Keresés

Dotkom Média Kiadó

2008. február 22., péntek 12:06
Szuper. Csúfak és gonoszOk-nak mondja. Pedig A-val tényleg jobban hangzana.
0
2008. február 22., péntek 11:17
Amennyiben a film elején a narrátor Csúfak és gonoszaknak mondja a film címét, akkor természetesen a borítóra is az kerül.
0
2008. február 22., péntek 10:56
Kedves Kiadó!
Szerernék egy javaslatot tenni, ha lehet:Mielőtt elkezditek nyomtatni a filmek borítóit, mindenképp egyeztessetek a szinkronnal.
Pld: Csúfak, piszkosak és gonoszak ((Brutti sporchi e cattivi, 1976)Nekem Moképes műsoros VHS-em van belőle.A stáblista elején elhangzó címe: Csúfak és gonoszOk. Borítóján Csúfak és gonoszAk. Aztán meg ez a címváltozat is cirkulál a köztudatban: Csúfak, piszkosak és gonoszak.
Javasolnám, hogy amennyiben a klasszikus szinkron lesz a kópián,avval egyezzen meg a cím.
Tök béna pld, 3 felesleges ember (Delon-Deray) a borítón,aztán berakom a filmet bemondják, hogy Három fölösleges férfi.Annyi nem volt az (XY) kiadóban, hogy összeegyeztesse a szinkronos címeta borítójával. (pedig még volt is, aki jó előre szólt nekik((((én)))).
Remélem a Csúfak és gonoszokkal minden téren körültekintőek lesztek,mert a film igazán érdemes egy igényes kiadásra.Nem várunk extra körítést hozzá, csak szép képet, normális hangot,eredeti szinkront, helyesírási hibáktól mentes feliratot, egy normál tokot,esetleg kétoldalas borítót. Extrákra nem is nagyon gondolok. Ha ezek azalapvető dolgok rendben lesznek, már sokan örülni fognak.
Üdvözlettel:egy filmkedvelő
0
2008. február 22., péntek 10:46
A negédes bájcsevegés és a mocskolódás jól elegyedik. A Passió szerintem bőven eladta magát balhék nélkül is, mert képvisel olyan értékeket, amelyek ezt elősegítették. Erre a The Ten-re meg még így sem vagyok kíváncsi, hogy már két irányból nyálazzák.
most posts by TM
0
2008. február 22., péntek 10:31
Várjuk őket. Mondjuk a Nyolc Évszak című nyakunkba önteni valót. Öntsed, Béla, öntsed! :)))
0
2008. február 22., péntek 10:29
Filmhulladék? Mesélj, mikor és hol is láttad? Sehol. Akkor mi a fenéről beszélsz?

Vicces, hogy állandóan kell valakit / valamit találnod, akibe beleköthetsz. Elég nagy bukta, hogy olyan filmmel kapcsolatban mentél bele vitába, amiről lövésed sincs, merthét innen - onnan bárki tud idézgetni, ilyen alapon én is tudok bármilyen filmről vitatkozni.

De sebaj, frappánsan kijöttél belőle és belerúgtál a kiadóba. Mily  intelligens megoldás. De ezzel a kimagaslóan hatalmas IQ-dal egyszer valaha felfogod végre, hogy ezek a hozzászólások soha nem a célszemélyt, hanem Téged minősítenek?

(A kérdés költői, a választól kímélj meg mindannyiunkat.)
0
2008. február 22., péntek 10:20
Sajnos a Csárdáskirálynő valóban nem hibátlan képileg. Nem tudok mással védekezni csak azzal, hogy ilyen alapanyagot kaptunk a jogtulajdonostól. A film jó példája a hazai állagmegőrzésnek. Ha megjelent a The Ten küldök majd egy kópiát Németh Sándornak is a Hit Gyülekezetébe. Remélem Ő is ilyen vehemens reklámot csinál majd a filmnek. A Passiót is a vallásos csoportok felháborodása adta el.
0
2008. február 22., péntek 10:09
John Lennon
0
2008. február 22., péntek 10:07

Én K-nak ezeket az időnként felbukkanó kereszteshadjáratait nem értem bizonyos filmek ellen. sok film esetébren pédául ez a The Ten. Eddig azt se tudtam hogy létezik, de ha tudom se nézem meg, mert ránézésre egy totál átlagos filmnek néztem, de fórumon bellül akkora negatív reklámot csinált neki hogy felkeltette az érdeklődésem, hogy megnézzem, mit lehet ezen ennyire utálni.

Az meg teljesen irreális elképzelés, hogy majd ezen film miatt valaki megbélyegzi ezt a kiadót. A legtöbb ember aki dvd-t vesz főleg nagyáruházakban, nagyívben leszarja milyen kiadó adja ki azokat a filmeket amiket megvesz. Mi itt az xpressen nagyjából tisztában vagyunk vele, de hát azért, mert egy kiadó kiad egy számomra értéktelen filmet (pl.: Penge 3, Pauly Shore halott, Tremors 3, Hegylakó 4 stb.) attól még nem a kiadót gyalázom hanem a film készítőit hogyan tudtak ilyen vackokat összehozni.

Ken Russel: the devils című filmek mellett limitált példányszámban esetleg nem szeretnétek Alejandro Jodorowsky és Jörg Buttgereit filmeket kihozni kísérlet képpen?:)
Jodorowsky az éjféli mozik egyik mestere volt ezen alapművekkel amik mai napig kedveltek különböző fesztiválokon:

El Topo
http://imdb.com/title/tt0067866/
Szürreális véres western tele vallási szimbólumokkal. Mestermű.

Holy Mountain
http://imdb.com/title/tt0071615/
Ez még szürreálisabb film mint az előző producere volt többek között John Lenon. A film létrejöttéről tudni kell, hogy állítólag a  készítők mindenféle drogot beszedtek és a különböző látomásokból építette fel Jodorowsky az egészet. Szintén szimbolumgazdag film. Igazi kúriózum.

Santa Sangre
http://imdb.com/title/tt0098253/
Könynebben fogyasztható darab, mint az előző. Ez egy fiu kálváriája akinek anyjával végez a saját apja a fiú szeme láttára aki beleőrül. Mestermű.

Jörg Buttgereittől epdig érdemes szemügyre venni a Der Todeskinget:
http://imdb.com/title/tt0098486/

Hét történetet mesél el a halálról. Minden történet más és más. Nagyon elgondolkodtató hatásos film. Az Underground filmek egyik legjobbja.
A Nekromantikot is szívesen látnám, de nemtudom a kiadó meddig menne el egy kisebbfajta botránykeltésben:)
0
2008. február 22., péntek 9:46

Kedves Béla!
Köszönöm válaszát! Én már annyival megelégszem, ha annyit válaszol, hogy utánanéz. Köszönöm, hogy   foglalkozik velünk! És még valami, van egy elkallódott filmalakotás! Kolja, ami Miramax-os és itthon az Intercom forgalmazta VHS-en. A mozira nem emlékszem. Egy Oscar-díjas alkotás, nem érdemtelenül!
0
2008. február 22., péntek 8:47
Ki vagy te, majom, hogy szellemi hulladéknak minősítsd a fórumtársaidat?!
Takarodj vissza a "Keresztény Filmbizottságba" és dugd fel magadnak a tiltólistádat.
0
2008. február 22., péntek 7:18
A felhasználó hozzászólásait az alapvető fórumetikai szabályok sorozatos megsértése miatt töröltük.
0
2008. február 22., péntek 2:11
A Quo Vadis MGM produkció. Rossz helyen kopogtatsz.
0
2008. február 22., péntek 2:09
A debütálót visszautasítom. 3 éve működünk DVD kiadóként.
0
2008. február 22., péntek 2:08
Hülyeségeket beszélsz kedves K.! :) Bízom benne, hogy azért majd megveszed a The Ten c. filmet és jól megbotránkozol otthon rajta. Mi pedig abból a bevételből továbbra is ontjuk magunkból a fost a társadalom nyakába. Felnyitottad a szemünket és ezentúl még inkább azon leszünk, hogy szemetebbnél szemetebb, szarabbnál szarabb és teljesen értéktelen, ugyanakkor provokatív, megbotránkoztató és minőségileg a nullát közelítő kiadványokkal jelentkezzünk. :)
0
2008. február 21., csütörtök 23:11
A felhasználó hozzászólásait az alapvető fórumetikai szabályok sorozatos megsértése miatt töröltük.
0
2008. február 21., csütörtök 23:10
0
2008. február 21., csütörtök 19:55
BSTH filmekről vmi infó? :))
0
2008. február 21., csütörtök 19:01
Ígérem mindennek utánanézek! Kedves cinefilo kérlek ne haragudj! Láttam az általad javasolt filmet és dolgozom az ügyön, de rengeteg a munkám és a jogtulajdonosok felkutatása sokszor nem 1-2 órás munka. Azt követően a tényleges megállapodás pedig akár heteket vagy hónapokat is igénybe vehet. Megértem, hogy azonnal szeretnétek tudni, hogy egy-egy film megjelenhet-e vagy sem, de a válasz legötbbször nem rajtam múlik. Műfajilag mindig nagyon jó kis filmeket ajánlotok, tehát részemről akár mindegyik megjelenhetne.
0
2008. február 21., csütörtök 18:24
A tv-s színházi felvételekkel már többen és többször bombáztuk Bélát. Persze, egy bombával több sosem árt....:)
0
2008. február 21., csütörtök 18:05
Fényes Szabolcs
most posts by TM
0
2008. február 21., csütörtök 18:04
Fénye Szabolcs: Maya

Ennek is tudnék örülni, persze Németh Sándor, Galambos Erzsi, Lukács Sándor, Almási Éva előadásában. Ezenkívül még sok nívós Zenés Tévé Színház-felvétel létezik. Nem tudom, hogy operett vagy opera mennyire életképes 2008-ban dvd-n, mindenesetre nem lenne rossz, ha a mai generáció is tudná, hogy zenei műfajban már Szinetár Dóra előtt is léteztek maradandó produkciók.
most posts by TM
0
2008. február 21., csütörtök 17:10
Nekem is lenne egy francia film-felvetésem (a sokadik, de nekem sem szoktál válaszolni):
Mon Voisin du dessus  (A felső szomszéd címmel ment tévében)  (2003),
valamint egy kooprodukciós remek, a Tolvajok királya (King of Thieves,  Ivan Fíla rendezésében) című sokszorosan díjnyertes film, 2004-ből.
Mindkettőt tévében láttam, tehát van hozzájuk szinkron.
0
2008. február 21., csütörtök 17:02
Megnéztem most a The Ten előzetesét, nekem nagyon tetszett :) Jó kis vígjátéknak tűnik, s úgy látom nem is agyzsibbasztóan fárasztó, mint az elmúlt évek vígjátékainak jelentős része :) Gondoltam, megkérdezem kedves Béla, hogy a Függöny fel (Noises Off...) című filmet nem tervezitek-e kiadni? Egy színházi társulat mindennapjait követi nyomon ez a remek vígjáték. Olyan színészek lubickolnak a vicces szerepekben, mint Christopher Reeve, Michael Caine, Nicollette Sheridan és Denholm Elliott (dr. Marcus Brody az Indy filmekből), akinek ez volt sajnos az utolsó szerepe.
0
2008. február 21., csütörtök 16:59

KEdves Béla!

Ez a film befér a keretbe?

http://imdb.com/title/tt0066993/

Ken Russel elgjobb filmje talán az egyetlen remekműve: Ördögök
0