Keresés

vicc

2002. december 14., szombat 23:37
R-O-N: Jók a viccek, de az elsö is Rákosi-s, különben a "kopasz"-nak nincs értelme.

Ez is elég öreg:

Részeg megy az utcán. Meglát egy apácát,odamegy agyba-föbe veri. Mikor az apáca már a földön fekszik fejcsóválva megjegyzi:"Hát,k*va gyenge vagy Batman!"
0
2002. december 12., csütörtök 5:46
A természetfilmes utolsó mondata:

- Az ember nem is gondolná, hogy ilyen közel engednek magukhoz ezek a hatalmas testű gorillák...

- Szerencsére a nyársas antilop bikák a párviadal közben csak egymásra figyelnek...

- A jóllakott oroszlán emberre sohasem támad...

- Ennél a kialudt tűzhányó kráterénél...

- A mindenevő vándorhangyáknak talán egyetlen hibájuk a rossz látásuk, ezért nem is sejthetik, hogy a vonulási útjuktól csupán fél méterre állok...

- A hírhedt emberevő medvét éppen 5 éve lőttek ki, pont itt a barlang bejáratánál...

- A kezemben tartott növényevő lábatlan gyíkot, csak a szakemberek tudják megkülönböztetni a hasonló kinézetű szakállas viperától...

- Ezek a jámbornak tűnő hatalmas fókák a szárazföldön esetlenül mozognak...

- Az uráli bagoly tojójáról sok véres történetet mesélhetnek a madarászok, de szerencsére ez itt most egy hím...

- ... arra keressük a választ, hogy miért hagyja ott áldozatát az anakonda, ha ember jelenik meg a környéken...
0
2002. december 11., szerda 15:07
Városi ujságíro tanyán:
-józsi bácsi, tejelnek a tehenek?
-azok a szép fehérek igen.
-és a szürkék?
-azok is.
-esznek a tehenek?
-azok a szép fehérek igen.
-és a szürkék?
-azok is.
-jozsi bácsi: miért említi mindig külön a fehér meg e szürke teheneket?
-me' azok a szép fehérek az enyémek.
-és a szürkék?
-azok is.

reccs

az élet olyn mint egy motor:ha nem megy, be kell rúgni.

-mi van a motoros hátára írva?
-???
-ha ezt el tudod olvasni, leesett a barátnőm...

ez egy elég szakállas darab

A béka, a róka, az oroszlán és a vaddisznó elhatározzák, hogy mindenkivel akivel szembetalálkoznak asszonnyák:"mondasz egy viccet, ha nem nevetünk rajta mind, megeszünk"
mennek-mennek, mendegélneg, összeakadnak a mókussal. elmondja a mokus a viccet, de senki nem nevet rajta; 'szal megeszik.
találkoznak a szarvassal, elmondja a viccet, de csak 1-2-en nevetnek, 'szal megeszik
találkoznak a nyuszival, elmodja, mindenki röhög, csak a zsiráf néz banbén maga elé. hát nincs mit teeni, megeszik,
találkoznak a farkassal, elmondja minden idők legrosszabb viccet, de a zsiráf elkezs éktelenül röhögni:
-mit röhögsz, de isten barma, ez egy marha szar vicc volt?
-rájöttem a nyuszika viccének poénjára

most több nem jut az eszembe...
0
2002. december 10., kedd 22:11
Bíróságon:
- De hát maga már többször volt büntetve!
- Ne legyen ilyen egyoldalú, bíró úr, többször voltam szabadlábon is!
0
2002. december 9., hétfő 14:52
két szakállas vicc:

kádár álruhában beül a moziba, hogy megnézze, mit gondol róla a nép. a
hiradóban őt mutatják mire a nép borzasztó örömrivalgásban tör ki.
kádár elégedetten mosolyog, mire valaki meglöki: Tapsolj kopasz, mert
elvisz az ÁVÓ!

Szólnak Rákosi elvtársnak,hogy a róla készült bélyeg nem ragad.,bemegy
a postára ráköp,és leragasztja.
"De hiszen ez ragad" !!!
mire valaki a tömegből: "Ja azt a felét kell leköpni ? :)
0
2002. december 9., hétfő 14:41
Hogyan elégíti ki magát, az emberszabású robot ?
-kiveri a biztosítékot :)
0
2002. december 9., hétfő 12:30
A politika olyan mint az ablakpucolás.
Hamar rájössz, hogy a mocsok a másik oldalon van
0
2002. december 7., szombat 18:00
:) ez nadjon jó R-O-N
csak így tovább :))))))))))))))))))))))))))))))))
Családi veszekedés után:
- Asszony, most BigBrothert fogunk játszani!
- Azt hogy kell?
- 3 perced van hogy kitakarodj a házból!

0
2002. december 7., szombat 1:20
Fazon setal a Central Parkban, amikor is eszreveszi, hogy egy pitbull
ratamad egy kissracra. Odarohan, megragadja a nyakorvet es addig
szoritja, mig a kutya megfullad.

Mindenki unnepli a fazont, koreozonlenek az ujsagirok.
- Akkor holnap lehozzuk a hirt azzal a cimmel, hogy "A Hos New
York-i megmentette egy kisfiu eletet"
- Az igazat megvallva nem vagyok New York-i.
- Akkor "Amerikai hos megmentette egy kisfiu eletet a
kutyatamadasban"
- Nem is vagyok amerikai.
- Akkor hova valosi?
- Pakisztani vagyok.

Masnap az ujsagok cimlapjan:
"Iszlam fundamentalistak szerencsetlen kutyakat kinoznak a Central
Parkban -- Az FBI keresi az Al-Kaida szalat."

0
2002. december 6., péntek 14:27
A fiatal középvezetô késô este éppen haza-indul az irodából, amikor látja, hogy a vezérigazgató az iratmegsemmisítô mellett áll egy papírral a kezében. A fônök aggódó arckifejezéssel így szól hozzá:
- Ez egy nagyon kényes, rendkívül fontos dokumentum, és a titkárnôm már hazament. Be tudja nekem kapcsolni?
- Természetesen - mondja a fiatal srác, és örül, hogy jó pontot szerez a fônöknél. Bekapcsolja a gépet, belerakja a papírt, és megnyomja a start gombot.
- Nagyon köszönöm - mondja a fônök -, két másolatot szeretnék!

Mariska találkozik Józsi bácsival. Az öreg hegyezi a cerkáját, mert nagyon tetszik neki a csaj.
- Te, Mariska! Adok neked két ezrest, ha megfoghatom a melled.
Mariska gondolkodik. Végül is mi van abban... Kötélnek áll, és megkapja a pénzt. De az öregnek ez már kevés, többet akar.
- Mariska! Adok neked ötezret, ha levetkôzöl meztelenre a kazal mögött.
Mariska egy kis gondolkodás után megteszi. És az öregnél már nincs megállás.
- Figyelj, Maris! Adok húszezret, ha lefekszel velem.
Ezen Maris már igazán elgondolkodik, mert úgy van vele, hogy havonta keres huszonhétezret. Ezt meg senki nem tudja meg, ezért belemegy. Miután végeztek, elteszi a pénzt, és ballag hazafelé. Egyszer csak összetalálkozik a tsz-elnökkel.
- Jó napot, elnök úr!
- Szevasz, Mari! Hogy vagy?
- Köszönöm jól. És az elnök úr?
- Én is. De míg el nem felejtem, odaadtam a fizetésed a Józsi bácsinak. Megkaptad?
0
2002. december 5., csütörtök 15:17
A sárkány egy páncélos lovaggal találkozik.
- Micsoda pechem van - sóhajt fel - megint konzerv!
0
2002. december 4., szerda 19:27
Ide figyeljen, Kovács, még mindig tagadja, hogy megölte a sógorát - kérdezi a nyomozó a romát -, és hogy bűnös emberölésben?
- Kérem, én nem öltem embert.
- De hát lefoglaltuk a véres bicskáját is!
- Kérem, én akkor sem öltem embert, a bicskám disznóvágáskor lett véres.
- Disznóvágáskor? Na, ne mondja, a laboratóriumi vizsgálat kimutatta, hogy a bicskán a sógora vére szárad.
- Na és?! Tudják maguk, hogy az mekkora egy disznó volt?!
0
2002. december 3., kedd 23:18
gyerekek nagyon jó csak így tovább!!

Van egy igazi túlélő késem. Túlélte az apámat és a nagyapámat is.

Két pasi véletlenül összetolja a bevásárlókocsiját a szupermarketben.
- Jaj bocsánat, csak a feleségemet keresem
- Maga is a feleségét keresi? A magáé hogy néz ki?
- Az enyém gyönyörű, hosszú combú, vékony, nagy mellű, szõke hosszúhajú.
És a magáé?
- Hagyjuk az én feleségemet, keressük meg inkább a magáét.
0
2002. december 3., kedd 20:53
A Mikulás levele

Kedves Gyerekek!

Az idén nem látogatlak meg benneteket, nem mászom be a kéményen keresztül, nem bujkálok, hogy nehogy észrevegyetek amikor a mocskos és büdös csizmátokba belerejtem azokat a finom és drága csokikat. Nem kérdezem meg, hogy jók voltatok-e, meg hogy mi a kedvenc versetek (kis köcsögök nem is tudjátok, hogy mi az a vers), nem próbálok a hitelesség kedvéért olyan sztorikkal előhozakodni, amiket harapófogóval szedtem ki a szüleitekből, nem, nem és nem.

Öreg vagyok már bohócnak. Ne hebegjetek, habogjatok, hogy kikeféltétek a csizmátokat, meg, hogy milyen k****ra vártatok, meg hogy egyáltalán nem direkt löktétek le azt az idős nénit a troliról. Nem érdekel az egész, tetű kis mászóka-rongálók, tele van a hócipőm azzal, hogy egy évig rám se csörögtök, ma, december 6-án pedig mind ott követelőztök a cipős szekrénynél. Hát menjetek a fenébe!

Mindegyik kérjen az anyjától egy százast és vegyen magának csokit a sarki éjjel-nappaliban.

Egyébként a minap valaki azt mondta nekem, hogy 2002-ben nem divat a piros és igazság szerint egyáltalán nem szexis a szakáll és a nagy has. Hát jó, legyen. Elmentem egy fitness klubba és a kezdeti problémák után (beszorult a bojtos csizmám a szobabiciklibe és ráborultam a futógépre) leadtam pár kilót, egész jó lett a közérzetem, leszámítva azt, hogy kiújult a müzli-allergiám. Elmentem pár új cuccot venni és a régi piros szettet elégettem. Szóval most frissen vagyok borotválva, szürke öltöny, fehér ing és nyakkendő van rajtam, autóval járok, eladtam a a rénszarvas szánt. Rám se ismernétek, pedig én vagyok a

Mikulás
0
2002. december 3., kedd 20:46
A Mikulás levele

Kedves Gyerekek!

Az idén nem látogatlak meg benneteket, nem mászom be a kéményen keresztül, nem bujkálok, hogy nehogy észrevegyetek amikor a mocskos és büdös csizmátokba belerejtem azokat a finom és drága csokikat. Nem kérdezem meg, hogy jók voltatok-e, meg hogy mi a kedvenc versetek (kis köcsögök nem is tudjátok, hogy mi az a vers), nem próbálok a hitelesség kedvéért olyan sztorikkal előhozakodni, amiket harapófogóval szedtem ki a szüleitekből, nem, nem és nem.

Öreg vagyok már bohócnak. Ne hebegjetek, habogjatok, hogy kikeféltétek a csizmátokat, meg, hogy milyen k****ra vártatok, meg hogy egyáltalán nem direkt löktétek le azt az idős nénit a troliról. Nem érdekel az egész, tetű kis mászóka-rongálók, tele van a hócipőm azzal, hogy egy évig rám se csörögtök, ma, december 6-án pedig mind ott követelőztök a cipős szekrénynél. Hát menjetek a fenébe!

Mindegyik kérjen az anyjától egy százast és vegyen magának csokit a sarki éjjel-nappaliban.

Egyébként a minap valaki azt mondta nekem, hogy 2002-ben nem divat a piros és igazság szerint egyáltalán nem szexis a szakáll és a nagy has. Hát jó, legyen. Elmentem egy fitness klubba és a kezdeti problémák után (beszorult a bojtos csizmám a szobabiciklibe és ráborultam a futógépre) leadtam pár kilót, egész jó lett a közérzetem, leszámítva azt, hogy kiújult a müzli-allergiám. Elmentem pár új cuccot venni és a régi piros szettet elégettem. Szóval most frissen vagyok borotválva, szürke öltöny, fehér ing és nyakkendő van rajtam, autóval járok, eladtam a a rénszarvas szánt. Rám se ismernétek, pedig én vagyok a

Mikulás
0
2002. december 3., kedd 19:18

:D
0
2002. december 3., kedd 9:35
Trianonban tárgyalnak az országok további sorsáról a VH után.

A tárgyalás közepén jelentkezik a magyar küldött, hogy szólni kíván.
Felszólítják.
- Én csak azt szeretném mondani, hogy mikor mi idejöttünk a Kárpát-medencébe, az éjszaka ellopták a románok a lovainkat.

A többiek nem igazán értik, kérdi az elnök, szeretné-e a magyar ha a hozzászólását jegyzőkönyvbe vennék-e.
- Á nem, nem kell. Csak úgy mondtam...
A tárgyalás folytatódik, megint szólni kíván a magyar:
- Én csak azt szeretném mondani, hogy mikor mi idejöttünk a Kárpát-medencébe, az éjszaka ellopták a románok a lovainkat.

Megint kérdik, jegyzőkönyvbe akarja-e vetetni? Mondja:
- Nem kell, csak úgy mondtam...
A tárgyalás folytatódik, a magyar megint szólásra kér engedélyt:

A román küldöttnek már vörös a feje, üvöltve kifakad:
- De hisz akkor még itt sem voltunk!!
Mire a magyar:
- Na, ezt vegyék jegyzőkönyvbe...
0
2002. december 2., hétfő 22:53
Veréb nekirepül egy motoros bukósisakjának és elájul. Motoros megsajnálja, hazaviszi. Beteszi egy kalitkába. Rak kenyeret, vizet az eszméletlen madár elé, majd elmegy otthonról.
Veréb felébred, körülnéz.
- Úristen! Rács! Kenyér! Víz!
Csak nem halt meg a motoros?
0
2002. december 2., hétfő 13:22
Gazdag ember találós kérdése:
- Miért görbe a banán?
Szegény gyerek:
- Miért, görbe?
0
2002. december 2., hétfő 12:42
ide lehet írni vicceket:)

A programozó megy haza éjjel egykor részegen a munkahelyéről az albérletébe. Egyszer csak elé veti magát egy kicsi béka.
Mivel nem sikerül elsőre ráugrania a kis jószágra, a béka gyorsan kiabálni kezd:
- Programozó! Programozó! Én egy elvarázsolt, szépséges királykisasszony vagyok, akit egy gonosz boszorka változtatott át! Csókolj meg, akkor visszaváltozom, és már mint bűbájos királylány megcsókollak!
- Hö-hö. - Mondta a programozó, és zsebre tette a békát.
A 4-es villamoson egyszer csak hallja, hogy a béka mocorog a zsebében, hát kiveszi:
- Programozó! Programozó! Csókolj meg, meglátod, szép királyleánnyá változom, utána egy egész hétig azt csinálsz velem, amit akarsz!
- Hö-hö. - És zsebre teszi.
Hazaér, megint érzi, hogy mocorog a béka.
- Mondd már meg, miért nem akarod, hogy visszaváltozzam királyleánnyá, és egy álló hétig minden kívánságod teljesítsem?
- Tudod, királylány, rengeteg a munkám, stresszben élek, alig vagyok otthon, egy királylány púp lenne a hátamon. De egy beszélő béka - hö-hö - az cool.

0