Ivan/ ! Én háromszor kérdeztem és Béla már nézett közben utána, csak Ő ha végre valami konkrétumot tud akkor válaszol! Szóval türelem :-) !
0
2008. február 22., péntek 20:01
1221
Ez a válasz szellemes és helyén kezeli K-t. (Akinek természetesen nincs érzéke az iróniához.) Nagy kár, hogy a többiek leálltak vele vitatkozni, és hagyták, hogy ez az őrült újabb topikot tegyen tönkre.
0
2008. február 22., péntek 19:58
1550
Kedves Béla!
Kérdeztem már régebben de nem kaptam választ.
Az Előzés című Dino Risi filmre (vagy bármire a rendezőtől) van esély?
0
2008. február 22., péntek 19:52
1550
"Beférőzik az otthonokba, beszédtéma lesz, csábító aljasságként terjed, megtéveszt, betegségeket okoz."
Ne haragudj, de szerintem tulértékeled ennek a filmnek a képességeit:) Nem lehet, hogy csak az a bajod a filmmel, hogy picit viccet probál csinálni a vallásból? Ha igy van megértem, de ettől még lehet jó.
Én ugyan nem láttam a filmet de speciel kiváncsi vagyok rá, (nem a vita miatt ami kialakult) mert a hasonló témájú Az ördög és tízparancsolat (gondolom azt se szereted) nagy kedvencem.
0
2008. február 22., péntek 19:49
4078
Ez szeritnem, olyan dolog, hogy ha valaki megjárt egy háborút azt elkapja az undor ha háborús filmet lát, de mi, a legtöbben akik csak történelemkönyvekből, életrajzi regényekből, dokumentumfilmekből ismerjük a háborút, maga a háború témája filmekben, regényekben stb. "érdekesnek" tűnhet nem gondolod? Látszik rajtad hogy rendszeresen forgatsz történelem témájú dolgokat ennél fogva téged is érdekel bizonyos szinten.
0
2008. február 22., péntek 19:43
2007
A felhasználó hozzászólásait az alapvető fórumetikai szabályok sorozatos megsértése miatt töröltük.
0
2008. február 22., péntek 19:39
2007
A felhasználó hozzászólásait az alapvető fórumetikai szabályok sorozatos megsértése miatt töröltük.
0
2008. február 22., péntek 19:38
4078
Csak itt van gondom a helyesírással (de ezt tudom), mert gyorsan gépelek és általában nem olvasom vissza. Egyszerűen lustaság. Aláírom. Kedves K!
Én nem azért szeretem Jodorowsky filmjeit, mert erőszakosak, hanem kuriózumok. Ilyen filmeket nemsokat találni a filmművészetben. És jók is. Láttad már a Santa Sangrét egyébként?
"Talán ha az ilyen filmeket fogyasztók családjában következnének be a Santa Sangre történései."
Ez azért picit durva mondat. Én gondolom nemkívánsz senkinek se ilyet, de azért mert egy általam kedvelt filmben van erőszak nem jelenti azt, hogy én is erőszakos lennék vagy a környezetem és ebből fakadóan nézném. Egyáltalán nincs ilyenről szó. Én ezt egy értékes filmnek tartom, mert látok benne valamit amit Te talán nem (amennyiben láttad). Gondolom neked is van sok olyan filmed ami tele van erőszakkal, mégse vagy egy erőszakos jellem.
Bár K nem akarlak megbántani, mert midnenkinek joga van leírni a véleményét, de azóta a mondatod óta, hogy "Jancsó, Passolini, Fellini az európai film három leggennyesebb alakja" (ha nem pont így irtad elnézést) után nem tudlak komolyan venni.
0
2008. február 22., péntek 19:30
1550
Magyarországon az a baj, hogy a godot-félék helyet mi is kapunk a moslékból, pedig mi nem kértünk belőle.
Ne haragudj, hogy beleszolok de szerintem csak az "kap" belőle aki áldoz rá és megveszi. Ok, megértem szerinted értékelhetetlen szemét, de miért is baj ha ez másnak tetszik?
0
2008. február 22., péntek 19:21
2007
0
2008. február 22., péntek 19:19
2007
0
2008. február 22., péntek 19:13
2007
0
2008. február 22., péntek 19:00
2007
0
2008. február 22., péntek 16:00
14594
Ezeket az infókat sajnos nem írja ki a kiegészítő felirat, csak a film címét, és a szokásos stáblistát (írta, rendezte, operatőr, stb...).
0
2008. február 22., péntek 15:58
14594
Annyi tuti, hogy 1993 előtti, mert már sokan nem élnek a szinkronizálók közül...
Ki tudnád jegyzetelni a stábtagot (szinkronrendező, magyar szöveg, stb...), meg hogy melyik stúdió készítette a szinkront? Ugyan van tippem, de jobb biztosra menni. Persze ha nem túl nagy kérés. Köszi. :)
0
2008. február 22., péntek 14:14
560
Én is azonnal veszem, akármilyen is lesz. Reméljük minden a helyére kerül. Óriási ez a film!
0
2008. február 22., péntek 13:22
1132
Kedves Kiadó! Az alábbi olasz filmek szerepelnek a tervek között? Giuilano Gemma: Afrika expressz (1975), Szafari expressz (1976)
0
2008. február 22., péntek 13:16
14594
Én már bombáztam Dotkom Bélát a Brutti, sporchi e cattivi speckói terén bőven... :)))Így fog kinézni: olasz eredeti hang, klasszikus magyar szinkron, magyar felirat, 16:9 anamorf (1.85:1) kép. Extrákról nem tudok, de már maga a film az extra ebben az esetben, így kötelező vélel lesz nekem. :)))
0
2008. február 22., péntek 13:08
14594
Én azon csodálkozom, hogy a Csúfak és gonoszak-ba nem kötött még bele, az is bővelkedik bortánykeltő képsorokban... :)))
0
2008. február 22., péntek 13:00
14594
Ami nekem van meg tévés kópia, ott nem mondanak be semmit, hanem a stáblistát feliratozzák. A film attól még szinkronizált.Bár nekem aztán édesmindegy, mi kerül a borítóra címként, a film a lényeg, hogy végre megjelenik. :)))
0
2008. február 22., péntek 12:58
14594
Béla, hagyd. Nem ér annyit az egész, hogy vitázz vele...