Még mindig nehezményezem, hogy Xpress ígérete ellenére se plakátot, se naptárt nem adott, ugyanakkor még 3 héttel később is bannerolta ezt az "ajándékát". Viszont kaptam tőlük Mylord-dobozt, úgyhogy részemről egál. :) Csak hát Bögyös Maca nélkül nem élet az élet, ez nem is szorul magyarázatra. :)
most posts by TM
0
2008. február 23., szombat 11:33
9489
A "külön - külön már vettek az xpress-en" csapat képviseletében bízom a legjobb megoldásban. :) Várom a híreket!
0
2008. február 23., szombat 11:25
243
Lesz összecsomagolt változat is, tehát a 4 film némi kedvezménnyel együtt is megvásárolható lesz. Persze tudom, hogy nagyon sokan már külön-külön megvették az egyes részeket, tehát nem ez lesz az elsődleges formája. A pontos részletek még kidolgozás alatt vannak. Szeretnénk ha mindenki jól járna. Az is aki külön-külön vette meg, az is aki már vett az xpress-en valamelyik Csöpi filmből, stb.
0
2008. február 23., szombat 11:07
382
Nagyon remélem hogy nem lesz az Xpress-hez kötve :)))
0
2008. február 23., szombat 10:38
9489
Ime az újszülött, akinek minden jó hír új... Drága Béla, arról tudsz valamit mondani, hogy milyen feltételekkel lesz megvehető / elérhető a díszdoboz? Úgy értem, ha valaki X filmet itt vett, akkor kaphat vagy afféle "szabad préda" lesz? :)
0
2008. február 23., szombat 10:34
243
Igen. Közel 500 db díszdoboz már beszállításra került az xpress raktárába. Fele ragasztott - fele összecsukott a vidéki vásárlókhoz való könnyebb eljuttatás érdekében. Sajnos az oldal szerkesztője még nem készítette el a terméklapot hozzá. Robi, ha olvasod ezt a bejegyzést kérlek jelentkezz. Nem tudtalak elérni telefonon és email-ben. :(
0
2008. február 23., szombat 10:01
382
Az Ötvös Csöpi filmekhez végülis lesz vmi gyűjtődoboz?? Remélem nem vmi Xpress-es akció keretein belül lesz meghírdetve (egyiket sem itt vettem :D)
0
2008. február 23., szombat 7:33
16970
megjelenésére :)
0
2008. február 23., szombat 7:33
16970
Esetleg a 12 dühös ember megkelenésére van remény? Nagyon régi kedvencem és eddig még nem jelent meg itthon!
0
2008. február 23., szombat 6:20
1045
Amikor utánanéztek egy felvetett címnek, akkor jeleznéd -csak címszavakban- a film jövőbeli lehetőségeit?! Nyilván vannak üzleti titkok (a potenciális megjelenésekkel kapcsolatban), de én a negatív válaszra is kíváncsi vagyok: már az fontos info lehet, hogy pl. semmi esély a kiadásra, vagy, hogy nem lehet piacképes állapotban kópiát fellelni, stb.
0
2008. február 23., szombat 1:12
243
A kimerítő vitát megelőzendő ezt már hamarabb is közölhetted volna, akár konkrét jelenetekkel példázva a kifogásaidat illetve ellenérzéseidet a filmmel kapcsolatban.
0
2008. február 23., szombat 1:11
243
Egyelőre nem tervezünk, de ha írsz egy listát szívesen utána nézek. Minden egyes ide beírt címnek utána nézek, mert örülök a megkeresésnek és jó érzéssel tölt el, hgoy a vásárlók megtisztelnek bizalmukkal és megosztják igényeiket.
0
2008. február 23., szombat 0:56
2007
A felhasználó hozzászólásait az alapvető fórumetikai szabályok sorozatos megsértése miatt töröltük.
0
2008. február 23., szombat 0:51
2007
A felhasználó hozzászólásait az alapvető fórumetikai szabályok sorozatos megsértése miatt töröltük.
0
2008. február 23., szombat 0:24
243
Zárásként kérlek egy valamit árulj el kedves K: Láttad a The Ten c. filmet? Egy igen vagy egy nem választ kérek. Mint március 9-én. :)
0
2008. február 23., szombat 0:19
243
Az elérhető legjobb képi és hangminőségben megjelentetni klasszikus magyar és külföldi filmeket a 70-es, 80-es, 90-es évekből. Ezek mellett érdekesnek talált -és nem utolsó sorban ismert színészeket felvonultató- friss filmek megjelentetése.
0
2008. február 22., péntek 23:36
2007
0
2008. február 22., péntek 23:35
2007
0
2008. február 22., péntek 23:30
2007
0
2008. február 22., péntek 23:27
14594
Nocsak, netán moziban is volt hozzá szerencséd? Ha már ott is szinkronos volt, akkor tutira Pannóniás a magyar hang. :)))
0
2008. február 22., péntek 23:26
243
Javaslom lassan kezdjünk el visszakanyarodni a fórum eredeti céljához. Kapcsolattartásra hoztam létre és a kiadványainkkal kapcsolatos észrevételek megvitatására. K eleinte ezzel a céllal használta ezt a fórumot (holott még meg sem jelent a film) de viszonylag nagyon rövid időn belül elkanyarodott. További jó vitatkozást kívánok a témában! A következő hozzászólásomat legközelebb már csak a filmekkel kapcsolatban olvashatjátok.
0
2008. február 22., péntek 23:26
2007
0
2008. február 22., péntek 23:22
9368
Köhm... annyira még kitérnék, hogy Isten bizonyára szereti minden teremtményét. Gondolom a baktériumokat is. A baktériumok olyan kellemes kis fertőzéseket tudnak okozni az embernek... :) Ezek szerint amikor eltaposol véletlenül egy hangyát, bűn, mivel kioltasz egy Isten által teremtett életet. Szerinted egy nap hány hangyát taposol el? Biztos sokat. Ezért hajlik át már-már viccbe a hittudomány. Ráadásul ez a sok hittudományi képzési terület... nevetséges (részletek: felvi.hu, egyetemek, főiskolák menüpont).
0
2008. február 22., péntek 23:20
243
"Én meg a szavaidban némi tájékozatlanságot érzek. A XI-XII: században nem volt(vagy nem volt jellemző) a máglyára küldés "intézménye"."
Néhány idézet a Wikipédiából: http://hu.wikipedia.org/wiki/Inkviz%C3%ADci%C3%B3 Az első, eretnekeket sújtó kivégzések Orléans-ban és Milánóban történtek 1022-ben és 1034-ben. Az eretnekek elleni küzdelem eleinte szervezetlenül folyt, a 12. században azonban az egyház kötelezni kezdte a világi uralkodókat az eretnekség elleni harcra.
0
2008. február 22., péntek 23:15
9368
"A vallásos emberek többségénél a hit még a földi köteléknél is jóval erősebb, sőt a földi kötelékeket a hit erősíti és hitelesíti."
Valóban így lenne? Akkor nem értem miért járnak az emberek orvoshoz? A hit erősít... ha már a földi köteléknél erősebb a hit, akkor miért vesznek az emberek annyi aszpirint, quarelint, donalgint és egyéb fájdalomcsillapítókat? Akkor mi a fájdalom? Megmondom. Fájdalmat, mint ingert, a fájdalomérző receptorok alakítanak át ingerületté :)
K... csak én érzem úgy, hogy kezdesz elesni a realitás hepe-hupás talaján? A hitet nem szabad annyira komolyan venni. Annak idején, mikor még nem állt rendelkezésre az emberek számára különböző speciális eszköz, mindent hittel magyaráztak (optika: fénymikroszkóp, elektromikroszkóp, távcsövek, lézer; newtoni dinamika; pasztőrizálás (Louis Pasteur) és még ezer fantasztikus dolog). Isten ezt akarta. Isten ezt csinálta. Jaj, ne már. Ma már nagyon sok jelenségre született racionális magyarázat. Nem rossz dolog amúgy a Biblia sem, mert valamilyen szinten jó irányt ad egy embernek. "Ne lopj. Ne ölj" Ezek olyan alap dolgok ma is... a civilizált viselkedéshez tartoznak ezek a dolgok: s mégis megesik vérengzés amerikai egyetemeken. Kérdem én hol van Isten? Sehol. Nietzsche is már megmondta, hogy "Isten halott." (Persze Isten válaszolt is: "Bagoly mondja verébnek.")