Annak idején, csikókoromban láttam a tévében, de alig valamire emlékszem, szinte semmire. Talán annyi, hogy akkor tetszett. Meg persze "A Zené"-re. Most csak gazdaságoséknál szemrevételeztem a kiadványt. Hirtelen meg is lepődtem a láttán, de rögtön beugtott, hogy mi az, és aztán a kiadó is felrémlett, hogy mintha a fórumban lett volna említve. Tudom, arról nem igazán tehettek, hogy olyan a kép az elején, amilyen, ha egyszer nincs felhasználható, nyomdai minőségű anyag valamihez. Kár. Gondolom, ez a filmből lett "kivéve". Összességében tetszik a külső, persze a kép visszahúzza. De azért csak így tovább, mármint igyekezet tekintetében! Szerintem így, konkrét emlékek hiányában is meg fogom venni, remélem, nem okoz csalódást maga a filmsorozat.
A "Nyolc évszak" elejére - ha megvalósul - az stílusos lenne, ami a főcímben van, az a négy részre osztott kép, persze nem kis gond, hogy a tévékép fekvő, a DVD-tok meg álló. Na, majd lesz valahogy, csak legyen.
A "78-as körzet" elejére (igen, megint egy álom) szintén a főcímből kellene az a kép, amikor a piros vonal körberajzolja a város látképén a 78-as körzetet. Hogy annak is micsoda dobolós zenéje volt!