Keresés

Dotkom Média Kiadó

2008. szeptember 25., csütörtök 12:43
Hátérzajnak??????

Egy barátom meg akkor szokott elvonulni ebéd utáni csicsikálásra! Én nem értem: egyes emberek miért keresik maguknak a bajt? Hogy lehet nekem milyet az arcomba mondani/írni? ;-)
0
2008. szeptember 25., csütörtök 11:52
A Damon Hill-es beszólás nyomán született - úgy tűnik - költői kérdésem, de amúgy nem nézek Forma 1-et, max háttérzajnak...

Nade, hova tűnt Béla?
0
2008. szeptember 24., szerda 22:13
Jaj, megszívatott! Úgy tett, mint aki egyszer sem küldte el!
0
2008. szeptember 24., szerda 22:12
Béla nem vész el, legfeljebb átalakul, eltűnni pedig Damon Hill szokott. ;-) (Nézel Formula-1-et amúgy?)

Mindegy, amíg nem kerül elő az itteni főnök az idei, évzáró meglepetéseivel, addig kicsit "szétoffoljuk a csevejdét"!
0
2008. szeptember 24., szerda 22:04
Béla nem vész el, legfeljebb átalakul, eltűnni pedig Damon Hill szokott. ;-) (Nézel Formula-1-et amúgy?)

Mindegy, amíg nem kerül elő az itteni főnök az idei, évzáró meglepetéseivel, addig kicsit "szétoffoljuk a csevejdét"!
0
2008. szeptember 24., szerda 21:05
A kor, ugyebár ... Nade, hova tűnt Béla?
0
2008. szeptember 24., szerda 20:46
Nem hiszed el, de pont ma gondoltam arra, hogy be kellene ide kopogtatni! És hogy kiment a fejemből!
0
2008. szeptember 24., szerda 20:18
Több, mint másfél hónapja hatalmas a csend errefele. Kedves Béla, mizujs a kiadó körül?
0
2008. szeptember 5., péntek 18:01
Ha már eddig nem érkezett válasz a kérdéseimre, hát megtoldom eggyel, hátha...Van rá esély így szeptemberben, hogy megtudjuk a Kiadó II. féléves terveit is a lemez-kiadásokkal kapcsolatban? Az oldalom ui. még mindig az első féléves infók láthatóak csak...előre is köszi: B.
0
2008. augusztus 22., péntek 16:35
Ez a borító csere engem is érdekelne...
0
2008. augusztus 21., csütörtök 18:43
Tisztelt Kiadó!

csatlakozva a 821. hozzászóláshoz az alábbi filmekre kérdeznék még rá:

- Széchenyi napjai
- Privát kopó
- Zsaruvér és Csigavér
- Cha-Cha-Cha (Csa-Csa-Csa)

Illetve egypár külföldi kedvenc is:

- Strauss dinasztia
- Fehér Feketében
- Sherlock és Én

Van továbbá még egy kérdésem:

Az elvarázsolt dollár című lemez általam megvásárolt példányának a belső (plakát-szerű) borítóján hibás a nyomtatás. Láttam már másnál olyan borítót, ahol ez a hiba (a jobb alsó sarokban van egy darabka a fenti címből) nem áll fenn. Ki lehet cserélni?

Köszönettel: Sz. Balázs
0
2008. augusztus 20., szerda 18:27
Kedves Dotkom Béla!

Van már esetleg pontos megjelenési dátum a BMX banditák és a Három férfi és egy mózeskosár kapcsán? Már nagyon várom mindkét filmet!
0
2008. augusztus 12., kedd 14:47
Igen, utána rájöttem :)
De a kérdést még mindig ráfoghatom a Hétfőre! ;)
0
2008. augusztus 12., kedd 8:35
Angi

Az a Fantasy filmnél fognak jönni!!!!!!  Eltévedtél kislány!   :)
0
2008. augusztus 12., kedd 8:11
Dotkom Média:
Tegnap voltam kollégám Ötvös Csöpi dobozáért az Xpressnél. Ritkán szoktam dicsérni terméket, de a díszdoboz nagyon ütős - engem azzal a matricás megoldással levettek a lábamról :), így lehet, hogy hamarosan én is beszerzem az egész díszdobozt, mert tényleg nagyon mutatós. Mezei pirospötty elkönyvelve ;)
0
2008. augusztus 12., kedd 8:08
Jó reggelt! :)
Teljesen igaz, sorry. :))))
0
2008. augusztus 12., kedd 1:43
Öröm! :)
Milyen formában fog mgjelenni a 4 lemez?
0
2008. augusztus 12., kedd 1:39
Melyekre gondolsz Angelus? Szerintem ezt nem a mi topicunkba akartad írni. :)
0
2008. augusztus 11., hétfő 15:41
Kedves Kiadó!

Érdeklődnék, hogy a megígért MGM filmek mikor jelennek meg? Augusztusra is volt néhány cím, de eddig semmi mozgolódást nem tapasztaltam az ügyben.

A választ előre is köszönöm.
0
2008. augusztus 11., hétfő 15:05
Köszönöm a dícsérő szavakat! Örömmel jelenthetek be egy jó hírt! A Monty Python sorozathoz felkértük Galla Miklóst és mind a 14 epizódhoz külön bevezetőt csinálunk vele, hasonlóan a Repülő Cirkusz sorozathoz. Az epizódok feliratát korábban Ő készítette a Filmmúzeum számára, amit a Filmmúzeumtól megvásároltunk és természetesen az kerül az egyes epizódok alá. Ezen kívül lesz még a lemezeken egy Terry Jones interjú, egy Tim Brooke-Taylor interjú, egy előzetes és egy John Cleese interjú amit Galla Miklós készített vele a Fészkes fenevadak c. film apropóján a  90-es években. Természetesen ezek az extrák nem mindegyik lemezen lesznek rajta, hanem szépen megosztva a 4 lemez között. :) Megjelenés: szeptember vége.
0
2008. augusztus 10., vasárnap 13:45
Olasz filmnél nem nehéz jó minőségű kép és hanganyagot szerezni. :)))

Egyébként tényleg hibátlan a Csúfak... képe, pedig idén 32 éves az alkotás, de ez egyáltalán nem látszik. Még a francia kiadásnak sincs ilyen jó minősége (bár lehet, hogy ez a kompresszált másolat miatt van, amit szerezni tudtam róla, de tény, hogy a Dotkom-os verzó az eredeti 1.85:1-es, míg a francia az csak 1.78:1 arányú).
0
2008. augusztus 10., vasárnap 2:44
Még annyit, hogy a "Mire megvénülünk" korongjainak szitázása is szép munka.
0
2008. augusztus 10., vasárnap 2:41
Ígéretemhez híven jelentkezem "Csúfak és gonoszak" témában, mivel megkaptam a pakkot! (Cipőkrém meg nem volt benne, pedig ebéd után jól esik az ilyesmi.) ;-)
Szóval: Panasonic játékosom azonnal, gond nélkül, csendben tévére tolta a lemez tartalmát. Gondolkodási időt sem kért, zajt sem csapot búgó, rezonáló lemezzel, röviden: minden rendben.
Külön dicséretes a jó minőségű kép! Ja, és nálam a magyar szinkron sem halk. De nem azért, mert odaléptem volna a nagy hangerőgombnak. Normál hangerőn is jól hallható.

A "Mire megvénülünk"-nek is kiosztom a jó pontot. Ugyan csak az első korong volt a tálcán, az is rövid időre, de megnyugtató képminőséget tapasztaltam. Közönségdíjamat a jól sikerült borítónak osztom ki.
0
2008. augusztus 9., szombat 23:57
Eszerint újra meg kell venni a filmet, ha nem szeretnék nyomdahibás borítót???  Kaphatnék választ a megjelenésekkel kapcsolatos kérdéseimre is? Köszönöm: Balu
0
2008. augusztus 9., szombat 15:09
A Romper Stomper mikorra várható?
0