Az, hogy ez a mai világban közönyt vált ki, az az, ami szerintem nem normális. Egyébként nem lesznek álmatlan éjszakáim emiatt, de mindenesetre meglepő. Szerintem... Meg amúgy is lecsengett történet ez, viszont hozzám csak most jutott el az infó, Megesik az ilyen.
0
2013. május 12., vasárnap 15:36
2738
Nem értem, ezen miért akad ki bárki is, főleg a mai világban. Mármint nem egy közéleti személyiség, filmeket rendez, meg ír, nem teljesen mindegy, hogy egy farokkal vagy egy puncival a lábai között ül a rendezői székben, amiből aztán te úgysem látsz semmit, a lényeg a vásznon van, arra meg nincs befolyással a dolog.
0
2013. május 12., vasárnap 15:16
117
...hogy az információ, miszerint Larry Wachowski, már lassan 3 éve Lana Wachowski, csak most jutott el hozzám. Néha úgy érzem barlangban lakom. Mindenesetre kell egy kis idő mire ezt megemésztem. Mik vannak...
Az öreg zsidó délutáni sétája során meglát egy csodálatos keblű fiatal hölgyet. -Hölgyem, megharaphatom a keblét 100 $-ért? -Hová gondol?! Válaszolja a hölgy gyorsan továbblépve. -Talán 1,000 $-ért? Kiáltja utána az öreg zsidó. -Én nem olyan lány vagyok, érti már? Az öreg azonban utána siet: -Engedje meg, hogy csak egyszer és nagyon finoman harapjam meg a mellét! Mit szólna 10.000 $-hoz?" A hölgy gondolkodóba esik -"Hmmmmm, 10,000 dolcsi... Ok, de csak egyszer és nem itt, lépjünk arrébb, arra a sötét sétányra." Ahogy odaérnek, a hölgy kigombolja a blúzát és a világ legcsodálatosabb keblei tárulnak fel.Az öreg megpaskolja őket, simogatja, dédelgeti,puszilgatja, de csak nem harapja meg. -Na,mi lesz, harapja meg már végre! Mondja a hölgy. -Ááááá, inkább nem!-mondja az öreg.........-Túl sokba kerül!