Nem mondjátok komolyan, hogy itt SENKI NEM GUITAR HERO-zik? :) Azt hittem, rögtön féltucat fórumozó fog válaszolni ujjongva :D Ezek szerint még mindig underground játék errefelé.
0
2008. március 10., hétfő 12:56
1975
Ha kell valakinek: Ps3 Eu-s Tom Clancy s Splinter Cell - Double Agent 10k
0
2008. március 8., szombat 15:29
4201
Igen ők már küldenek. Áprilisig sajnos már senkinek semmit nem tudok intézni, csak ha visszajöttem Japánból.
0
2008. március 8., szombat 9:04
160
:S Ezt nem tudtam. Viszont playasia.com-on is fellelhető a kiadvány, igaz 1 dolcsival drágábbért. Ők már küldenek hozzánk játékot is? Ha igen tudnál segíteni? Hálás lennék érte.
0
2008. március 7., péntek 21:24
4201
Amazon.com nem szállít játékot és egyéb szoftvereket Magyarországra. Csak könyvet, CD-t, és DVD-t.
0
2008. március 7., péntek 20:16
160
Szép jó napot mindenkinek.
Egy kérdéssel illetve kéréssel fordulnék hozzátok. Hamarosan kiadnak egy Metal Gear Solid gyűjteményt, pontosan március 18-án. Sajnos idehaza nem kapható, viszont amazon.com-on berenelhető. Gondolom már kitaláltátok, hogy miért is írok. Sajna nincs dombornyomott bankkártyám, csak az alap junior-os otp-s, de amíg nem vagyok 24 éves nem kaphatok dombornyomott kártyát. Mind1 is, lényeg, hogy szeretném, ha valaki megrendelné nekem ezt a gűjteményt. Az ára 30 dolcsi. Természetesen az árát és a postaköltséget előreutlás formájában intéznénk. Ha valaki segítene akkor legyen szíves jelentkezni mailben a hellnight@freemail.hu címen. Előre is köszönöm....
0
2008. március 3., hétfő 16:31
1791
Gyerekek, hogy-hogy nem jött elő a Guitar Hero? Most jutott eszembe, Jamamura révén (ugye nem bonyolult, hanem egyszerű felépítésű feladatokkal tesszük magunkat próbára). Vannak erre GH-fanok? Nekem a kettő volt a kedvencem, amit gitár-kontrollerrel játszottam ps2-n. A zenei felhozatal szerintem a III. részben messze elmarad az előzőektől. Nyárra terveznek egy GH: Aerosmith című játékot, amiben a hírhedt banda rögös útját kell egyengetni. Talán lesz GH: Metallica is? :)
0
2008. március 3., hétfő 16:05
1975
Ha nem vagy nagy online-os akkor neked tényeg jobb a LP. A single módhoz nem tudok hozzászólni mert csak az online demot ismerem. Eye Of Judgement van valakinek? Ha igen milyen?
0
2008. március 3., hétfő 15:38
914
Igen ám csak én annyira nagy online bubus nem vagyok. Az LP-nek meg van egy kiválónak mondott történetes single player része is. Ami nálam elég sokat nyom a latba. Viszont kb. 10-11 ezerért meg lehet venni fóliásan az LP-t. (Múlt héten jelent meg.)
0
2008. március 3., hétfő 15:36
914
Nézd majd meg a PixelJunk Eden trailerét! Szintén a Q-Games csinálta, én már azt is várom.
0
2008. március 3., hétfő 15:34
914
Na végre valaki :) Nekem az MSN nevem meg avatarom is az :)
0
2008. március 3., hétfő 14:23
17243
nincs túlbonyolítva, de egyáltalán nem buta játék, sőt! egy játéknak nem kell bonyolultnak lennie ahhoz, hogy próbára tegyen: gondolj csak a shoko-bahnra. :) ez egy egyszerű stratégiai stuff, nem kínál semmi olyat, amit ne láttunk volna már más játékoktól, viszont amin sok játék elbukik, abban ez az élen teljesít: kihívás, egyensúly, felépítés. egyszer sem érzed úgy, hogy a játék túl könnyű vagy túl nehéz lenne, s minden egyes pálya új kihívást jelent. nagyon könnyen rá lehet kattanni.:)
0
2008. március 3., hétfő 12:52
1975
Ne már! Én letöltöttem a demot, de elég buta kis játék szvsz.Gondolkodtam, hogy veszek valami ilyesmi egyszerű játékot az aszonynak, de én a Lemmings mellett döntöttem.
0
2008. március 3., hétfő 12:28
17243
ó, ezek a nagymellényű játékok most mind eltörpülnek nálam egy tízdolláros mütyürke mellett. all hail the pixeljunk monsters! :)
0
2008. március 3., hétfő 12:00
1975
Van viszont trailer, amiből nagyjából látod, hogy milyen.Én még nem nagyon csalódtam az IGN értékelésében. Általában szerintem jól pontoznak, de természetesen nem mindig fedi az én értékelésemet. Nem akarlak feltétlen rábeszélni a WH-ra, de nem tudod, hogy mit veszítesz. Olyan 6-7e körül meg lehet vásárolni a store-ról, úgyhogy nem az a vészes, de te tudod. Én toltam mindkettővel, igaz a LP-vel csak online demot, de szerintem a WH jobb. Szebb is és használhatsz mindenféle járművet. Ha lehet majd kapni a store-on a LP-t lehet, hogy én is megveszem, de lemezes változatban 15e körül szerintem nem éri meg, annyira nem jó.
0
2008. március 3., hétfő 11:41
914
Másrészt én a grafikáját sem éreztem különösebben gyengének, főleg a robbanások tekintetében szvsz páratlan.
0
2008. március 3., hétfő 11:33
914
Az IGN véleménye engem mondjuk a legkevésbé sem érdekel (lévén lefizethetők... bár manapság ki nem?). Én próbáltam már 360-on a single részét is és nagyon bejött az is. A Warhawkot meg kipróbálás nélkül biztosan nem fogom megvenni, demót pedig nem láttam a store-on (vagy csak nem figyeltem).
0
2008. március 3., hétfő 11:20
1975
Én is gondolkoztam a Lost Planeten, de a grafikája nagyon gyenge szerintem. Az IGN.com is 5.5-re értékelte, úgyhogy én megelégszem a demoval. A Warhawkot nagyon ajánlom. Szerintem minden szempontból veri a Planetet, sőt még magyar klán is van. :-)
0
2008. március 2., vasárnap 0:04
1791
Pontosan, nekem is éppen ez a véleményem (ahogy a CoD-ról is, minden lineáris, de baromi jópofa és látványos). Plusz az átvezetők alatt a "kézikamerás" felvételek is jól szuperálnak :)
A StrangleHold nevű Max Payne-klón is jó volt, bár az a Max-től csak a technikát lopta, mivel messze nem volt annyira kidolgozott a főszereplő, és a sztori sem volt valami húde. Azért látszik, hogy az Unreal 3 engine-t csak tuti kasszasiker játékokhoz vették meg (bár az Hour of Victory rémes volt). Mondjuk érthető, egyelőre baromi drága :)
0
2008. március 1., szombat 23:40
4201
Én végigtoltam a GoW-t X360-on. Ahoz képest, hogy egy lineáris shoot em up, nagyon szórakoztató.
0
2008. március 1., szombat 22:46
914
Kicsit fura volt a mozgás (felkavarta a gyomrom... tengeribeteg vagyok). Korrekt árkádos TPS-nek tűnik (főleg a pontgyűjtögetős rendszere van jól kitalálva) de nem hiszem hogy pénzt fogok ölni bele.
0
2008. március 1., szombat 22:43
914
A TimeShift demó nekem nagyon bejött (mind a single mind a multi része). Tehát rajta van a beszerzési listámon.
0
2008. március 1., szombat 22:07
1791
TimeShift singlet ajánlom, a történet rossz, de az időlassítós trükkök nagyon jók lettek.
Tolta itt valaki a Gears of Wart? Én mostanában arra vagyok rákattanva (tudom, ez konzoltopik, én meg PC-n játszom azt is, de azért a GOW még PC-n is jócskán X360 beütésű maradt, ami kifejezetten jót is tett neki :))
0
2008. március 1., szombat 22:05
1791
Szerintem túlságosan arcade. Én szeretem az arcade-ot, de ez még az én gyomromat is megfekszi :D persze egy tükörpointeres pisztollyal az évezred élménye lehetne számomra (mióta nem láttam ilyet...), de az talán majd Wii-n lesz :D Én amúgy pc-n próbáltam.
0
2008. március 1., szombat 21:23
1193
A The Club-ról mi a véleményetek? Nekem nagyon bejön, most teljesen rá vagyok kattanva:)