Keresés

Magyar DVD-borítók elgépelt címei, feliratai

2020. szeptember 21., hétfő 0:38
Hát igen.Perkins az majdnem Hopkins plusz játszotta is a legendás rendezőt.Minden adott volt egy alternatív változathoz. :)
0
2020. szeptember 20., vasárnap 21:46
Talán ez egyfajta 60 évvel később játszódó folytatás... :)
0
2020. szeptember 20., vasárnap 21:39
A 60. évfordulós Psycho blu-ray borítóján egyből kiszúrtam egy csúnya hibát.
A leírásban még helyesen szerepel a főszereplő neve de lejjebb már...

0
2016. november 16., szerda 23:44
-Jeff Daniels Alvás-zavar című filmjének(amit nem láttam, s a dvd kiadója se jut eszembe) borítóján Jeff BRIDGES neve van feltűntetve főszereplőnek...
-Seagal a Patrióta című dvd filmjének hátán fel van sorolva egypár extra (BestDvd előzetesek, így készült, filmográfiák), melyek azonban -eme film előzetese kivételével- nincsenek is rajta a lemezen.
-Az új kiadású Tolvajtempó dvd-nek ugyancsak a hátsó borítóján lévő tartalom/"kedvcsináló" leírásából pedig teljes mondatok maradtak ki...
-A B-roll-féle Air America dvd hátulján -ez viszont biztos, hogy szándékos volt szerintem- a "MeLL Gibson, a legvagányabb pilóta!"-felkiáltás olvasható...

+ Az örökzöld kedvencem: az Összeomlás (szinkronizált v.) borítója szerint e mozinak MICHEL Douglas a főszereplője!
0
2013. november 3., vasárnap 20:42
0
2013. november 3., vasárnap 17:14
Szinkronosnak írják, de nem az. (Caesar)
most posts by TM
0
2013. november 3., vasárnap 17:09
Nah meg ott van a 10 lemezes Mátrix DVD, amin a Forradalmak egy r-el van írva a borító elején.
Azért egy olyan mondhatni színvonalas és nem  épp olcsó kiadástól nem ezt várná az ember.
SuperHeRo
0
2013. november 3., vasárnap 16:50
Egyszerű: mert sz*rnak bele. De Te, mint vásárló ne háborogj semmiért csak vedd a kiadványokat orrvérzésig! Na persze...
0
2013. november 3., vasárnap 16:49
Kihagytam a megtévesztő borítókat.Rendezői változat van ráírva,mikor nem az.Vágatlannak írják,de nem az.
0
2013. november 3., vasárnap 16:47
Ide talán jobban illik a "lemezhibák leltározása"fórumba felrakott link.

Tényleg rémes a helyzet.

Ott volt a Majmok bolygója a spoileres borítóval.
A Család kicsi kincse egy másik film extráit felsorolva.
A Little Voice,ahol lemaradt a szereplők vezetékneve.

Azt,hogy valaki szerint zseniális a film,engem sohasem érdekelt.Az viszont zavar,ha Robert de Niro kapcsán az Apádra ütök c. filmet említik példa kapcsán és nem mondjuk a Taxisofőrt.

Nem volt szerencsés a Corneres,Moképes borítókon az a hangyányi méretű felsorolás a díjakról.

A Caesar kiadványoknál sokszor szinte semmi sem derült ki a borítóról.Néha egy főszereplő neve.

Nem foglalkozik a cikk az elírt képarányokkal,képformátumokkal,rosszul feltüntetett szinkronnal,felirattal,pedig ez fontos!
0
2010. február 20., szombat 18:49
Ha valaki kicsit jobban megnézi a Tango és Cash borítóját, akkor észreveszi, hogy a "Tango és Cash" címben az é betű nem éppen passzol oda.
0
2010. február 18., csütörtök 17:28
Megvan... papírból volt... X-)))
0
2010. február 18., csütörtök 17:22
Mit írtam rosszul? Vagy ha semmit, akkor mit nem értek? :-)
0
2010. február 18., csütörtök 12:44
Nekem is kéne egy surrogatest. :)
0
2010. február 18., csütörtök 12:29
Ugyan Jamamura már jelezte a hibát a film fórumán, de én csak most böktem ki a borítón, hogy a tartalom írója simán kiosztotta Mostownak a T3 mellé a T4-et is, avagy abban a tévhitben írogatott, hogy a Surrogatest McG dirigálta:

"Egy FBI-ügynökre hárul a feladat, hogy szembeszálljon a robotok uralmával. Ki más lehetne a hős, a Terminátor – Megváltás rendezőjének látványos és ötletes sci-fi akciófimjében, mint Bruce Willis? Már megint neki kell rendet rakni a világban!"

:-)

0
2009. augusztus 13., csütörtök 18:01
az Acélmagnóliák borítóján az Egy kapcsolat vége c. film komplett stáblistája szerepel:  
http://www.coversclub.cc/components/com_covers/images/www_coversclub_cc/59848a.jpg
0
2009. augusztus 13., csütörtök 17:34
van az a pénz.. :)
0
2009. augusztus 13., csütörtök 17:32
Nah, akkor a "d"-s borítók vagyonokat fognak érni. Limitált széria.:)
0
2009. augusztus 13., csütörtök 17:03
akkor ott a d egy rejtett extra! :D
0
2009. augusztus 13., csütörtök 17:02
Én már láttam a borítót és a "d" betű nincs ott. :-)
0
2009. augusztus 13., csütörtök 15:43
A fotóboltban nincs. Na látod :)
0
2009. augusztus 13., csütörtök 15:39
Én meg azt nem értem, hogy nem lehet észrevenni ezeket a helyesírási hibákat (mármint a szerkesztőknek), annak fejében, hogy ma már szinte minden programban van helyesírás ellenőrző!

Tszta bénákk!

Tessék: a firefox már is aláhúzta a hibáimat:)
0
2009. augusztus 13., csütörtök 14:50
:) Ott a pont, remegő kézzel nehéz gépelni :)
0
2009. augusztus 13., csütörtök 14:45
Nem értem, mi a problémátok - Liam Neeson aggódik a lányáértd.

:)
0
2009. augusztus 13., csütörtök 14:31
jaaaj :S ez már nem igaz
0