Keresés

Magyar DVD-borítók elgépelt címei, feliratai

2007. november 29., csütörtök 10:07
michel douglas a szinkronos falling downban is szerepel. :)
0
2007. november 29., csütörtök 10:06
"HŐSOK" :)
0
2007. november 29., csütörtök 9:43
Én a vízilovakkal vagyok (Rtl filmklub): Joe Burger; valójában Joe Bugner
Bűnvadászok (Jupiter film): Operatőr: E.B.Clucher; valójában Claudio Cirillo
Seriff az égből 1-2 (Rtl filmklub): Zene-Angelo és Maurizio de Angelis; valójában Guido és Maurizio de Angelis
0
2007. november 29., csütörtök 8:56
Új topiktéma: Ki milyen elírással talizott a Fórumokban? :-))me=ma, de béna vagyok... :-)
0
2007. november 29., csütörtök 8:54
Így van, ilyenek is beleférnek! :-) Jöhet minden!
0
2007. november 29., csütörtök 8:53
Ezt nem értem! Még otthon írtam meg a nyitóhsz-t me reggel, erre kiírja, ilyen topik már létezik. Most meg olvasom, hogy elfogadta mégis, és félbehagyva díszeleg itt az irományom... :-(((Bocsi, akkor itt a teljes, javított, előre eltervezett kommentem:Előre is elnézést kérek Mindenkitől, hogy ilyen haszontalan témát találtam ki, melyhez az ihletet a Romancing The Stone/The Jewel Of The Nile twinpackja adta. Biztos vagyok benne, hogy rövid időn belül a süllyesztőben köt ki, de baromira kíváncsi lennék, ki milyen elírással találkozott már DVD-gyűjtői pályafutása során.Amik hirtelen eszembe jutnak:A Smargd románca            (előző kiadás + twinpack)Michel Douglas                  (a szinkronos Falling Down elején)                          
Kamera altal homályosanDark Vader és Joda            (a The Empire Strikes Back hátoldalán)
0
2007. november 29., csütörtök 8:46
Szerintem ez is jó, @tesz.

Mellesleg az Elemi ösztön 2. borítója szerint a lemezen a film EREDETI VÁGATALAN VÁLTOZATa szerepel. :)
0
2007. november 29., csütörtök 8:08
hupsz ez most lehet rossz volt?? nem erről kellett volna írnom? :SSS
0
2007. november 29., csütörtök 8:07
Tűzparancs (Kerülj Szinkronba!): nem 5.1es a magyar hang ráadásul vágott :((
Don Camillo (Mirax): hátoldalon szerepel magyar 5.1 és 2.0 is, de csak az 5.1 van rajta
Vesztesek és győztesek (Rtl filmklub): angol hangot írtak rá, holott olasz hang van rajta, valamint nem 4/3as képarányú hanem 16/9es
szinte mindegyik Karl May film (Mirax) borítóján más adat van mint ami a valós
hírtelen ennyi :)))
0
2007. november 29., csütörtök 8:05
Almost Famous hátoldal:

Cameron Crow
0
2007. november 29., csütörtök 7:58
Előre is elnézést kérek Mindenkitől, hogy ilyen haszontalan témát találtam ki, melyhez az ihletet a Romancing The Stone/The Jewel Of The Nile twinpackja adta. Biztos vagyok benne, hogy rövid időn belül a süllyesztőben köt ki, de baromira kíváncsi lennék, ki milyen elírással találkozott már DVD-gyűjtői pályafutása során.Amik hirtelen eszembe jutnak:A Smargd románcaMichel Douglas                                  
Kamera altal homályosanDark Vader és Joda            (a The Empire Strikes Back hátoldalán)
0