Szuper, akkor megnyugodtam...:) Lassan be is csúsztatom a kosárba. :)
0
2008. július 29., kedd 14:34
14593
Igen, bár én még nem vettem át, pénzhiány miatt, így nem tudom ellenőrizni...
Többször is említette már Dotkom Béla, hogy eredetivel fog jönni. :)))
0
2008. július 29., kedd 14:30
131
A Csúfak és gonoszak-on eredeti szinkron lesz, ugye? :)
0
2008. július 13., vasárnap 1:29
1449
Az első kettő esélyes, úgyhogy még melegében, 9-én megrendeltem. De ha már megjelent a magyar sorozat (és erről 3-án olvashattunk itt alább), akkor mi tart még július 20-ig?
0
2008. július 12., szombat 15:56
243
Sziasztok! Felrekült az oldalra a Mire megvénülünk, a Csúfak és gonoszak és a Romper Stomper.
0
2008. július 3., csütörtök 23:38
1449
Már kapható? Hm...
(Mindentudóktól kérdezem: van-e fejcsóválós szmájli? De nagyon csóválós legyen!)
0
2008. július 3., csütörtök 22:51
243
A Mire megvénülünk már kapható, de Robi még nem tette ki az Xpress-re. Nem tudok mit csinálni. Próbálom kicsit szorosabbea fűzni a kapcsolatunkat. Remélem sikerül.
0
2008. július 3., csütörtök 0:43
1449
És a "Mire megvénülünk"? Hamarabb vagy még később, mint a "Csúfak és gonoszak"? Egyébként meg még mindig nem rendelhetőek... :-(
0
2008. június 26., csütörtök 18:34
276
Hát ha már eddig bírtam rájuk várni, akkor az a pár nap/hét már semmit sem számít! Ezek tuti vételek nálam, sok emlék köt mindkettőhöz!
Köszi a gyors választ!
0
2008. június 25., szerda 22:03
243
A BMX-el és a 3 férfival csúszunk egy kicsit. Elnézést kérek minden rajongótól! A Csúfak és gonoszak és a Romper Stomper 2-3 hét múlva megjelenik. Bízom benne, hogy megéri várni még egy kicsit. Legyetek jók és kérdezzetek, írjatok, én meg válaszolok. :)
0
2008. június 25., szerda 21:59
243
Robinak már elküldtem hetekkel ezelőtt a borító képeket és a leírást, de nem rakta ki az oldalra. :( Ma megszereztem egy kollégájának az e-mail címét, úgyhogy küldöm is most Neki az anyagokat.
0
2008. június 25., szerda 18:16
14593
Engem is érdekelne, hogy mikor jönnek, főleg a Csúfak és gonoszak... kb. azóta várom, mióta van DVD-lejátszóm. :)))
0
2008. június 25., szerda 0:41
1449
Kedves Kiadónk!
A júniusi megjelenések elcsúsztak a jégen? Még csak nem is rendelhetők itt az Xpressnél...
0
2008. június 21., szombat 13:27
276
Kedves Béla!
A BMX banditák és a Három férfi és egy mózeskosár megjelenése kb mikorra várható? Mert már tűkön ülök, annyira várom!
Köszi!
0
2008. június 17., kedd 16:57
19951
Kedves Béla!
Milyen email címre irtál,mert még mindig nem jött meg a levél. :(
köszi
0
2008. június 16., hétfő 20:25
19951
Várom, várom..... de nem nagyon akar megjönni..... :((((
:)))
0
2008. június 16., hétfő 16:29
52684
Besenyő Istvánból már tényleg sok lett, de Boborján még most angyali. Az újkori kedvencem Naftalin Ernő. :))) Ami azt illeti, Dolák-Saly bármit csinál, képtelenség megállni röhögés nélkül, szerintem ő a legnagyobb figura a csapatban. :)
most posts by TM
0
2008. június 16., hétfő 16:19
3721
Na, az is benne van a Béka és Barack-ban:) Amúgy nem az a baj, h személyekhez kötöm, mert Pethőt addig is bírtam, és furcsa módon az alatt, amíg Gallával működött a társulat, főképp Dolák-Salyt és Laárt komáltam. Szóval szerintem egyszerűen leeresztett kicsit a dolog Galla távozása után (akár összefügg a kettő, akár nem). Vagy csak nekem nem jön be, hogy totál elmentek ebbe a Besenyős-Boborjános irányba, ami színfoltként ütős volt, de ezredszerre nem tudok rajta röhögni. Vagy én lettem savanyúbb, a fene tudja. A lényeg, h legyen dvd-n (aztán mindenki azt veszi meg, amelyik bejön nekije)!
0
2008. június 16., hétfő 16:09
52684
Az lehet a gond, hogy személyekhez kötöd a humort. Hidd el, nekem is tetszett a régi felállás, ám az új is nagyon jó, hiszen a meghatározó alkotók azért megmaradtak, sőt Szászi Móni is előbújt az író posztból a kamera elé, s szerintem tehetségesebb komikus, mint Nagy Natália volt. Pethő Zsolti pedig az általad is kultivált Hollóból jött, tehát ugyanúgy "házon belüli". De nem szeretem a hasonlítgatásokat, az a csapat úgy volt jó, ez meg így. A humor ugyanúgy megmaradt, s ha a Galla-Dózsában látsz némi jót, akkor furcsálom, hogy ebben meg egyáltalán semmit. Na de nem győzködlek tovább. :)
Hollóból most elsőre az "Érdekes adatok" ugrott be, be is nyomom a MP-topikba! ;)
most posts by TM
0
2008. június 16., hétfő 14:34
3721
Szerintem meg már a 9. is gyenge volt (ha jól emlékszem, abban volt a sci-fi jelenet, meg ilyenek), de ez tökmindegy. Az úgy nekem egy kerek egész volt, az utána jövő dolgok meg max. színházban, élőben érdekesek, tv-n erőtlen és nekem uncsi. Viszont a Béka és Barack zseniális a Holló Színház legismertebb felállásával, és a gyengécske Galla-Dózsában is volt pár rövid, zseniális jelenet. Mondjuk lehetne az az extra a Béka és Barack... dvd-n. :)
"Két whiskey-t mangóval, Lujdzsi, és ne legyen benne mentalikőr!"
0
2008. június 16., hétfő 12:32
52684
Szerintem a Universal Music nem annyira multi, hogy ezer szállal függjön a külföldtől, értem ezt arra, hogy a hazai produkciók megjelentetésében némileg szabad kezet adnak , hiszen lövésük sem lehet, hogy egy humorcsapat mi fán terem. Mondjuk a már megjelent lemezek eladási adatait böngészve beleszólhatnak abba, hogy van-e értelme piacra dobni a folytatásokat (előzményeket). Amúgy meg a Galla-mizériához szólva megjegyezném (nem csak neked), hogy bár Monty Pythonban csúcs, de a hazai abszurdban már annyira nem penge, s például a Galla-Dózsa inkább ciki, mint jó. Szerintem a Vastyúk 10. része is gyenge volt, azt hiszem abban szerepelt utoljára. Egyébként a Vastyúk sorozat 14 darabból áll (ha jól emlékszem), utána jött a "Nooormális???" s ezen kívül még a mára elfeledett Palik-Héder duó által vezetett "Kulcs" című műsorban voltak 3-5 perces szkeccseik az akkor trióként működő társulatnak. Ez utóbbi volt a visszatérésük, miután Galla kiválása után egy-másfél évig a televízió környékére sem engedték a csapatot (vajh miért?). De szerencsére ez már a múlt.
most posts by TM
0
2008. június 16., hétfő 11:36
3721
Köszönöm szépen a választ. Mondjuk egy picit kétségbe is ejt, mert lassan eljut(ott)unk oda, h egy kis magyar kiadó (mint pl. a Dotkom) megjelenési terveiben jobban bízom, mint egy multiéban (mint pl. a Universal). Amióta dvd-zek, az általam legjobban várt hazai dvd-megjelenés az eredeti Vastyúk-sorozat (a Stefanovics-Végh-Kálmánchelyi kisfilmekkel együtt), mint ahogy külföldiek közül a Repülő Cirkusz volt. Végülis, sokáig az is esélytelennek tűnt..
Ha már itt tartunk: mi a helyzet a második S-V-K dvd-vel? Illetve van esély a többi, Galla-féle régi tévéműsor kiadására (Látogatják-e az emberek a Béka és Barack vendéglőt, vagy elkerülik?, Galla-Dózsa, stb.)?
0
2008. június 16., hétfő 11:23
16458
Engem a Vastyúk is talál szeget sorozat érdekel főleg, a többi nekem sem jött be annyira. Tehát, akkor hajrá! :D
0
2008. június 16., hétfő 11:22
16458
De azért azt igérjétek meg, hogy a Besenyő családos részeket, a Vastyúk is talál szeget sorozatot megaszuper, hipercsinos, áll-leesős, hanyattesős kiadással látjátok el...
0
2008. június 16., hétfő 11:21
16458
Szia. Sajnos nem az MTV-nél dolgozom :( , bár dolgozhatnék ott is, ha már ezt tanultam :D