Keresés

Dotkom Média Kiadó

2008. február 18., hétfő 11:34
Sajnos  89 előtt készült magyar filmet egyelőre nem lehet megjelentetni DVD-n január 1.-től. Maximum csak olyat amelyre még 2006-ban vagy 2007-ben kötött szerződést a kiadó és a jogtulajdonos (stúdió). A külföldi filmeknek utánanézek. Olasz filmeket jelentetünk meg idén önállóan is és a Leon Film kiadóval közösen is. A Leon Film kiadót a Jancsó sorozat kapcsán ismerhetitek, melyeket a Navigátor Filmmel közösen jelentettek meg.
0
2008. február 18., hétfő 10:23
A "Júliusban" (Im Juli) című filmet én is láttam pár éve egy német adón. Tényleg élvezetes "mozi"! Azon kívül, hogy a két főszereplő - útban Törökország felé - hazánkon is áthalad, további érdekesség volt, hogy az egyik női szereplő az a Branka Katie, akit a "Macska-jaj"-ból ismerhet a közönség. De tegyek említést a filmben (a címre hajazó módon) "Juli"-nak nevezett női főszereplőről, Christiane Paulról is, aki a szokott módon elragadó volt. ;-)

És igen: "A lator". Amikor arról volt szó az egyik topikban, hogy ki milyen korhatáros filmre jutott be zsenge csikókorában, én ezt akartam megemlíteni, de aztán semmi nem lett belőle, mert rossz címen próbáltam utánanézni. Úgy emlékeztem, hogy "A kurtizán" a címe. Néhány százalékot most is adok ennek az ötletemnek, de valójában szerintem "A lator" volt ez az emlékem. Hogy az előttem szólót támogassam: igen, ez is egy jó mozi volt! Azóta tévében is láttam, sok évvel ezelőtt. Mint szinte minden régi, itthon is bemutatott mozinak, ennek is van egy jó szinkronja valahol!
0
2008. február 18., hétfő 0:37
Szia Béla!

Érdeklődnék néhány film után, illetve ajánlanék párat.

- Júliusban (Im Juli, 2000), Egy Hazánkat is érintő poénos és romantikus német road-movie.
- A lator (Il Ladrone, 1981), Mulatságos olasz vígjáték Jézus Krisztus korából, Morricone zenéjével.

Még néhány magyar film:

- 80 huszár (1978)
- Föltámadott a tenger (1953)
- Hószakadás (1974)
- Katonazene (1961)
- Klapka légió (1983)
- Mephisto (1981)
- Túsztörténet (1988)

Tájékoztass minket kérlek, ha ezek közül aktuális valami!

Üdv, Dooku Gróf
0
2008. február 13., szerda 18:10
Ugye, hogy ugye? Ilyen nyomulásért már jöhetne digiben! ;-) Hoppá, megint bilibe lógott a kezem!
0
2008. február 13., szerda 18:03
... Hogy te milyen agresszívek vagyunk...:)))))))))))
0
2008. február 13., szerda 18:01
Szia Béla!

Hurrá-hurrá, köszönjük, minden tiszteletem a tiétek! :-)
Ja, és engem is érdekelne, hogy a 8 évszak milyen kiszerelésben fog megjelenni?
És köszönet a Három testőr Afrikában DVD-ért, nagyon igényes munkát végeztetek!
Csak így tovább és mindenekelött további, hiánypótló magyar film kiadást kívánok Nektek!
További jó munkát kívánva,
üdvözlettel:Horváth Barna, alias brown
0
2008. február 13., szerda 17:10
Köszönjük! Megnyugtató információ! És a "Nyolc évszak"-nak mennyi helyet hagyjunk ki a sorban? ;-)
0
2008. február 13., szerda 16:09
A Kémeri és a Mire megvénülünk is 2 lemezes kiadásban fog megjelenni. Pontosabban 2 külön lemezes kiadásban. 990 Ft lesz 1 lemez. Üdv, Dotkom Béla
0
2008. február 11., hétfő 17:35
Megnéztem én is a honlapot, nagyon szimpatikus, hogy van skype-os elérhetőség. Egyszerű, gyors és ami a lényeg, ingyenes. Nagyon vevőbarát gondolat!
0
2008. február 11., hétfő 13:57
És egy kérdés: a "Mire megvénülünk" megérdemel nálatok 2 lemezt? Hogy terveztétek? Mert a 6×60 perc az már... az már nem kevés.
0
2008. február 11., hétfő 13:43
Csak a honlapra kellett ellátogatnom. Előkészületben a Jókai-féle "Mire megvénülünk" 6 részes sorozat! Ez = hurrá! Ha csak nem akkorra jön ki, mire megvénülünk. ;-)

Ja, és "Kémeriseknek" a "Kémeri" természetesen.
0
2008. február 11., hétfő 13:11
Bizony, Bolond Pierrot, "Nagy álom válna valóra..."
Kösz a szinkronos felvilágosítást, ennyivel is többet tudok ezekről az évszakokról!

Egyébként mi fő most a Dotkom Média boszorkánykonyhájában? Talán a "Nyolc évszak"? Vagy csak a főnök feje emiatt? ;-)
0
2008. február 7., csütörtök 17:03
A Rohmer: 4 évszak meséjének:
- A tavasz meséje (1990)- A tél meséje (1992)- A nyár meséje (1996)- Az ősz meséje (1998)
én is nagyon örülnék... A nyár meséjéhez és Az ősz meséjéhez tuti van szinkron, úgy adta ki anno VHS-en az Odeon, de a másik kettőhöz is, feltehetően, mert a Duna Tv azokat is vetítette. A Budapest Film forgalmazta őket a moziban anno...

Nagy álom válna valóra... :P
0
2008. február 3., vasárnap 12:33
http://www.azindigoember.hu
0
2008. január 31., csütörtök 11:53
Pontos megjelenési dátumok még nincsenek. A Filszemle után ígérem gőzerővel az új megjelenésekre állok rá. :)
0
2008. január 31., csütörtök 3:02
Nahát! Csak én látom a tintámat?
most posts by TM
0
2008. január 30., szerda 21:00
Szia Béla!

Ahogy mondod, a nyugdíjasok nem tévednek. Ez főleg akkor volt csodálatra méltó, mikor egy 70-80 körüli fazon ült be elénk a Shoot Em Up c. filmre.
Hogy milyen lehetett a lelkivilága az embernek a film után, ne kérdezd :) De nem mosolygott...
Viszont ült mellettem egy csaj, aki végigvihogta a filmet :D
Mondjuk ez ilyen film volt...
0
2008. január 30., szerda 20:44
Kedves Fórumozók!

Szeretném figyelmetekbe ajánlani a 2007 nyarán forgatott nagyjátékfilmünket (a Drastique Pictures, a Zeppelin Film és a Dotkom Média produkciójában), amelyet ezen a héten vasárnap (február 3.) 14:30-kor vetítenek a Mammut 1. Mozi 7-es termében a 39. Magyar Filmszemle keretein belül. A címe: Az indigóember
A jegy ára 700 Ft, diákigazolvánnyal 400 Ft.

Előzetes: http://www.youtube.com/watch?v=r_zHwPMupsA

Ismertető: http://szemle.film.hu/object.06e12a3a-5219-45c1-92e7-be8a3bb4b5 de.ivy

A mai napon már volt egy vetítés az Uránia Filmszínházban, ahol tiszteletét tette kb. 30 fő soltvadkerti nyugdíjas is! Nekik nagyon tetszett a film és szúrták a poénokat is.  
30 magyar nyugdíjas nem tévedhet!

Várlak szeretettel benneteket!

Üdv,
Béla
0
2008. január 27., vasárnap 10:22
Aki a punk zenét nem szereti, jó ember nem lehet... :)

Erre szoktad azt mondani, hogy ne általánosíts :)
0
2008. január 27., vasárnap 10:21
Hmm :) Ez a Punk s Not Dead jól hangzik :))))))))
0
2008. január 27., vasárnap 5:35
Kedves Béla!
Lehet tudni valami konkrét megjelenési dátumot ezekről a filmekről?
most posts by TM
0
2008. január 25., péntek 14:13

Azt az MGM topicjában illene :-) ! Dühöngő bika, Rocky ;-) !
0
2008. január 25., péntek 13:57
Ne szemeteljünk Béláéknál.
most posts by TM
0
2008. január 25., péntek 13:52
Ez nekik felhívás büntire? Nálam elsőre a bokszring ködlött fel: kék sarok, piros sarok, aztán gong... mehet az összecsapás!
;-)
0
2008. január 25., péntek 13:15
Fiúúúúúúúk! Egyik az egyik sarokba, másik a másik sarokba! Mars! ;)
0