Mikey: A Csúfak, piszkosak és gonoszak megjelenési dátuma: május vége. BSTH: Köszönöm a címeket! A listából néhány cím folyamatban van, de egyelőre nem árulhatok el többet. Zsaruvér Csigavér előreláthatólag csak azt követően lesz, ha bemutatja a MTV az új epizódot. Azt követően viszont terveink szerint a három rész 1 lemezen jelenne meg. A már megjelent rossz kiadások újra megjelenésében ne nagyon bízzatok, mert általában 3 de jellemzően 5 évre veszik a kiadók a jogokat. Nem tudom az említett filmek mikor jelentek meg, de biztos nem 2003-ban, mert akkor most járna le az 5 év. Viszont ha a jogtulajdonos nem tud adni jobb kópiát akkor csak ugyanolyan minőségben jelenthetne meg újra. Esetleg ha létezik ezekből már DVD-n kiadott jobb minőségű változat akkor annak talán át lehetne venni a képét. téglagyári megálló: Az Illetlenekről már beszéltünk az MTV-vel. Remélem nem lesz akadálya a kiadásnak. A többinek utánanézek, de legyetek türelemmel, mert az MTV malami lassan őrölnek. Én addig meg nem malmozok, hanem külföldi jogtulajdonosok után kutatok és tárgyalok és alkudok és szerződést kötök. :) Drága Rainbow: Beszélhetünk a 78-as körzetről, de mit kapok cserébe? :-P
Üdv. mindenkinek: dm.b. :)
0
2008. február 19., kedd 16:49
9489
Azt hiszem, most pontosan azt írtad le, amit én szerettem volna. Épp gondoltam rá, hogy nem a filmkeresős topikban kellene mondogatnoma szegény Dániel-t és a 78-as Körzetet, hanem jönnöm kellene Bélához és kikérni a véleményét.
Szívemből szóltál.
0
2008. február 19., kedd 16:39
52684
Ha már MTV-s produkciók szóba kerültek, egy másik topikban beszéltünk a Huszti Péter-féle Szegény Dánielről, szívesen megnézném újra. Abban az időben sok jópofa sorozat futott a tévében, ilyen volt például Sztankayval és Schütz Ilával A 78-as körzet ("Már megint nincsen szóda!"), vagy klasszikus tévéfilm-vígjáték volt az "Illetlenek" amiben Hollay Kálmán, Harsányi Gábor, Kertész Péter és Tímár Béla menekül a Dunában talált kézigránáttal a szájában utánuk szaladó németjuhász kutya elől. Benedek Miklós, az ideggyógyász epizódszerepében frenetikus! Szeretem még Mesterházi Lajos irónikus írásából született A Zebegényiek című filmet, melyben a külföldi rokon egy szuperhiper Mercedes szarszippantót ruház rá az átlagértelmiségi családra, akik aztán a csúcsra járatják a hirtelen jött lehetőségből létrejött, trágyára épülő vállalkozásukat (Zebe-zaba :-) ). A Páger Antal, Komlós Juci, Kozák András, Szemes Mari, Márkus László, Tahi-tóth László, MIkó István, Paudits Béla, Tímár Béla szereplésével készült tévéfilmet Zsurzs Éva rendezte. Méltatlanul elfeledett produkció, még a port.hu sem említi.
Ilyen kiadványoknak nagyon örülnénk! :-)
most posts by TM
0
2008. február 19., kedd 16:33
9489
Sok ember közt elvész tán a Béla? :)
0
2008. február 19., kedd 15:53
131
Ha már BS-TH...:) Ha esetleg rászánjátok magatokat valamelyik filmjük kiadására, a legjobb lenne eredeti vagy dupla szinkronnal, de semmiképp se az újjal. Azok közül is szemezgethetnétek, amik idehaza nagyon rossz kiadásban jöttek ki, pl. Az ördög jobb és bal keze 1-2, Mindent bele, Akit Bulldózernek hívtak, Isten megbocsát, de én nem. :)) Sokan örülnének neki. :)
0
2008. február 19., kedd 15:08
52684
Egy kicsit kérdezgetünk, nálunk ez így megy, Sok az ember, de hol van a Béla?
most posts by TM
0
2008. február 19., kedd 13:35
382
Amúgy van olyan BS film aminek állítólag a Leone(e) film a jogtulaja :DD Asszem a Bombajó bokszoló meg a Bulldózer de azok már sajna kijöttek , és nem a legjobb minőségben :-(((
0
2008. február 19., kedd 13:33
382
Válaszotokat előre is köszönöm, jut eszembe Zsaruvér és Csigavér filmek? :))
0
2008. február 19., kedd 13:32
382
Ami közös filmjük:
Bosszú El Pasoban (2 szinkron létezik hozzá) Morcos Misszionáriusok / Fordítsd oda... (2 különböző szinkron)
Bud Spencer filmek közül:
Dal a bordélyházból Atyai pofonosztó Hárman az örökkévalóságnak Őrangyalok sorozat Big man / Az óriás nyomozó (2 szinkron létezik hozzá) Aladin (2 szinkron létezik hozzá) Rabló, Pandúr Sötét Torino / A maffia markában (2 szinkron létezik hozzá) Élet vagy halál Ötszemélyes hadsereg (csak magyar alámondás létezik hozzá)
Terence Hill filmek:
Lucky Luke sorozat Lucky Luke, a mozifilm (2 szinkron létezik hozzá) Mr Milliárd (2 szinkron létezik hozzá) Vigyázat vadnyugat (2 szinkron létezik hozzá) Az igazi és a hamis A szél dühe! Joe, a rosszarcú / Joe, a holló ... (nem tudni, hogy van e hozzá szinkron) Rita, a vadnyugat réme (2 szinkron létezik hozzá) Mindhalálig Rock and Roll Hív az erdő Killer Kid A párduc Aladdin csodái Egy katona, meg egy fél A nagy kék országút Egy nap a parkban
0
2008. február 19., kedd 12:19
14594
Ja, ez kimaradt: megjelenési dátum? :DDD
0
2008. február 19., kedd 10:56
14594
Nincs több kérdésem, számomra immáron kötelező vétel lesz. :)))
0
2008. február 19., kedd 10:51
52684
Szia Béla! Mikor jön a Monty és Python? Hány rész lesz a lemezeken?
most posts by TM
0
2008. február 19., kedd 10:48
243
16:9, az biztos. Az olasz kiadáson is olyan.
0
2008. február 19., kedd 10:36
14594
Akkor újabb kérdés: a kép ugye anamorf 16:9-es lesz (1.85:1)? :)))
0
2008. február 19., kedd 10:32
243
A magyar felirat már megvan. A hang az eredeti olasz lesz és az eredeti magyar. :)
0
2008. február 19., kedd 10:29
243
Kérlek írd meg, hogy mely BSTH filmek nem jelentek meg még itthon!
0
2008. február 19., kedd 10:11
14594
Majd revideálom, ha megjelent... :)))
0
2008. február 19., kedd 9:46
9489
S Segítség felszarvaztak egy lölött olasz film, egy nagyon lökött alakot játszó Lino Banfi -val, és ha lökött hangulatban nézed, akkor nagyon jóket lehet rajta derülni...:)))
0
2008. február 18., hétfő 23:02
14594
Az is, ha lesz rajta felirat a ragyogó szinkron mellett, meg persze az emblematikus detox-jelenettel... :)))
A "Segítség, felszarvaztak!" nekem már eléggé fárasztó volt elsőre is. :)))
0
2008. február 18., hétfő 23:01
382
hamár olasz filmek...Bud Spencer és Terence Hill filmeket esetleg? :)))
0
2008. február 18., hétfő 20:32
1682
Kedves Béla! Lentebb említettem, biztosan elsiklott felette, hogy a Fehér telefonok aka Telefoni bianchi fergetges olasz filmszatíra esélyes-e a megjelenésre?
0
2008. február 18., hétfő 20:10
243
A Csúfak, piszkosak és gonoszak?
0
2008. február 18., hétfő 20:04
74
Az év megjelenése lesz a számomra, ha kijön. Fergeteges vígjáték, kiváló szinkronnal. Megunhatatlan.
0
2008. február 18., hétfő 17:59
1132
Ez nagyon jó hír!
0
2008. február 18., hétfő 17:24
52684
Ez viszont szomorú, mármint az, hogy nálunk erre SINCS pénz, ugyanakkor elhibázott projektekbe (pl. IMAX-ba szánt 3D-s Vuk) ölik a százmilliókat. Amikor az ember látja a 70-80 éves amerikai filmeket olyan minőségben, hogy a légy is csak tapadókorongos cipőben száll rájuk, nehogy beverje a búráját, akkor azért megfordul a fejében, hogy milyen jó volna néhány hazai remeket is méltó köntösben felhelyezni az otthoni polcára. Na de ez csak ábránd.