Keresés

Dotkom Média Kiadó

2008. január 24., csütörtök 12:01
Nagy izgalmamban sikerült is elírnom az első mondatot. :)
0
2008. január 24., csütörtök 12:00
Örömmel értesítelek benneteket (elsőként), hogy az alábbi 2 anyagra szerződést a napokban szerződést kötöttünk a jogtulajdonossal:
- Punk s Not Dead (magyar címe egyelőre még nincs) imdb link: http://www.imdb.com/title/tt0350002/
- Monty és Python – mielőtt egymásra találtak - 2 DVD (A Filmmúzeum vetíti jelenleg minden szombaton) A Filmmúzeumtól megvásároljuk a Galla Miklós által készített feliratot a teljesebb élmény érdekében. :) Magyar szinkron egyik kiadványon sem lesz, ugyanis mindkettő az a műfaj amit kötelező eredeti nyelven élvezni. :)
0
2008. január 22., kedd 20:51
.. BlazeJ...
0
2008. január 22., kedd 20:51
Béla kedves, ha erre jársz, pillants rá a chat topic 32161-es hsz-ére. Három kellemes kis youtube video..És van közte egy, aminek azt hiszem, sokan örülnénk, bár el nem hiszem, hogy megéri kiadni.

Csak halkan mondom, úgy kb 13 évesen Arnost Blazel volt a nagy szerelmem...::))) Nem mondd, hogy neked nem Irina nővér??:))
0
2008. január 22., kedd 10:43
Ha már mindenki sóhajtozik... Én Esztergályos Károly és Dömölky János filmjeit szeretem legjobban a magyar filmek közül. A következő dolgok kapcsolják őket össze: mindkettőjük csinált több mint 70 filmet, majdnem mind nagyon jó és eddig egy sem jelent meg közülük. Ez gondolom így is marad. Hiába, ők nem dolgoztak a populáris piacra. De azért ne sajnáljatok, megoldom én a magam problémáit.
Marad még Rajnai András. Az ő filmjeit szerintem sokan szívesen néznék újra. Különösen a meséit, amiket maga is jobban szeretett. A sci-fijei szerintem jóval gyengébbek. A Szindbád nyolcadik utazásá-nak nagyon örülnék.
0
2008. január 22., kedd 10:26

Oké! Az egy dolog, hogy ott mi van feltüntetve. De az imdb-n, a TV-kben, videómegjelenéskor és úgy vélem még a moziban is fekete-fehér volt!
0
2008. január 22., kedd 9:24
http://www.filmtortenet.hu/object.4ec9040c-1ea5-4331-b2d4-dc3cd3f52d2a.ivy
0
2008. január 21., hétfő 14:29
Múltkor a tévéadásból láttam egy részt, de az valóban fekete-fehér volt.
0
2008. január 21., hétfő 14:27
halot = halott
0
2008. január 21., hétfő 14:26
És ami most ugrott be! "Vakáció a halot utcában". Ezt kell kidobni a vevők elé! Szintén szuper szereposztás, humor, kacagás az épülő lakótelepen!
0
2008. január 21., hétfő 14:26

Köszönöm szépen :-) ! Ott van feketén-fehéren, hogy Black and White :-) !
0
2008. január 21., hétfő 14:24
Én mostanában az "egy óra múlva itt vagyok" sorozatot nézem, amiről csak azt tudom mondani, hogy szenzációs minden perce! Meg az a rengeteg nagy név, akik akkor még milyen fiatalok voltak ebben! Pl. a "Nyolc évszakban" is szereplő Csomós Mari (Brigi anyukája) itt még 16 évvel fiatalabb volt. Jól állt neki!
0
2008. január 21., hétfő 14:24
http://www.imdb.com/title/tt0081006/
0
2008. január 21., hétfő 14:22

Hali! Te hol láttad színesben? Mert én nem t ok róla semmilyen komoly forrásból sem, hogy a Kojak Budapesen színesre lett volna fényképezve!
0
2008. január 21., hétfő 14:21
Szerintem a "78-as körzet"-ről beszél, amit itt ecseteltem kicsit. Ők szerepeltek benne.
0
2008. január 21., hétfő 14:20
Ezzel maximálisan egyet értek! Nemcsak annak örülhetünk, hogy meghallgatja valaki a "nyavajgásunkat", hanem annak is, hogy reagál rá, igyekezve feltárni a kiadás részleteit, hátterét, amiből már rögtön többet meg lehet érteni, mint a titokba burkolózó kiadók kurta válaszaiból.
0
2008. január 21., hétfő 14:18
Ez az a bizonyos 78-as körzet, ami már korábban szóba került.
0
2008. január 21., hétfő 14:18
Annak idején, csikókoromban láttam a tévében, de alig valamire emlékszem, szinte semmire. Talán annyi, hogy akkor tetszett. Meg persze "A Zené"-re. Most csak gazdaságoséknál szemrevételeztem a kiadványt. Hirtelen meg is lepődtem a láttán, de rögtön beugtott, hogy mi az, és aztán a kiadó is felrémlett, hogy mintha a fórumban lett volna említve. Tudom, arról nem igazán tehettek, hogy olyan a kép az elején, amilyen, ha egyszer nincs felhasználható, nyomdai minőségű anyag valamihez. Kár. Gondolom, ez a filmből lett "kivéve". Összességében tetszik a külső, persze a kép visszahúzza. De azért csak így tovább, mármint igyekezet tekintetében! Szerintem így, konkrét emlékek hiányában is meg fogom venni, remélem, nem okoz csalódást maga a filmsorozat.

A "Nyolc évszak" elejére - ha megvalósul - az stílusos lenne, ami a főcímben van, az a négy részre osztott kép, persze nem kis gond, hogy a tévékép fekvő, a DVD-tok meg álló. Na, majd lesz valahogy, csak legyen.
A "78-as körzet" elejére (igen, megint egy álom) szintén a főcímből kellene az a kép, amikor a piros vonal körberajzolja a város látképén a 78-as körzetet. Hogy annak is micsoda dobolós zenéje volt!
0
2008. január 21., hétfő 14:11
A  Szálka hal nélkül" nagyon hűen visszaadja a 80-as évek hangulatát, nekem nagyon bejött és jó volt látni újra a színészeket "fénykorukból". Jöhetnek a hasonló tv-sorozatok. Gyerekkoromból emlékszem egyhasonló magyar sorozatra, melyen nagyon jókat szórakotunk: Sztankay és Shütz Illa mint férj és feleség egy gangos bérházban élték mindennapjukat és történtek velük különféle szórakoztató élethelyzetek. Sajnos a címére nem emlékszem, de úgy gondolom, hogy nagyon sok velem egykorú (30-as) vevő lenne ezekre a sorozatokra-filmekre és vele együtt, az újra átélhető percekre, melyek csak a gyerekkorunból maradtak velünk. Várható-e?
0
2008. január 21., hétfő 14:03
Mi pedig - szerintem ezt sokak nevében mondom - annak örülünk, hogy van egy kiadó, aki ténylegesen foglalkozik a potenciális vevőkkel és maximálisan igyekszik figyelembe venni az ötleteiket.:)
0
2008. január 21., hétfő 13:50

Ha már MTV, akkor nem tervezik kiadni Terence Hill főszereplésével SZINKRONOSAN Az igazi és a hamis c. filmet? Sok rajongó örülne neki;)
0
2008. január 21., hétfő 13:47

Nem terveztek véletlenül néhány jelentösebb némafilmet?
Szerintem azokra is volna akkora kereslet mint a színházi közvetitésekre és a szinkronra se kéne költeni ijenekre gondolok:
Ember a felvevőgéppel
Filmszem
Gólem
Nosferatu
Metropolis
Napóleon
Amerika Höskora
Dr Caligari

0
2008. január 21., hétfő 13:41
A hetvenkedő katoná-ra én is vevő vagyok, de jó, hogy szóba került, kösz, TZoli.
Arról meg eszembe jutott a Stílusgyakorlatok...(Dörner-ékkel, az eredeti), szintén van róla TV-felvétel.
0
2008. január 21., hétfő 13:29
Szálka, hal nélkül egyébként kinek hogy tetszett?
0
2008. január 21., hétfő 13:28
Minden kérésnek/kérdésnek utánanézek, ígérem. Csak sajnos ezek a dolgok kicsit lassabban mennek. Az MTV dolgozói asztalán már ott van egy terjedelmes lista az általunk érdemesnek tarott alkotásokról. Van köztük színházi felvétel is, de az új címekről küldök az MTV-nek egy új listát. :) Nagyon örülök, hogy ilyen sok jó dolgot ajánlotok a figyelmünkbe! Csak így tovább! Konkrétabb válaszokat meg sokszor azért nem tudok adni, mert amikor felvesszük a jogtulajdonossal a kapcsolatot, elkezdünk alkudozni az árról és végül megszületik a szerződés, az általában nem néhány napot vesz igénybe. Sokszor én is tűkön ülve várok 1-1 választ, mint ahogyan Ti is Tőlem. :) Amíg viszont szerződés nem születik egy filmről, nem jó beszélni róla, már csak babonából sem. Pedig néha nagyon megírnám Nektek miket tervezünk. :) Üdv, Béla

0