnek is digi nélkül.. digivel is nehezen megy hát még fapadosan hogy menne
és ilyenkor mondom ha ilyenre van pénz akkor a sok nagy hiánypótlóra amiből több rész is kijött már miért nem lehet előrukkolni, amit tényleg venne meglehetősen széles réteg (Penge 1., Rambok mind, Dredd bíró, Die Hard 3... és a többiek.. és ebből folyna a zseton a kiadóknak.. de ehelyett ezekkel a reckírozós  kiadványokkal játsznak inkább ami csak egy bizonyos rétegnek kedvenc.. egykétszáz ember)
0
2008. április 3., csütörtök 16:35
A transformes a fájdalom küszöb alatti 4e pénzért vásáolható, fémdobozos kiadvány ami egyértelműen popcorn mozi. Nyilván többet adnak el belőle, mnit egy rétegfilmből. Viszont szarozni elhúzhattok innen a pékbe, majd ha láttátok a trilógiát, akkor lehet véleményt alkotni. Láttam már C kategóriás ázsiai hulladékot bőven, itt is lehet kapni, de ez pont nem az. No mind1.
0
2008. április 3., csütörtök 16:35
Szerintem nem sok értelme van magyar sorozatokat, szappanoperákat összehasonlítani koreai bosszúfilmekkel.
Egyik kolléganőm nagyon szereti a Barátok közt-öt, mégis nagyszerű ember, én meg pl. imádom az új Lynch-filmet, aztán mégsem vagyok begolyózva.

Nem hiszem, hogy célravezető véleményezni, lenézni, neadjisten elítélni bármilyen film rajongóit, és számadatokkal, százalékokkal, meg egyéb tényekkel bizonyítani a másiknak, mekkora szar ízlése van, és egyébként milyen hülye.
Bárkinek van lehetősége elmondani, hogy többet várt az adott alkotástól, csalódott benne, nem tetszett neki (még akkor is, ha egy elégedetlen nézőre százezer rajongó jut), ugyanakkor határozottan primitív, kicsinyes és visszataszító viselkedésnek tartom, ha valaki az adott film rajongóit személyeskedő megjegyzéseivel szándékosan, rosszindulatú módon provokálja.
0
2008. április 3., csütörtök 16:33
én meg azt nem tudom elképzelni, hogy hogy lehet úgy dvd-t venni, ha valaki nem szereti a filmet? ennél nagyobb ellentmondás nincs is. egyedül az ostoba barom jelzők aggathatóak ezen emberekre.
0
2008. április 3., csütörtök 16:29
Nyílván a Transformersnek sokkal tágabb közönsége lehet. Azt meg lehet venni a gyereknek karácsonyra, szülinapra, stb. És az egész család elvan rajta.
Míg a bosszú trilógia nem éppen egy könnyed vasárnap délutáni családi mozi.
(amúgy én meg a Transformerssel vagyok úgy, hogy a filmet nem igazán szeretem, de a steelbook miatt megvettem)
0
2008. április 3., csütörtök 16:25

mekkora tábor? a Transformers 1000dbja napok alatt előrendelésben kifújt.. ebből meg a nem tudom hányszáz db 2 nagy ünnep alatt se ment ki, pedig itt volt karácsony és húsvét is :)
0
2008. április 3., csütörtök 16:21
Vannak olyan ázsiai filmek, amire akár illenének is eme jelzők, mindazonáltal az Oldboy minden kétséget kizáróan nem az (csak őt láttam, az elsőt-hátsót nem).

Sokkal mélyebben lapul a dráma és a mondanivaló a filmben, mint ahogy az első látásra tűnik, így előfordulhat, hogy nem sikerült teljes mértékben megérteni, miről is szól.

Nem olvastam el a többiek reakcióját, de nem véletlen, hogy ekkora rajongótábora van a filmnek és a trilógiának.
0
2008. április 3., csütörtök 16:16
ugyanezen szisztéma szerint akkor a Győzike is egy rendkívül elsőosztályú műsor hiszen jóformán egyedül Fábry és a Barátok közt veri le.. ja igen akkor Barátok közt is, egy olyan elképesztő zseniálos műsor hiszen annyian de annyian nézik.. hajjaj :P aztán Barátok meg Győzi is egy rakás.. az imdb szavazásnál meg érdemes megnézni h annak a 50ezer szavaztnak hány százaléka (közel 70) keletről érkezett ;) ott kb. akkor divatja van ennek a beteg stílusnak mint ezek a típusú filmek képviselnek mint amekkora itthon az üvegtigrisnek ami szerintem ugyanúgy semmi értéket nem képvisel, káromkodnak benne mint a magyar filmek 90%ban, ugyanazon színészek vannak benne mint a magyar filmek 90%ban.. és? értéke egyenlő a nullával.. az sem véletlen meggyőződésem h szinte az összes ilyen ázsiai "műsor" nem véltelen digibe jön, máshogy eladhatatlan lenne "elég" példányszámban.. (lásd a fele bagázs aki berendelte nagy hévvel rá 1-2 hétre már árulta is az 1990eseket is meg ezt is..) így meg az is megveszi aki csak digibeteg..
0
2008. április 3., csütörtök 16:14
Ez jár neked:
0
2008. április 3., csütörtök 15:58
te beteg vagy endrú, de ezért nem hibáztatlak. aki ekkora szarokat néz, az nem csoda, hogy szellemi sérült. ha neked élvezetet okoz bámulni egy ferdeszeműt, aki 10 percig nem csinál semmit, ám legyen. én inkább maradok az independence day-nél :)
azt hiszed, hogy azért, mert vmi meg van reklámozva már jó is? gondolkodj már! miért reklámozzák? mert lassacskán fogy és félnek, hogy a nyakukon marad. olvass vissza a thread-ben (jajj, de gyorsan fogy, mindjárt elkapkodják). ez mind csak kamu, amivel arra buzdítják a buta embert (köztük téged is), hogy vegyenek meg egy vacakot, amire semmi szükség.
mindenesetre én mondom, nem hibáztatlak, hogy ostoba agymosott vagy, csak lenézlek.
0
2008. április 3., csütörtök 15:52
Az Oldboy az imdb.com olvasói szerint minden idők 113. legjobb filmje. Ezt nem én mondom, hanem 53557 (!) szavazó, akik átlagosan 8,3-asra értékeltét a filmet (10-ből). Namármost: ettől függetlenül Te még gondolhatod azt, hogy a film nem jó, de igénytelen semmitmondó c-kategóriás ázsiai filmnek bélyegezni... ez a vélemény nem a filmre vet rossz fényt! Azt meg, hogy minden magyart hülyének titulálsz, akinek ez a film tetszik egyenesen kikérem magamnak!
0
2008. április 3., csütörtök 15:42
Te miről beszélsz? Ezek igénytelen c kategóriás filmek? Szerintem szaladj vissza a dvd-dhez Independence Day-t, meg Day After Tomorrow-t nézni! Ja, a Transformerst ki ne felejtsd! :D :D :D
0
2008. április 3., csütörtök 15:22
lám-lám, az igénytelen semmitmondó c-kategóriás ázsiai filmeket (amiket még a szív tv sem adott volna le anno) is el lehet adni a buta magyarnak, aki örül, hogy megint vmi elementáris baromságra költhette el a kevéske pénzét :)
gratulálok :)
0
2008. április 3., csütörtök 14:39
No igen. Van egy érdekes íze a filmeknek, amit nem könnyű megszokni és befogadni. Az én barátnőm sem tudta végignézni az Oldboyt :) Azért ha gondolod, tégy vele még egy próbát, hátha megtetszik. Elsőre nálam is kb. egy erős 7/10-es film volt.
Csodálatos egyébként a végefőcím alatt szóló zene.
0
2008. április 3., csütörtök 14:38
Gyulus, van ilyen. Ízlések és papné...
0
2008. április 3., csütörtök 14:31
Szép ez a kiadvány. Kacérkodtam is vele, de annyira azért nem olcsó, hogy teljesen vakon beleugorjak a vásárlásba.Nemrégiben leadta az m1 az Oldboy-t. Felvettem. A múlt hétvégén sikerült rá időt szakítanom, hogy megnézzem. Ne kövezzetek meg érte, de nekem nagyon nem jött be ez a film. Meglehetősen "beteg" - ez a benyomásom róla, és örömmel kerülöm el az egyébként tetszetős DVD-kiadványt is. Mondjuk hasonlóan meóztam le az Akirát is, és az sem tetszett.Úgy látszik, nekem nem fekszik a távolkeleti stílus. A nejem meg végig se nézte egyik filmet sem.
Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom. Téged nyírlak ki utolsónak.
0
2008. március 15., szombat 17:25
Vannak különleges évek :-)
0
2008. március 15., szombat 0:40
Október 1029.-én? asztamindenit! :)
0
2008. március 14., péntek 22:43
Láttam, hogy valakinél az 1029-es van:akkor születtem. Mármint októberben azon a napon! ;-)
0