Keresés

Dotkom Média Kiadó

2008. augusztus 9., szombat 13:20
Sajnos a gyár rontotta el a belső borító nyomását, de csak az első széria lett ilyen.
0
2008. augusztus 9., szombat 13:16
Kedves Showma! Köszönöm a visszajelzést, ezzel sokat segítettél. A következő gyártás előtt újra teszteltetni fogjuk az anyagot.
0
2008. augusztus 9., szombat 10:52
Szervusztok!

Természetesen én is megvettem a Csúfak és gonoszak mesterművet itt az Xpressen. A JVC asztali lejátszó nekem se viszi a korongot, a Dotkom logó és a Figyelmeztetés után zölden ugrál a kép. A noname "gazdaságos " lejátszóban (Universum) és laptopon viszont kiválóan fut. Részemről így teljesen elégedett vagyok a kiadvánnyal, a csere fel sem merül.

Köszönjük a filmet Dotkom!

Ui.: "Segítség felszarvaztak" ügyben remélem nem kell sokat várnunk.
0
2008. augusztus 7., csütörtök 12:41
Igen, pontosan...és persze a többi kérdésemre is érdekelne a válasz...
0
2008. augusztus 7., csütörtök 2:41
Ma végre elhoztam a Csúfak és gonoszak DVD-t az Xpress-től, nálam tökéletesen működik mind gépen, mind asztaliban. Ezer köszi érte mégegyszer, hogy bevállaltátok, egy igen súlyos film-hiányt orvosoltatok vele! :)))
0
2008. augusztus 6., szerda 22:00
Gondolom erről írsz:

0
2008. augusztus 4., hétfő 21:31
Tisztelt Kiadó!

csatlakozva a 821. hozzászóláshoz az alábbi filmekre kérdeznék még rá:

- Széchenyi napjai
- Privát kopó
- Zsaruvér és Csigavér
- Cha-Cha-Cha (Csa-Csa-Csa)

Illetve egypár külföldi kedvenc is:

- Strauss dinasztia
- Fehér Feketében
- Sherlock és Én

Van  továbbá még egy kérdésem:

Az elvarázsolt dollár című lemez általam megvásárolt példányának a belső (plakát-szerű) borítóján hibás a nyomtatás. Láttam már másnál olyan borítót, ahol ez a hiba (a jobb alsó sarokban van egy darabka a fenti címből) nem áll fenn. Ki lehet cserélni?

Köszönettel: Sz. Balázs
0
2008. augusztus 3., vasárnap 13:07
Nem hiszem, hogy az Xpress megtudja mondani, mert ők csak kicserélték a lemezt a vásárlónak. A lemez a gyárba kerülés előtt többször is tesztelve lett. Szerintem csak egyedi problémáról van szó.
0
2008. augusztus 2., szombat 17:55
Szerintem kérdezzetek rá a lejátszó típusára.Ha egy komoly cégről  van szó,akkor a gyártónak optimális esetben azzal is tesztelnie kellene a filmet.
Voltaképpen még egy noname lejátszónak is illik beolvasni a lemezt.Kivéve,ha hibás.A hibák persze sokszor rejtve maradnak.
Panasonic tulajdonosként(a készülékem még a régi szép időkből származik,mikor még nem spóroltak mindennel),egyszer belebotlottam egy lemezbe,amit nem volt hajlandó beolvasni ill. hibaüzenetet adott.Más lejátszón viszont ment,még a legegyszerűbbön is.
A lemez látszólag hibátlan volt.Kicseréltem(mondták,hogy minden lemez ugyanaz,a cserének nincsen értelme,cseréljek inkább lejátszót),ennek ellenére az új lemezt már beolvasta és hibátlanul lejátszotta készülékem.
Hogy a probléma bonyolultságára egy példát mondjak,a Caesar filmnek volt egy kiadványa,amelyik egyik lejátszón magyar feliratos volt ,a másikon pedig nem...
Ez a lejátszófüggő lemez is természetesen hibás volt.
0
2008. augusztus 1., péntek 20:00
Ma elhoztam az Xpress-től azt a lemezt amit a vásárlók vittek vissza és nálam semmi gond nincs a lejátszással. Sajnos nem tudom, hogy a vásárlóknak milyen lejátszójuk volt, de azzal egy kiadó sem tud mit kezdeni, ha egy adott lejátszó nem viszi a lemezeket. Szerintem még a gyár sem okolható érte. Kérlek jelezzetek vissza, hogy sikerült-e gond nélkül lejátszani. Hamarosan közhírre tesszük az új megjelenéseinket! :)
0
2008. augusztus 1., péntek 11:30
Nálam Panasonic játékos van raktáron, remélem a legjobbakat. Egyelőre nem riadtam el, maradt a rendelésemben, még nincs okom letenni róla. Majd amikor megérkezett, visszajelzek.
0
2008. augusztus 1., péntek 10:30
Sajnos nem tudom. Sony és Philips lejátszókkal tökéletesen megy. Ez senkit ne riasszon el a vásárlástól. Bízom benne, hogy csak egyedi esetről van szó.
0
2008. augusztus 1., péntek 0:46
Tipp: vágyálmaidat írd meg a kiadónak magánlevélben, ezt kérte Béla egy csúnya esetet követően.
0
2008. augusztus 1., péntek 0:45
Na, nekem meg rendelésben van! Jelentem: a zabszem beköltözött a helyére!

Milyen lejátszókon vacakolt? Márkás vagy T**** value?
0
2008. július 31., csütörtök 23:48
Tisztelt Kiadó!

Szeretnék érdeklődni, hogy a Kemény Zsigmond regényéből készült Özvegy és leánya c. 1983-as tévéfilmsorozatot esetleg valamikor nem tervezik-e  kiadni? Gyermekként emlékezetes film volt, majd néhány éve újra láttam, és a Tarnóczynét játszó színésznő alakítása valami félelmetes volt. A fekete város című sorozat volt még számomra anno még nagy élmény, azt már láttam, hogy megjelent egy másik kiadónál DVD-n.
A másik film, amit szeretnék majd egyszer megvenni DVD-n, szintén egy adaptáció, Móricztól a Barbárok 1966-ból, Zsurzs Éva rendezésében.
0
2008. július 31., csütörtök 22:49
igen, az
0
2008. július 31., csütörtök 21:58
Monty Python szeptemberben! Ez 100%! A Punk s Not Dead még fordítás alatt van.
0
2008. július 31., csütörtök 21:57
Miután beszéltünk telefonon? Arra a levélre gondolsz?
0
2008. július 31., csütörtök 21:39
Szia Béla!

Kb 3 hete irtam emailt. Megkaptad?

Üdv

Dömi
0
2008. július 31., csütörtök 21:18
T. Dotkom!

A Monty Python és a Punk dvd-kről mi a hír?
0
2008. július 31., csütörtök 21:02
Drága Béla, a plusz mögötti rész kifejtésére nem vállalkoznál?
0
2008. július 31., csütörtök 21:02
Drága Béla, a plusz mögötti rész kifejtésére nem vállalkoznál?
0
2008. július 31., csütörtök 20:42
Sziasztok! A mai napon érkezett az Xpress-től egy visszajelzés. Több vásárló is visszavitte a Csúfak és gonoszak c. filmet, mert nem tudták elindítani a filmet. Ezen kívül egyelőre más nem jelezte a problémát és mi sem tudunk róla. Természetesen úgy ment el a gyárba az anyag, hogy többször is teszteltük. Bízom benne, hogy nem általános problémáról van szó. Én a mai napon megnéztem jó pár DVD-t és mindegyik tökéletesen működött. Kérem aki megkapta már a kiadványt, jelezzen vissza itt a fórumon, hogy minden rendben van-e vele! A termék adatlapján már olvastam egy hozzászólást könyhafőnöktől és abból az derült ki, hogy ő meg tudta nézni. :) Üdv.: Béla Ui.: szeptembertől sok új kiadványunk lesz és bepótolunk minden eddigi csúszást. Plusz vannak új filmek is a tarsolyunkban! :)
0
2008. július 29., kedd 20:22
Nem lesz, hanem van! :) Szabó Gyula, Fónyai Márta, Pécsi Ildikó, stb.
0
2008. július 29., kedd 15:14
Szerintem nyugodtan megveheted, tudomásom szerint nem létezik másik szinkron hozzá (szerencsére). :)))
0