Keresés

Monty Python Repülő Cirkusza - A teljes sorozat (7 DVD) (DVD)

2007. november 23., péntek 16:14
Rendben. Hétfőre megmondom. :)
most posts by TM
0
2007. november 23., péntek 16:09
Szerintem ezt a kép alapján nem lehet eldönteni, így eddig vitatkozni sem érdemes róla. Várjuk meg, míg a kiadótól több infó érkezik.
0
2007. november 23., péntek 15:54
Azért kell ehhez David Copperfield, mert egy dvd tok szélessége (vagy mondjuk úgy, hosszúsága) 13,5 cm-t tesz ki, tehát ha 11 cm egymás mellett a 7 db normál tok, akkor az azt jelenti, hogy a fotón lévő doboznak majdnem négyzet alapúnak kéne lennie, s ránézésre is kiderül, hogy ez nem az.
most posts by TM
0
2007. november 23., péntek 15:41
Ízlések és pofonok... amúgy 7 db normál tok durván 10-11 centit tesz ki, úgyhogy nem értem, miért kellene ehhez David Copperfield. Infónak pedig lesz benne Galla-féle könyvecske, ha minden igaz.
0
2007. november 23., péntek 15:23
Nahát, ha te ebbe a képen látható dobozba bele tudsz pakolni hét darab normál tokot, akkor ügyesebb vagy, mint David Copperfield! :-)
Ha tényleg így néz majd ki, akkor ez max. úgy lesz, hogy 3 dupla tok, és egy szimpla. Viszont így teljesen lezanzásodik a korábbi tokokon lévő információ, zsúfoltabbak lesznek a borítók, nem beszélve a feknik elmaradásáról.
Ami meg a dobozt illeti, ez csak egy kartontok, míg a másik egy masszív, vastag díszdoboz, s sokkal ötletesebb, dizájnosabb, mint ez. Mindenképp azt választanám, s nem ezt.
most posts by TM
0
2007. november 23., péntek 15:09
A két gyűjtődoboz nem ugyanaz! Ebben például papírfekni nélkül lesznek sorban az évad lemezei. Én magamnak idáig azért nem rendeltem meg az összes évadot, mert erre a díszdobozra vártam, ugyanis sokkal ízlésesebbnek találom, mint a felülnyithatós tévéalakút.
0
2007. november 23., péntek 14:59
Az is lehet, hogy ez csak illusztráció, de mivel mindenkinek lehetősége volt beszerezni a díszes gyűjtődobozt, ezért irreális lenne elvárni azt, hogy a Fórum még egy dobozt adjon bárkinek is, csak azért, mert az illető korábban megvette a különálló részeket.
most posts by TM
0
2007. november 23., péntek 14:29
Köszi az infót, de engem konkrétan a képen látható doboz érdekel.
0
2007. november 23., péntek 14:22
Persze!
Azért volt benne mindegyikben a kupon. Csak el kell menned 2 kitöltött kuponnal a Dorottya udvarba, és máris kapsz egy dobozt, jobbat, mint amit ezen a képen látsz.
most posts by TM
0
2007. november 23., péntek 14:09
A gyűjtődobozhoz azok is hozzájuthatnak, akik évadonként vették meg a sorozatot?
0