Keresés

Dotkom Média Kiadó

2008. április 23., szerda 11:30
...s egyben köszöntünk minden .com nevű fórumozót!
most posts by TM
0
2008. április 23., szerda 11:21
Kedves Dotkom Béla,

Nagyon boldog névnapot kívánok Neked!

0
2008. április 22., kedd 8:35
Köszönöm szépen! :)
0
2008. április 22., kedd 1:25
Pont egy tárgyaláson voltam 12-14-ig, de aztán sikerült beszélnünk. :) Megkaptam a leveledet és hamarosan válaszolok rá.
0
2008. április 21., hétfő 14:49
T. Dotkom Béla!
Probáltam hívni a kiadót az oldalatokon lévő telefonszámon és állandoan ki van kapcsolva. Hogy tudnám felvenni veletek telefonon a kapcsolatot? Fontos lenne!
Köszi
Dömi
0
2008. április 20., vasárnap 18:45
A Csúfak és gonoszak kb. mikorra várható?

Nagy ám az öröm, hogy az eredeti Szabó Gyula-féle szinkronnal fog jönni. :)))

Köszi!
0
2008. április 20., vasárnap 14:34

kívül...
0
2008. április 20., vasárnap 14:33
Már többször kérdeztem, hogy xpress.hu-n kívűl offline boltokban is kapható lesz-e a doboz (akár külön, akár filmekkel együtt)
Esetleg erre tudnál válaszolni?

0
2008. április 20., vasárnap 13:49
Kérdezzétek Xpress Robit. A dobozok 2 hónapja az xpress raktárában vannak.
0
2008. április 19., szombat 23:17
Béla!
Mikor jutunk végre hozzá a Csöpi dobozhoz?
Köszi
0
2008. április 19., szombat 23:06
Sajnálom, hogy ilyen sokáig elhúzódott, de az MTV-től nemrég kaptam csak meg a BETA kazettákat. Készül a többi film is. A MOKÉP-től megkaptam a szinkronhangokat is, úgyhogy minden régi külföldi filmen az eredeti magyar szinkron található majd.
0
2008. április 19., szombat 13:37
Szia Béla, köszi! :)
0
2008. április 19., szombat 13:14
Köszönjük! Végre egy hír, és nem is akármilyen! Már nagyon várom a sorozatot. Jó munkát!
0
2008. április 19., szombat 10:48
Sziasztok! Jó hír a Mire megvénülünk c. sorozat rajongóinak, hogy elkezdődtek a munkálatok. Hamarosan borítót is mutatok.
0
2008. április 18., péntek 16:52

Biztos nagy volt a nyomás. :)
0
2008. április 18., péntek 16:26
Csak azért, hogy még véletlenül se értsük félre egymást.
most posts by TM
0
2008. április 18., péntek 16:24
Értelek. Akkor esetleg konkretizálhatnád, mely gyerekfilmekkel volt problémád már az oviban illetve most, nem kiégett felnőttként is.
most posts by TM
0
2008. április 18., péntek 16:10
Biztosíthatlak, gyerekként is volt ízlésem. És ahhoz, hogy valakinek a bugyutaság fájjon, nem feltétlen kell kiégett felnőttnek lenni.
0
2008. április 17., csütörtök 10:48
Nekem a Kémeri régebben sem tetszett túlzottan. Székhelyi újkori színházigazgatói ámokfutása miatt meg annyira ellenszenves, hogy képtelen vagyok nem erre gondolni, bárhol bármiben látom őt. A nemrég megjelent gyerekfilmek élvezetéhez nincs szükség másra, mint hogy az ember képes legyen gyermeki szemmel nézni rájuk, felidézni magában azt az ifjút, aki akkor volt, amikor ezek a produkciók először kerültek bemutatásra. Rossz lehet kiégett felnőttnek lenni, szerencsére nálam ez még odébb van. Ha viszont fennállna ez a helyzet, biztos nem kínoznám magam fennségtelen élvezetekkel. Az említett sorozat két borítóját pedig bele kell tenni egy átlátszó duplatokba - egyiket így, másikat úgy - s máris megoldódott ez a nagy probléma is, még kalózkodni sem muszáj miatta.
most posts by TM
0
2008. április 17., csütörtök 9:48
A Kémerit én a könnyedebb műfajban fajsúlyos magyar produkciónak tartom. Elég nehéz szórakoztató filmeket csinálni igényességgel és úgy, hogy 20-30 év múlva is nézhető legyen. A nemrég megjelent egyes gyerekfilmekről pedig még én sem (aki gyerekként láttam őket) mondhatom el, hogy az újranézésük fennséges élvezet lett volna... Ehhez képest a Kémeri nagyon jól sikerült, hasonlóan a Bors-hoz, vagy az Egy óra múlva-hoz vagy a Benyovszky-hoz. Azokat a filmeket, amik nem sikerültek olyan jól, pedig kifejezetten csak azért szoktam megnézni, mert szerepel bennük egy-két ritkán/régen látott arc. A borítóügyről csak annyit, hogy a díszdobozokhoz, stb. hasonlóan csak egy "összecsomagolós" borítót kéne nyomtatni (hiszen a lemezekkel semmi baj nincs). A terjesztése mondjuk már problémásabb, de én még azon sem lennék felháborodva, ha az ilyenek nyomtatható minőségben felkerülnének a kiadó honlapjára. A letöltések számából meg lehetne arra következtetni, hogy mekkora az ilyesmi iránt az igény.
0
2008. április 16., szerda 13:03
Sőt, semmi hír róla és ráadásul Béla is régen járt erre....
0
2008. április 16., szerda 13:02
Hát ez az,h még itt sem kapható a doboz!!!  :((((
0
2008. április 16., szerda 12:55

Zsaruvér Csigavér előreláthatólag csak azt követően lesz, ha bemutatja a MTV az új epizódot. Azt követően viszont terveink szerint a három rész 1 lemezen jelenne meg.

Mivel ma este 20:10-kor lesz a 3. rész bemutatója, így a kérdés adja magát: Mikortól lesz elérhető DVD-n a 3 rész?
A Csöpi díszdobozzal kapcsolatos kérdésem még mindig fennáll: Lehet lesz-e kapni külön a díszdobozt offline értekesítő helyeken is, vagy csak kizárólag itt az xpress.hu-n?
0
2008. április 5., szombat 20:21
Köszönöm a segítséget. Titkos tippem volt, hogy legény leszel a gáton! ;-)
Ambrus püspük, tényleg!

Na, kedves Dotkom Béla, ezek is kívánságlistásak, ahogyan a már emíletett "Vakáció a halott utcában" vagy "A nagyenyedi két fűzfa"!
0
2008. április 5., szombat 19:35
A gyevi bírós film címe "A világ közepe". Jankót, a csillagszemű juhászt pedig a csehszlovák Juraj Durdiak játszotta, a hangját pedig Hegedűs D. Géza kölcsönözte neki. Madaras József volt Ambrus püspök, akit a végén elkergettek, a néppel meg megetették, hogy szamárrá változott. :)
most posts by TM
0