Ök még biztos a régi teknikával dolgoznak. Néha vissza kell még lökni a papirt hogy új sorba tutjanak irni.:) (de vajon mi vel gyárthassák a dvdket és hogy lesz a papirbol email?)
0
2015. június 19., péntek 17:03
4595
Interaktív levél, "a nem kívánt rész törlendő" :).
0
2015. június 19., péntek 16:57
536
A helyesirásért bocsánat.(Telefonrol irtam/rok.)
0
2015. június 19., péntek 16:55
536
Nem tudtam előszőr hol osszam ezt meg(bár ilyenenejet nem szoktam,de ez vicces is meg dühit is. Na szoval. Megakartam itt rendelni a Sötét lovag 2dvds változatátt ami bizonytalan volt de gobdoltam hátha megjön mire a csomagom összeáll.Sajnos az utolsó héten se érkezett meg ezért megkérdeztem a Provideot hogy kapható lesze még valamikor(ajándéknak szántam volna). Erre ma megjön a válasz ami 1 részt tényleg marha vicces másrészt számomra irtó dühitő! Ime ez a válaszuk:
Kedves Gábor, a termékből nálunk van készlet. Kolléganőm felveszi a kapcsolatot az xpress.hu- val és így remélhetőleg hamarosan meg tudja rendelni a terméket. Üdv, PVF Kedves Gábor, sajnos téves volt a fenti információ. Nem lesz készletünk ebből a termékből már. Üdv, PVF
-és ezt 1(!)üzenetben irták bravó! Most már èrtem miért szidják sokan A Kiadott.
0
2015. június 12., péntek 21:41
8260
Nem vicces... éttermi pillanatok. Na jó, szerintem a panaszkönyves nagy része kitaláció, de akkor is...