Férfiasan bevallom, sosem érdekelt a foci, így gőzöm se volt, mi a német válogatott neve, bár kiderült a viccből. Az aktuálpolitikára sincs mostanság időm, gyakran napokig be se kapcsolom a tévét, így a brexit is újdonság volt számomra. Persze a későbbi magyarázatból ennek a jelentése is kiderült. Mindezek ismeretében is úgy vélem, ezek inkább a fárasztó favicceket gyarapítják, de lehet, csak én nem vagyok fogékony rájuk.
Én inkább az ilyesfajta vicceket szeretem:
Egy fickónak egész élete kész szenvedés a fájó heréi miatt. Orvostól orvoshoz jár vele, de hiába. Többször javasolják neki a kasztrálást, de nem akarja. Végül hatvanéves korában rászánja magát a dologra, és elhatározza, inkább lemond a szexuális örömökről, de ki akarja élvezni az élet egyéb örömeit a hátralévő életében. A műtét után bele is veti magát az élet sűrűjébe: utazni kezd, drága sportkocsit vásárol, színházba, moziba jár. Egyik utazása alkalmával meglát egy neves divatszaküzletet, és elhatározza, hogy vesz magának egy szép öltönyt. Belép az üzletbe, ahol egy vele kb. egykorú eladó fogadja.
- Jó napot! Miben segíthetek?
- Jó napot! Egy öltönyt szeretnék magamnak.
- Tessék, ez egy 54-es, úgy látom, ez az Ön mérete.
Emberünk felpróbálja, s lám, úgy áll rajta, mintha ráöntötték volna. Meglepettségét rögtön szóvá is teszi.
- Nahát! Önnek aztán jó szeme van ehhez!
- Ugyan! 40 év tapasztalata teszi. Még valamiben segítségére lehetek?
- Ha már ilyen jól megy Önnek a dolog, adjon egyet azokból a finom ingekből is!
- Tessék, ez lesz az Ön mérete.
Az eladó átadja az inget, ami megint tökéletesen illik a férfira.
- Ejha! Ez aztán nem semmi! Hibátlan választás. - mondja emberünk.
- Szóra sem érdemes. Tudja, 40 év tapasztalat.
- Na, akkor adjon még egy alsónadrágot is!
- Ahogy parancsolja. Tessék, úgy látom, a 48-as méret lesz Önnek tökéletes.
- Ohó! Úgy látom, most megfogtam. Nekem 46-os a méretem, mindig is olyat hordtam.
- De uram, az lehetetlen! A 46-os túl kicsi lenne Önnek, szorítaná, és emiatt kegyetlenül fájnának a heréi.
Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom. Téged nyírlak ki utolsónak.