Keresés

Dotkom Média Kiadó

2008. február 22., péntek 23:04
"Ha mindezt elosztjuk három évszázaddal, akkor azt a meglepő eredményt kapjuk, hogy az úgynevezett "egészségügyi reform"-nak mára átlagosan több halálos áldozata van, mint az inkvizíciónak."

Viszont ha nem lennének a kedves kollégák a kórházakban, feltehetőleg sokkal rosszabb lenne a közegészségügy. Reform ide vagy oda: ha nem lenne, már rég ennyire se működne az eü, de nem szeretnék politikai csatározásokba belemenni. Inkább azt hangsúlyoznám, hogy az orvostudomány sokat fejlődött és a túlélési esélyek sokkalta jobbak, mint a középkorban.
0
2008. február 22., péntek 23:00
K!

"Az elítélt távollétében gyakran csak egy szalmabábut égettek el máglyán, míg azokat a nőket, akik bevallották az utolsó pillanatban, hogy valóban boszorkányok, kínszenvedéseik enyhítéseként még a tűzhalál előtt megfojtották."

Erre van egy bizonyítási módszer. Honnan lehet megtudni, hogy az égetéskor halott volt az illető? Vajon ez benne van-e a könyvben, amiből ezt az információt szerezted? Nem akarom lelőni a "poént", de ha a könyv nem írja vagy nem tudod így hirtelen, akkor elárulom Neked majd egy elkövetkező posztban.
0
2008. február 22., péntek 22:57
Megnéztem, köszi!
Sajna a középső kötetet ők sem árulják. De majd keresgélek. Csak most eszembe jutott megemlíteni.
most posts by TM
0
2008. február 22., péntek 22:52

K!
Mi volt az inkvizició? Jogalap a jogtalan gyilkosságokra! Isten nevében öltek! Csak úgy mint a keresztes lovagok! És ne beszéljünk a rengeteg pedofil botrányról se! Szóval az egyház sem mentes az erkölcsi fertőtől!
0
2008. február 22., péntek 22:51
.)=:)

Amúgy másfél évig nálam volt mindhárom, folyamatosan hosszabbítgattam őket, ezért nem kerestem ezidáig boltban, de most nem kaptam vissza, amikor vittem őket a szokásos háromhavonként esedékes könyvtári bemutatóra, mert valami lehetetelen alak előjegyeztette. Tisztára rosszul voltam! :)
most posts by TM
0
2008. február 22., péntek 22:48
Akkor rendeld meg itt:)

http://www.alexandra.hu/scripts/cgi/webshop.cgi/SearchBook
0
2008. február 22., péntek 22:48
Itt Tbányán sehol nem leltem, Vaterán csak az első kötet van (vajszínű), az Alexandra-hálózatban meg egyáltalán nincs. Idáig ennyit derítettem ki.
Ha épp ráérsz, s eszedbe jut utánakérdezni, megköszönöm! .)
most posts by TM
0
2008. február 22., péntek 22:45
Sosem írok levelet, ha gondom van, telefonon intézem, az a hatékonyabb. Egyébként kösz a nagy ötletet! ;-) Csak azért dobtam fel a kérdést, hátha vannak könyvbeszerzésben tájékozott fórumozók is.
most posts by TM
0
2008. február 22., péntek 22:42
A felhasználó hozzászólásait az alapvető fórumetikai szabályok sorozatos megsértése miatt töröltük.
0
2008. február 22., péntek 22:40
A felhasználó hozzászólásait az alapvető fórumetikai szabályok sorozatos megsértése miatt töröltük.
0
2008. február 22., péntek 22:39
Miért nem írsz a kiadónak levelet? Ők biztos tudják a választ:)

szukits.kiado@vnet.hu
0
2008. február 22., péntek 22:30
Végre valami jó! :)
Ha van valakinek tippje, hol tudnám beszerezni a három kötetből álló Oscar Wilde-összest, kérem szóljon! Kb. 2 éves Szukits kiadás, de mint minden normális könyvet, ez(eke)t se lehet kapni.
most posts by TM
0
2008. február 22., péntek 22:27
Csak tudnám, miért kell évek óta ugyanazt az unalmas koreográfiát lezavarni...
most posts by TM
0
2008. február 22., péntek 22:26
0
2008. február 22., péntek 22:23
0
2008. február 22., péntek 22:22
0
2008. február 22., péntek 22:21
0
2008. február 22., péntek 21:54
..."godot-félék"...  :))
Most akkor fajt, vagy vallást alapítottam?!
0
2008. február 22., péntek 21:27
Kedves Béla!

Mit szólsz azokhoz a filmekhez amiket ajánlottam? Valamelyik felkeletette az érdeklődésed?
0
2008. február 22., péntek 21:24

Mármint csak két stúdió volt régebben!
0
2008. február 22., péntek 21:23

A hozzászólásokból itélve csak a Pannónia jöhet szóba! Hiszen a TV-ben volt még anno!
0
2008. február 22., péntek 21:22
A Mokép csinálta a szinkront. Hogy melyik stúdióban, azt nem tudom. :)
0
2008. február 22., péntek 21:08
Köszi, ez megvan. :)
Én arra lennék tulajdonképp kiváncsi, amit a lap még nem tartalmaz, pl. hogy a szinkront a Pannónia Filmstúdióban készítették-e. :D
0
2008. február 22., péntek 20:52
K!

Ajánlom a Conspiracy Theory c. filmet (Összeesküvés-elmélet) :)

Nagyon jó, a napokban néztem újra :) Oliver Stone a kormány szócsöve :) A NASA pedig szeizmikus kísérleteket végez az űrből és az elnök életére tör :)
0
2008. február 22., péntek 20:48
Szavaidban némi vallási fanatizmust érzek kedves K.! :) Hasonló gondolkodás mentén hány normális és teljesen átlagos nőt és férfit vethettek máglyára a XI.-XII. században? A kereszténység nevében milliók haltak meg az évszázadok folyamán. Egyébként mielőtt még bárki is megkérdőjelezné vallási hovatartozásomat, jelentem római katolikus, hívő ember vagyok. Ez csak azért mondtam el, mert ezek a viták egy idő után általában a zsidózás talajára lépnek, majd kiderül, hogy mindenről Ők tehetnek és Ők mérgezik módszeresen szellemünket, testünket és a mindennapjainkat a média, a filmipar és a kultúra területéről. :) Jó összeesküvés-elmélet gyártást kívánok mindenkinek! A legjobbat DVD csomaggal díjazom! :)
0