Elképesztő a teljesítményük. Olyan, mintha mi férfiak, 40-60 éves korunkban (kb. a falkahím megfelelője) is átlagosan 20 (ha napi 8 órát alvással töltünk) percenként tudnánk szexelni. :)
Nagy szexuális étvággyal rendelkező hölgy partnerek értékelnék, az biztos. :D
0
2020. május 10., vasárnap 14:48
1333
Egy részét ismertem, de kifjezetten érdekes, köszi! :)
Mondjuk az meglepett, hogy a törperharcsa 27.000 ízlelőbimbóval rendelkezik. Vajon hol és hogyan férnek el a szájában? (Vagy a bajusszálai is tartalmaznak ilyet?)
Mindenesetre még jobban értem, hogy miért olyan nehéz "megszabadulni" tőle egy-egy horgászaton.
Aki nem pecázik, annak tudni kell, hogy ez a hal egy "átok". Kipusztíthatatlan invazív fajta, amit az USA-ból hoztak be buta, felelőtlen tudósok. (Azt hitték, hogy nálunk is megnő ~5-7 kg-sra, mint ott. Tévedtek. Az általa okozott kárt - minden más hal ikráját megeszi - nem is vették figyelembe.)
És ha egy horgászvízben megtelepszik, akkor szinte bármi csalit felvesz. Igen megnehezíti a halkeresést, ha az ember pontyra horgászna, vagy keszegezne. Mindenféle trükköket kell bevetni, hogy a csalit "törpeharcsabiztossá" alakítsa az ember.
Így persze nem csoda, hogy elsőként találja meg az etetést, és a csalit...
0
2020. május 9., szombat 16:44
2464
-Hallottad,hogy a Gézát nem hétfőn temetik hanem pénteken? -Miért jobban lett?
-Pista bácsi kopors ós temetést kér vagy hamvasztást? -Lepjetek meg.
0
2020. május 9., szombat 1:36
1303
Kovács tizedes meghal és az ezredes magához hívat egy futárt. Megkéri, hogy látogassa meg az elhunyt feleségét és finoman közölje vele a szomorú hírt. A futár kimegy, kopog az ajtón, mire kijön egy nő:
- Kezét csókolom, özvegy Kovácsné? - Nem. - De!
0
2019. november 26., kedd 17:42
2001
"A strucc szeme nagyobb, mint az agya. (Az emberek között is ismerek egy pár ilyet.) A tengeri csillagnak nincs agya. (Erre is tudok példát az emberek között.)"
Azt kell mondanom hogy elég sok emberre igaz ez. :)
Azért a disznókat irigylem. :)
0
2019. november 26., kedd 17:08
8260
"A disznók orgazmusa 30 percig tart. (A következő életemben disznó akarok lenni...) A csótány kilenc napig él a feje nélkül, mielőtt éhen hal. (Az a disznó még mindig nem megy ki a fejemből.) Ha a falba vered a fejed, óránként 150 kalóriát égetsz el. (Ezt ne próbáld ki otthon, esetleg a munkahelyen.) A hím imádkozó sáska nem tud párzani, amíg a feje a törzséhez kapcsolódik. A nőstény úgy kezdeményezi a szexet, hogy leszakítja a hím fejét. (Drágám, itthon vagyok. Mi a ...?) A bolha a testhosszának 350-szeresére képes elugrani. Ez olyan, mintha egy ember átugrana egy focipályát hosszában. (30 perc. A mázlista disznó! El tudod ezt képzelni?) A törpeharcsának több mint 27000 ízlelőbimbója van. (Mi lehet ennyire finom egy tó fenekén?) Némelyik oroszlán 50-nél is többször párzik egy nap. ( Még mindig disznó akarok lenni a következő életemben...inkább a minőség mint a mennyiség) A pillangók a lábukkal érzik az ízeket. (Ezt mindig is szerettem volna tudni.) A legerősebb izmunk a nyelvben van. (Hmmmmmm.... ...) A jobbkezes emberek átlagosan 9 évvel tovább élnek mint a balkezesek. (Ha két balkezes vagyok, megfelezhetem a különbséget?) Az elefánt az egyetlen állat, ami nem tud ugrani. (Ezt jó hallani.) A macska vizelete ragyog fekete fényben. (Csak ezt nem tudom, mennyit fizetett a kormány, hogy ezt kiderítse.) A strucc szeme nagyobb, mint az agya. (Az emberek között is ismerek egy pár ilyet.) A tengeri csillagnak nincs agya. (Erre is tudok példát az emberek között.) A jegesmedvék balkezesek. (Ha váltanak, tovább fognak élni.) Csak az emberek és a delfinek használják a szexet örömszerzésre. (Hát a disznó?? A delfinek hallottak már a disznóról?)(És Isten áldja a disznót!)"
0
2019. január 8., kedd 22:10
6056
:D :D :D :D
0
2018. szeptember 17., hétfő 13:12
52684
Sokáig azt hittem, hogy csak szándékosan gyártott kamu az egész. Úgy még komikus is lenne.
most posts by TM
0
2018. szeptember 14., péntek 21:12
7074
"Mókus van a fán, mi a teendő?" - Nekem ez tetszik a legjobban.
Interjú a vámpírral paródia videó. 5 hónapon keresztül készült, közel egy órás anyag lett, de ez csak egy rövid részlet. Sajnos a youtube nem engedte feltölteni szóval most úgy juttatjuk el az emberekhez ahogy tudjuk.
Na, mindegy. Majd A függetlenség napjára virtuálisan összeülünk. Úgy tűnik, viccekben nem azonos az ízlésünk. :)
Ez nem vicc, de szerintem vicces, és nincs benne here szinonima.
Pár hete a feleségem azzal fogadott, hogy látott a városban egy gyémántgyűrűt ötszázért, és eltetette egy napra. Kérdem tőle: Mennyi? Erre ő: Ötszáz - kis szünet - ezer. Én: Akkor most ötszáz vagy ezer? ... Mert nagyon nem mindegy!
Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom. Téged nyírlak ki utolsónak.