Keresés

Park Chan-wook - Bosszú-trilógia (6 DVD) - XPRESS XKLUZÍV KIADVÁNY! (DVD)

2007. december 14., péntek 10:39
de azt is mondhatjuk, hogy pofátlanság ilyen olcsón adni :)))
0
2007. december 14., péntek 10:26
megnéztem az adatlapokon az extrákat én is és egyedül A bosszú urának nincs olyan "húdesok" extrája, de azért annál is vannak dögivel. viszont a másik két filmhez, meg iszonyat sok extra van. a videónapló meg tudtommal egy különlegesség. szóval alig várom, hogy ma átvegyem a csomagom :)))
a doboz árával kapcsolatban pedig ha jól számolom, darabonként 2990-be kerülnének a filmek, tehát új megjelenésről lévén szó, ráadásul exkluzív, limitált, számozott, digipack, ritkaság, teljesen korrekt ár a 9 rugó.
0
2007. december 14., péntek 10:15
tudod te, milyen hosszú az a forgatási napló? meg azt, hogy milyen minőséget képvisel? ehhez hasonló extrával én még nem nagyon találkoztam (PJ filmjeit leszámítva).
amúgy azért lettek "lecserélve" az extrák, hogy azok se érezzék átverve magukat, akiknek már megvan a kétlemezes változat, melynek listaára továbbra is 3.790 ft. az jelen esetben teljesen irreleváns, hogy te mennyiért vetted.
annak azért örülök, hogy a doboz tetszik. :)
0
2007. december 14., péntek 9:58
a "rengeteg extra" azt jelenti, hogy pl az Oldboy második korongján van egy forgatási napló?
nos a szimpla két korongos változaton (890 forint volt) lévő extrák:-behind the scenes 80 perc-rövidfilmek (forgatásról, díszletekről, zenei világról, trükkökről, cannes-is bemutatóról)-így készült-törölt jelenetek (24 perc)-interjúk
a gyönyörű dobozon kívül nekem ez a sima kétlemezes többet ér...(de biztos csak elfogult vagyok, mert a másik két film nem tetszik annyira)
Oh Dae-soo
0
2007. december 14., péntek 8:36
Nem értem mért nem tetszik valakinek ez a lyukas dolog, csak még jobban megdobná a doboz
dizájnát.Itt egy kép akik kételkednek a szépségében, és ha tényleg nem dobott volna annyit az
áron, akkor végképp megérte volna, na mindegy:
0
2007. december 14., péntek 2:05
Hja, biztos angoloknál is nagy bukta volt így! :)
most posts by TM
0
2007. december 14., péntek 2:02
Lehet, h visszamondanám a renelést, ha lukas lenne a dobozom.
0
2007. december 14., péntek 1:53
isten ments, hogy kivágások legyenek a dobozon!
0
2007. december 14., péntek 1:46
számoljunk. adott egy papírfeknis, műanyagtokos, egylemezes, csekély extrával bíró kiadvány, melyet hazánk harmadik legnagyobb filmforgalmazója dob piacra több ezer példányban 3e-ért, a másik oldalon van egy limitált példányban legyártott papírfeknis, digipakos, hatlemezes, tonnányi extrával bíró kiadvány, melyet egy új hús jelentetett be. vajh kinek van nagyobb mozgástere? ...és mégis ki kockáztatott nagyobbat?
0
2007. december 14., péntek 1:42
Igazad van, valóban. Viszont anélkül, hogy bántani akarnám a nagyrabecsült Menzelt, e filmjének egyik legérdekesebb momentuma ez a kivágás a borítón, szemben PCw trilógiájával, amit azért annak ellenére is szétkapkodnak a kiéhezett rajongók, hogy nem hasonlít egy Miska-kancsóra.
most posts by TM
0
2007. december 14., péntek 1:35
Az "Őfelsége pincére voltam" papírfeknije is kivágott. Ha ott bele tudták kalkulálni 3000 ft-ba, talán itt sem jelentett volna annyi többletköltséget. Bár azt nem tudom, hogy az Őfelsége hány példányban jött ki...
0
2007. december 14., péntek 1:24
Kösz!
Erre a Powerpuffra rákerestem, mert semmit nem mondott a cím, de asszem kár volt. Sosem bírtam az olyan karaktereket, akiknek nagyobb a szembogaruk, mint a mellük.
Visszatérve a Bosszú-dobozra, az eljárást, amivel lyukakat csinálhattak volna a kartonra "stancolásnak" hívják. Annyiban lett volna más a folyamat, hogy kellett volna csinálni egy sablont, amiben köralakú léniákat helyeznek el, s a már festékkel megnyomott, de még nem dobozzá összehajtott íveket ráhelyezik, s átengedik prés alatt. Az összesajtolással kivágódik a kör belseje, hasonlóképp, mint amikor a  pogácsát szaggatják. Talán nem is annyira költséges, inkább pepecselős munka ez, lehet, hogy érdemes lett volna kikalkulálni mivel lett volna több a költség, s még egyedibb a külső. Na nem mintha így ronda lenne, már november jól megnézegettem a boltban.
most posts by TM
0
2007. december 14., péntek 1:08
Én megveszem (jövőhéten), de nem vágom ki;) Viccet félretéve tényleg jól mutatott volna úgyis. Nekem amúgy kifejezetten tetszik a doboz egyszerűbb dizájnja és a körökben elhelyezett motívumok.
0
2007. december 14., péntek 1:05
ne offolj!
(amúgy nem tudom: lesz. meg powerpuff girls is, ezt kapd ki! :)
0
2007. december 14., péntek 1:04
Mikor lesz Frédi, azt mondd! :)
most posts by TM
0
2007. december 14., péntek 1:01
ja, értem már. ugyanaz a háttérmotívum (indás-csempés) fut végig rajta, mint ami az egész hátterét szolgáltatja.
a vagdosás egyrészt tényleg nyúlás lenne, másrészt a doboz nem is alkalmas külön vagdosáshoz (nem vastag, hanem vékony kartontok - ezen az áron ennyire futotta), harmadrészt a nyiszálás is csúnyán megdobta volna a költségeket. szerintem. :)
0
2007. december 13., csütörtök 23:29
Ahhoz előbb meg kellene venni, nem pedig itt túráztatni másokat.
most posts by TM
0
2007. december 13., csütörtök 19:29
vágd ki egy kisollóval:) akkor lesz csak igazán exkluzív kiadású:)
0
2007. december 13., csütörtök 18:54
Ez mind okés :D, de én arra értettem amikor kiveszed a digit a külsö papírtokból, előtted van,
(azt mutatja a kép, szétnyitva, eleje+hátulja)de nem megfordítod és a belső nyomtatásra lennék
kíváncsi, mert sok diginél láttam hogy ott vannak képek a filmben lévő szereplőkről, persze az
igényesebb kiadásoknál(nem mintha ez nem lenne az :)).

+még egy személyes vélemény, én nem bántam volna ha kivágják a 3 képnek a külsö papírtokon
a lyukakat hogy látszódjon, mint az angol diginél :) egy kis nyúlás lenne, de az akkorát dobott
volna rajta, legalábbis szerény véleményem szerint, nekem jobban tetszett volna...
0
2007. december 13., csütörtök 16:40
de le lett fényképezve az is. eleje, hátulja egyaránt. :)
0
2007. december 13., csütörtök 16:34
Én már csak arra vagyok kíváncsi hogyan is néz ki első nyitáskor a digi, hogy oda nyomtattak-e
valamit. Mert pont az nem látszik a képeken, vagyis az a része nem lett lefényképezve :)
Bár sztem 100% hogy ami az elején van, az van oda is :) de azért jól esne egy megerősítés,esetleg.
0
2007. december 13., csütörtök 14:02
persze, de ha már végig lehet nézni a trilógiát tökéletes minőségben, s dömi először látja, akkor sorrendben érdemes.
0
2007. december 13., csütörtök 14:00
Én azzal kezdtem és utána töltöttem le a netről anno a másik kettőt. Tökéletes élmény volt így is.
0
2007. december 13., csütörtök 13:36
akkor megelőzlek menüképekkel és fotókkal :DDDDD :PPPPP
najó, nem...
0
2007. december 13., csütörtök 13:02
off
szia
megrendeltél mindent amit szeretnék?  :)
köszi
off vége
0