Mert egyébként is sokba van egy autó és ezt tiszteletben tartom azzal, hogy nem okozok kárt senkiében sem. A szándékos rongálás meg egyértelmű bűncselekmény.
0
2013. november 11., hétfő 22:07
8851
Én viszont szívesen megnézném.
Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom. Téged nyírlak ki utolsónak.
0
2013. november 11., hétfő 22:07
8851
Kárt tenni más tulajdonában nem csak illetlenség, de akár bűncselekmény is lehet.
0
2013. november 11., hétfő 22:05
5528
Köszönöm inkább nem akarom látni a gyalázatot. És még az első mondatnál azt hittem szét lett ragasztva virággal meg papírmasékkal meg masnikkal...
0
2013. november 11., hétfő 21:53
8260
Akkor láttad volna az én esküvői kocsimat... :D
Ami volt a konyhán, azt kedves barátaim mind ráöntötték és elkenték rajta. Volt rajta ketchup, mustár, majonáz, liszt, tojás, cukor, olaj, lecsó, stb... Elvittem mosatni, de befolyt a motorházba, egy idő után meglehetősen büdös volt. Majd beszkennelem a képet és felteszem...
0
2013. november 11., hétfő 21:48
5528
Nálam tabu a verda, nem bántjuk más kocsiját és nem is tudom mit csinálnék azzal aki az enyémhez nyúlna, bele se gondolok(főleg ahhoz képest, hogy qvára nem akar össze jönni a vétel csessze meg) a lobbanékonyságom miatt... De ez sokkal jobb sőt semmi a kromóhoz vagy a szétbszáshoz képest.
0
2013. november 11., hétfő 21:39
8851
Percek óta ezen röhögök (avagy hogyan tanítsunk móresre egy tahó módon parkoló járművezetőt):
0
2013. november 11., hétfő 9:27
4595
Ha már medvék és szar... régi, de engem még mindig megmosolyogtat:):
"Kanadában olyannyira elszaporodtak a grizzly támadások, hogy a hatóságok kénytelenek voltak kiadni egy figyelmeztetést a következő szöveggel:
“Felhívjuk a lakosság figyelmet, hogy a medvék veszélyes állatok, mindenki saját érdekében tartsa magát távol tőlük. Nagyon fontos, hogy a medvéket elkerüljük, ajánlatos ezen cél érdekében kis csengettyűket akasztani magunkra, hogy nehogy meglepjük a medvét, és ezzel támadásra ingereljük. Köztudomású, hogy a medvék nem szeretik a bors szagát, ajánlatos ezért kis borsos zacskókat is akasztani magunkra.
A medvék közelségét ürülékük is jelzi. Nagyon fontos ezért megkülönböztetni a feketemedvéket, amelyek barátságosak, és a grizzly medvéket, amelyek rendkívül veszélyesek. A feketemedvék ürüléke, folyékonyabb, világosabb színű és kisebb. A grizzly medvék ürüléke nagyobb, borsszagú és kis csengettyűk vannak benne.”"
0
2013. november 11., hétfő 9:22
6403
"Mikor Erdélyben jártam a túravezető azt mondta, ha jön a medve meg kell dobni szarral, ettől majd meglepődik.
- Szarral ? Honnan vegyünk szart ?
- Lesz nálatok, az biztos..."
0
2013. november 10., vasárnap 23:38
2738
Vagy kamu, vagy Oroszország.
0
2013. november 10., vasárnap 23:28
8260
0
2013. november 8., péntek 21:45
8260
0
2013. november 8., péntek 21:23
8851
Azzal kezdtem: hét. ;-)
Egy repülőgép zuhanni kezd. Öten vannak a fedélzeten, de sajnos csak 4 ejtőernyő van! Az első utas azt mondja: "Én vagyok Shaqueill O Neill, az NBA legjobb kosárlabda játékosa. A Lakersnek szüksége van rám, nem lenne fair velük szemben, ha meghalnék." Ezzel elveszi az első ejtőernyőt és kiugrik a gépből. A második utas, Hillary Clinton azt mondja: - "Az USA előző külügyminisztere vagyok. A világ legtiszteletreméltóbb nője vagyok, és New York szenátora." Ezzel elvesz egy ejtőernyőt és ő is kiugrik. A harmadik utas, Orbán Viktor: - "Én vagyok Magyarország Miniszterelnöke. Nagy befolyásom van a világpolitikában. És emellett én vagyok az ország eddigi legintelligensebb elnöke és tartozom annyival a világnak, hogy nem halok meg." Ezzel elvesz egy ernyőt és kiugrik. A negyedik utas, a Dalai Láma, azt mondja az ötödik utasnak, egy 10 éves iskolásfiúnak: - "Én már nagyon öreg vagyok. Eddig jó emberként és vallási vezetőként éltem le az életemet. Éltem már eleget, ezért neked adom a negyedik ernyőt." Erre a fiú azt válaszolja: - "Semmi gond, az Ön számára is van egy ejtőernyő. Ugyanis Magyarország legintelligensebb Miniszterelnöke az iskolatáskámmal ugrott ki..."