Keresés

Úristen@menny.hu (DVD)

2010. október 7., csütörtök 16:32
Hát mindenesetre nem lenne rossz újranézni a régi "tökös Angéla" videóit is.:) Mondjuk dvd-n.
0
2010. október 7., csütörtök 16:28
most posts by TM
0
2010. október 7., csütörtök 15:57
A felvétel már majdnem három éves. Nem néztem soha ezt a Verebeses-izét, így nem tudom, mennyit szerepelt benne Angéla, de esetében talán nem olyan nagy tragédia, ha kiherélődött. :))
most posts by TM
0
2010. október 7., csütörtök 15:37
Köszi! :)

Borzalmas amúgy látni, hogyan herélődnek ki egyébként igazán szellemes és tehetséges emberek a kereskedelmi tévék képernyőin (lásd még pl. Gálvölgyi).
Jöhetne még DotKom Béla is, ha kiheverte a mozifilm-forgalmazást, és megajándékozhatna egy 2. gyűjteményes dvd-vel (Sziget-mesékkel, Libiomfival)!
0
2010. október 7., csütörtök 15:34
S ha már előjött a topik, pár pillanat a dvd-n található "Öszödik pecsét" című zsenialitásból:

most posts by TM
0
2010. október 7., csütörtök 15:06
A kísérőkártya szövege:

Szeretettel Gerbencének!

:)
most posts by TM
0
2010. október 7., csütörtök 15:05
most posts by TM
0
2008. február 15., péntek 0:43
Akinek tetszettek ezek a filmek, semmiképp ne hagyja ki a Szegény Peti nagymamája című ősklasszikust! Youtube-on több ízben is fent van, hatalmas, nézzétek meg! A többi Pesti Mese alapművet is érdemes meglesni ugyanott.
0
2007. december 16., vasárnap 19:05
Ez bizony tényleg kihagyhatatlan kiadványnak ígérkezik, pedig csak a címadó rövidfilmet láttam párszor...
Emlékszem évekkel ezelőtt kapcsolgattam a tévét egyik este, az M1-en éppen ez ment, pont az a rész ami a strand öltözőjében játszódik... "Ki vagy te??? Te vagy az Onedin Kennedy???" :DDDDDD A röhögéstől fetrengve kapkodtam egy üres videokaziért, és már rögzítettem is... :)
0
2007. december 16., vasárnap 18:31
Nagyon jó :DDD
Csányi Sándor egy korai szerepben: "Ne cigányozzál, szőke g*ci, mert megszurkállak!" :)))
0