Keresés

Monty Python Repülő Cirkusza - A teljes sorozat (7 DVD) (DVD)

2011. december 6., kedd 20:51
Értem. Akkor csak jók lesznek majd azok a képek egyszer. :)
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra?
- Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2011. december 6., kedd 20:50
Nem, amiről én beszélek az egy minden oldalán egyforma széles kemény kartondoboz, felemelhető, hátrahajtható tetővel, és lehajtható, kivágott előlapppal. Ebbe van a négy gyűjtődoboz.
most posts by TM
0
2011. december 6., kedd 20:50
Jó, nekem ráér, és ezt is előre köszönöm!
- Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2011. december 6., kedd 20:46
Rendben, majd csinálok, bár az utolsó kiadvány-fényképezésem szülte indulathullám után ehhez most még nincs túl sok kedvem.
most posts by TM
0
2011. december 6., kedd 20:45
Ilyesmiről lehet szó?

0
2011. december 6., kedd 20:43
Rendben, nem az, csak akkor ne csesztessen sokadjára. Már régen befejeztem ezt a számos marhaságomat.
0
2011. december 6., kedd 20:43
Igen, a sima kiadásokhoz a gyűjtődoboz nekem is megvan, csak ez a kollektív egybe gyűjtődoboz nincs meg. :-(((
Későn kapcsoltam a beszerzésekkel, és addigra az FHE megszűnt, Intercom meg biztosan nem gyártott másikat,

Megnéztem azokat a fotókat, vagyis próbáltam, de már nem megjeleníthetőek. :-(
Ha lesz egy kis időd, te nem tudnál készíteni párat? Az Egyéni csúcsok doboz is megvan?
0
2011. december 6., kedd 20:42
Tchabee pedig nem gyökér.
most posts by TM
0
2011. december 6., kedd 20:39
Van egy szabvány gyűjtőtok a műanyagtokos filmekkel, ennek a fotója van az adatlapon. meg van egy olyan tok, amit a Maffiózókhoz, az Üvegtigrishez, vagy az Attenborough-sorozathoz is adtak, annyi különbséggel, hogy itt az előre lenyíló kartonrészen egy tévéképernyő-formájú kivágás van, így összecsukott állapotban is lehet látni a bele helyezett négy gyűjtőtok gerincét. A 2. évad topikjába bggergo tett be képeket.
most posts by TM
0
2011. december 6., kedd 20:22
Értelek. :) Oké, én szeretek tőled vásárolni, de mindjárt úgyis jön valaki, hogy ne offoljunk. Várom a dobozt, NAGYON! :-D (elsőbbségivel kérem majd) :)
0
2011. december 6., kedd 20:21
Bingó!

De ez az egész csak ezért volt: "...legalább Te elküldöd... Na ez itt egy célzás volt találattal!..."

Aki olvassa, tudja nagyon jól, hogy rá vonatkozik. De most kussol... És milyen jól teszi!

OFF vége!
0
2011. december 6., kedd 20:19
Tudtam én, hogy képben vagy! ;-)
0
2011. december 6., kedd 20:18
LOTR doboz? Így már okés a dolog. Még jó, hogy elküldöm, sokszor vásároltam már tőled, korrekt vagy.
0
2011. december 6., kedd 20:17
Nem kevertél össze a név stimmelt, de miért itt akarod megbeszélni ezt? Nem itt kellene. Nem tudom mit vettem tőled, mert sok embertől vettem már sok mindent a vaterán, és így beceneved alapján nem vettem senkitől a vaterán. Egyébként is legalább 6 csomagot várok, és nem tudom így beazonosítani a dolgot, hogy megjött az utalásom, mert még legalább 5 ember írhatná ugyanazt. Ha konkrét terméket mondasz, akkor tudni fogom.
0
2011. december 6., kedd 20:14
Mind1 Tadi, akkor nyilván összekevertelek valakivel...
0
2011. december 6., kedd 20:12
Hagyd már abba. Írj e-mailt.
0
2011. december 6., kedd 20:11
Medukáció???
0
2011. december 6., kedd 20:09
Megint offolunk keményen. Írd meg mit vettem tőled, és mikor.

orgadam@gmail.com
0
2011. december 6., kedd 20:09
Múltkor... a Vaterán!
0
2011. december 6., kedd 20:07
Mikor?
0
2011. december 6., kedd 20:06
Öööö... nem vettél tőlem semmit???
0
2011. december 6., kedd 20:05
Milyen utalásom? Írj már értelmesen. :)
0
2011. december 6., kedd 20:04
Megjött az utalásod, megy a dobozod! ;-)

Inkább mi nincs: egy szám!!!!
0
2011. december 6., kedd 20:03
Ezt most nem nagyon értem... Milyen pénzmag? Mi indul útnak? Mi van? :)
0
2011. december 6., kedd 20:01
Nem, egyáltalán nem olyan... De az már a múlt... Még hogy teregetem a szennyest... Teregetném és akkor nem csak hülyegyerek lennék, hanem egy bunkó is nyilván, mert hát miért nem szóltam, ugye...

Tadi, megérkezett a díszdobozra a pénzmag - legalább Te elküldöd... Na ez itt egy célzás volt találattal! Holnap útnak is indul!

Tényleg, mi lett a számod? Tudod, a HP-s! ;-)
0