Keresés

Park Chan-wook - Bosszú-trilógia (6 DVD) - XPRESS XKLUZÍV KIADVÁNY! (DVD)

2008. március 14., péntek 22:41
Én a 45-ös sorszámút "nyertem"! :-D Mondjuk ha véletlenül az első került volna hozzám, azonnal vettem volna mégegyet:azt ugyanis később - amikor már elfogyott az összes - aranyáron lehet majd eladni! ;-)
0
2008. március 14., péntek 20:24
Azért ez nem rossz arány, ha azt nézzük, milyen értékű ez a doboz. És ha azt vesszük, alig 3 hónap alatt fogyott el ez a nagy adag. Egyébként meg nagy kincs ez a doboz, örülök, hogy nem hagytam ki :)))
0
2008. március 14., péntek 19:43
90% körül ment el akkor.
0
2008. március 14., péntek 19:17
robi épp ma írta azt, hogy már csak 100-150 darab van belőle, az pedig valószínűleg még az idén elpárolog.
0
2008. március 14., péntek 19:10
Nem hiszem el! Még mindig nem fogyott el. Pedig az ilyeneket érdemes meg venni!
0
2008. február 5., kedd 3:04
Úgy gondolom, hogy mi akik megvettük ezt a kiadványt,  s talán mondhatom mások nevében is, hogy hiszünk is az értékében, azon kell drukkoljunk, hogy sikeres legyen. Ezen a kiadványon minden vélt vagy valós kifogás ellenére érződik, hogy szakmai alázattal, tisztességgel megcsinált darab, nem csak egy azon rengeteg számú DVD közül, amit némely nagyképű kiadó hányaveti módon odalökött a magyar piacra, "nesztek, vigyétek". Az ilyen munkáknál megérdemli a kiadó és a forgalmazó is hasznot, felesleges is a zsebükben kotorászni. A Bosszút filmes értéke mellett azért is szeretem, mert ad egy kis reménysugárt, hogy ebben a mindent elöntő übergagyi világban lehet még igazi minőséggel is találkozni.
0
2008. február 4., hétfő 12:41
Én csak attól féltem hogy a kiadó nyakán marad, oszt legközelebb már nem mernek bevállalni ilyen remek kiadványokat! ;D
0
2008. február 4., hétfő 11:03
hidd el, szépen kopik a készlet. sőt, vészesen közelít a végéhez. az aktuális toplistán is ott figyel a cím, szóval nem kell félni attól, hogy az xpress nyakán maradna papírnehezéknek. :)
0
2008. február 4., hétfő 10:00
Ebből még mindig van? Nagyon nem akar elfogyni azaz 1000 darab! :(
0
2008. január 29., kedd 13:42
köszi, megnézem, a papír a dobozon belül, ugye?
0
2008. január 29., kedd 10:42
A dobozon sehol, viszont kell hogy legyen benne egy papír, azon van a sorszám.
0
2008. január 29., kedd 10:34
Hol látható a sorszám a dobozon?
0
2008. január 29., kedd 9:01
Meg visszajelzés lenne a DVD üzérkedőknek, hogy mikor kell kidobni a piacra a felhalmozott készleteket aranyáron :)))
0
2008. január 29., kedd 2:17
Vajon az 1100 db-ból mennyit adhattak már el? Jó lenne tudni, hogy mikor kel el az utolsó darab. Jelenlegi státusza szerint azonnal megvásárolható, tehát még van belőle. Jó lenne ha elvinnék mindet, mert ez visszajelzés lenne a Cornerfilmnek és az Xpressnek is, hogy volt értelme a limitált díszdobozos packnak.
0
2008. január 17., csütörtök 21:03
sorszámom 0303
0
2008. január 16., szerda 10:11
Nekem egy 900-asom van! :)
0
2007. december 26., szerda 1:47
Enyém a 0894-es sorszámot viseli :) Gyönyörű ez a doboz, köszönet érte, CornerFilm és Xpress!

Megnéztem a Mr. Vengeance-t. Hát, ez annyira nem győzött meg, mint reménykedtem. Igaz, összehasonlítási alapom csak az Oldboy-jal van (ami az egyik kedvenc filmem), szóval nem tudom, hogy a trilógia harmadik darabja milyen, de megelőlegzem, hogy a Mr. V. a leggyengébb rész.
A film játékideje közel 2 óra, s ennek a fele a tulajdonképpeni bonyodalom felvezetése, ez hosszadalmas, helyenként unalmas, bár a feszültséget késsel lehetne aprítani, az atmoszférateremtés tehát sikerült a koreai mesternek.
SPOILER ON
Ha jól vettem ki, akkor mind az Oldboyban, mind itt egy kettős bosszú-út van, amely tulajdonképpen egy sérelemre vezethető vissza, és abból bontakozik ki. Ryu sérelmére viszonylag hamar fény derül, de Park elnökének gondjára egy órát kell várni, ez az, ami zavart engem
Az első órától már érdekesebb a történet, de azért nagy meglepetés nem ért a film végén. Viszont nem volt számomra egyértelmű, hogy ki az alkotás valódi főhőse, kivel kéne azonosulnom. Végül az alapján döntöttem, hogy kinek volt nagyobb a sérelme, és ez talán Park volt. De azért könnycseppet nem hullattam érte, amikor megölték.
SPOILER OFF
Vérzik a szívem az ütős score-ért, mert jó-jó a sok zörej, de azért egy ütős alapzene sokat dobott volna a filmen. Nagyon tetszett a Ryut játszó srác játéka, az arcáról tényleg csak úgy sütött az érzelem, fantasztikus.
Rengeteg jó képsor volt a filmben, de úgy összességében nem annyi, amennyi kellene a zseniális kategóriához.

Szóval összességében elégedett voltam én ezzel a filmmel, de az Oldboy nyomába mégsem ér.
7,5/10 (ez talán még ugrik egyet, ha megnéztem a Lady-t is).

Egy dolog szemet szúrt, bár ez inkább a kiadványhoz kapcsolódik: a kórház ó betűjéből miért maradt le az ékezet? Talán kétszer vagy háromszor fordul elő a szó a film alatt, de mindig korháznak volt írva.
0
2007. december 25., kedd 10:36
Bocs, így jó:
http://www.lady-vengeance.com
0
2007. december 25., kedd 10:35
Éjjel megnéztem a Bosszú asszonyának home page-t és emberek... Ritkán látni ilyen szépen kivitelezett filmes oldalt. De ami a lényeg (a szokásos wallpapers, screensaver kínálat mellett), le lehet tölteni a trailer-eket (bár ez talán annyira nem érdekes) plussz a TELJES filmzenét (mind a 20 track totál ingyen)!
http://lady-vengeance.com
Nézze meg mindenki!!!
0
2007. december 25., kedd 2:26

0627
0
2007. december 23., vasárnap 10:54

Ja és az enyém a 281-es.
0
2007. december 23., vasárnap 10:54
Na tegnap estére befejződött a Trilogy nekem is. Hát fantasztikus ez a Park gyerek.
Oldboy természetesen 10/10 Nem is mondok semmit, aki ezt nem szereti, az a filmeket nem szereti. Maga a story indulása(15év), a történet felderítése (tiszta Columbo :D:D:D:D:D, a karakterek és a ZSENIÁLIS ZENE! Kult film. Ennyi.
Mr.: Hát megnéztem, elsőre annyira nem jött be mert kicsit vontatott. Először kb 6 pontra értékeltem, mert elgondolkodtató meg a "csattanó" a végén. a kör bezárul. Aztán elmeséltem egy haveromnak a story-t. Aztán rájöttem, hogy az egy dolog, hogy lassú, de roppantúl jó a történet és a megvalósítás! Így lett végül a Mr. 10/8
Lady: Tökéletes alkotás ez is. Nem itthon néztem meg, ezért csak magát a lemezt vittem magammal. Elindítottam és nekiállt Park beszélni. na mondom a második lemezt hoztam vélelten vagy mi? NEM néztem azt végig hanem tovább nyomtam. Meg lett a film is. Írgalmatlanul jó karakterek, super személyiség "fejlődés", no meg hogy a végére elmennek a színek. Azért, hangsúlyoztam ki az elején, hogy nem néztem meg a bevezetőt, mert így még nagyobb élmény volt, hogy magamtól "jöttem" rá a dolgokra. Egyik kedvenc jelenet: mikor a végén a szülők kirohannaka cukrászdából és örülnek a hóesésnek az valahol hátborzongató. Szóval Lady 10/10
TEhát sorrend Oldboy-Lady-Mr.

Szóval aki még netán nem vette meg, habozik vagy csak lusta, de szereti az igényes, mélyebb filmeket az azonnal rendelje be amíg még van!

0
2007. december 20., csütörtök 23:22
Yeah
0
2007. december 20., csütörtök 23:22

1069
0
2007. december 20., csütörtök 21:42
Hát ez lenne a logikus, képzeld el nem elég hogy legyártanak 1100 kártyát sorszámozzák azokat és mind különböző képpel  lenne nyomtatva.:-)
0