Keresés

Dotkom Média Kiadó

2008. január 14., hétfő 21:18

Hajrá!!!!! Vannak nagyon, de nagyon hiányzó filmek! Tényleg öröm, hogy így törődik Velünk! Örök hála érte !
0
2008. január 14., hétfő 21:14
Egyébként több külföldi céggel is tárgyalásban vagyunk. Nagyon bízom benne, hogy sikerül megszereznünk néhány igazán jó film hazai terjesztési jogát.
0
2008. január 14., hétfő 21:13
megint elgépeltem... kevesen vannak... sajnos... :)
0
2008. január 14., hétfő 21:12
Sebaj, akkor várunk, dícséretes így is a szándék, hogy felvállaljátok az archívum pár gyöngyszemének kiadását. És szintén dícséretes - most fordulj el, nem akarléak szembe dícsérni :) -, hogy ilyen korrket a kommunikáció Veled /Veletek!
0
2008. január 14., hétfő 21:09
Türelem sok-sok új kiadványt teremt. :) Minden ott van az MTV megfelelő dolgozóinak az asztalán, de sajnos a malmaik nagyon lassan őrölnek. :( Kevesen az ember és az archívumot rendszerint lefoglalják a kereskedelmi és más TV csatornák, akik pl. Egerszegi Krisztina 1992.11.12.-i interjúját kérik a Telesportból. A dátum csak fikció, de tényleg ilyen megrendeléseket kell teljesíteniük nap-mint-nap S.O.S.-ben.
0
2008. január 14., hétfő 21:00
Én is köszönöm, Dotkom Béla! Természetesen segítünk, amiben a véleményünkkel tudunk, de Béla, mizujs a Nyolc évszakkal?? ;)))

(+ Szerelem első / második / utolsó vérig, Moziklip, MTV archívum egyéb régi sorozatok, színházi közvetítések...stb, stb, stb...)

0
2008. január 14., hétfő 20:42

Semmi baj :-) ! Csak az nem hibázik aki nem csinál semmit ;-) ! Köszönöm, hogy ilyen illusztris társaságba kerülhettem :-D !
0
2008. január 14., hétfő 20:35
Sikerült jól elgépelnem... kritikával, ötletekkel... :)
0
2008. január 14., hétfő 20:35
Nemsokára teszek fel ide Kémeri borítót. Nagyon örülnék, ha kritivál, ötletekkel segítenétek munkánkat. Ezentúl minden kiadványunk kapcsán ki szeretném kérni a véleményeteket. Rainbow, cinefilo, Lacka, gyurm, Dömdödöm...
0
2008. január 14., hétfő 20:29

Nem gond :-) ! Majd veszek egy feketét mint eddig is :-D !
0
2008. január 14., hétfő 20:21
Sajnos akkor amikor gyártattuk a Pityke őrmestert, nem volt a gyárnak másfajta tokja. Tudom kicsit furán hangzik, de tényleg. Felhívtak, Én meg rábólintottam. Nem gondoltam, hogy valaki problémája lesz ezzel. Üdv, Béla
0
2008. január 14., hétfő 20:00

Bocsánat, amiért rosszul vittem fel a hozzászólásom!
0
2008. január 14., hétfő 20:00

Kedves Béla!
Ma vettem át az xpress-nél, hol máshol a Pityke DVD-t többek között! Miért van áttetsző tokban az egyoldalas boritóval rendelkező kiadvány? Szerintem ez nem helyénvaló, még akkor sem más kiadóknál ez bevett szokás volt.
0
2008. január 9., szerda 23:29
Kedves Nomen est omen előrendelők! Pár napot még csúszni fog a Nomen est omen megjelenés ugyanis a gyár "elfelejtette" betenni a tokba a 4 oldalas képregényt. :( Visszament az egész szállítmány, hogy pótolják a mulasztásukat.
0
2008. január 5., szombat 14:31

? helyett ! akart lenni.
0
2008. január 5., szombat 14:30

Igen! Bár csak részben szines. De nagyon szorakoztató alkotás a mai napig megállja a helyét?
0
2008. január 5., szombat 9:58
DE tekinteném a profilod. Lehetőség?
0
2008. január 5., szombat 1:21
Ráadásul még fel is újították, illetve újraszínezték, ha jól tudom. Mintha ez lenne az (egyik?) első színes magyra film. Nem?
0
2008. január 5., szombat 0:50

Úgy tudom a Beszélö köntös címü fantasztikus magyar filmet még nem adta ki senki. Nem tervezitek véletlenül?
0
2008. január 5., szombat 0:07
Azért nem lelsz, mert "nem vagyok ismerőse" az Xpressnek. ;-)
0
2008. január 4., péntek 16:33

Tisztelt Béla alias Kiadó!
Én azt értettem a dramaturgia alatt, hogy egyes epizódokkat is fejezetekre bontottam :-) ! Sajnálom, de én mániákus filmfüggő vagyok! És még zenefüggő is :-) ! Minden jót, és legyen akárhogy is, én örülök a Kémeri sorozatnak! És a Privát kopóban is reménykedem!
0
2008. január 4., péntek 13:21
Nem lellek. Help!
0
2008. január 4., péntek 13:18
Sejtettem. Most megyek és kitalálom, ki vagy te? :)
0
2008. január 4., péntek 13:02
Van egy "közismert titkos fegyverem": az iwiw! Azt is megtalálom, aki nem tagja! ;-)
0
2008. január 4., péntek 12:55
Látom,Neked is megvannak az emlékeid! Igen, utána eszembe jutott, hogy Frajt Editet kihagytam, és Moór Mariannát is. Dehát még biztosan sokakat, ebben a sorozatban benne volt az akkori magyar színésztársadalom krémjének jó része. Most még Lippai László és Epres Attila is eszembe jutottak.

Közben még gondolkodtam a mit kellene kiadni dolgon, és ha már a Charley nénje megjelent - nagyon helyesen, igaz az MTV kiadásában - akkor az Egy szoknya, egy nadrágot nem lehetne Méhes Lászlóval? Alap, alap, alap!

Illetve egy film jutott még eszembe, a Tanmesék a szexről. Két történet, egyikben a két főszereplő Eszenyi Enikő és Baán János, a másikban pedig Eszenyi Enikő és Rudolf Péter. Mindkét történet a szocilaista erában való lakáshoz (nem) jutás "lehetőségetit" meséli el. Az elsőben Eszenyi tanárnőt játszik, az igazgató Rajhona Ádám. A másodikban - ez szerintem a sokkal jobb - Eszenyi és Rudolf bemenneka  TANÁCSBA, hogy a lakásigénylésükről érdeklődjenek, de aztán dolgozónak nézik őket, és bizony, ottragadnak...  Egy szerintem sokak által elfelejtett vagy nem is ismert csoda aranyos film.

Béla, turkáljatok még az MTV-nél, sok olyan kincs lesz még ott, mint az Illatszertár.
( Színháziközvetítések felvlételei esetleg?? Tartuffe Bubik istvánnal úgy  85-ből a Nemzetiből vagy (azt hiszem a Vígszínházbl)Ö a Hippolit Bajor Imrével és Szacsvay Lászlóval??

Lacka, te honnan tudod, én miylen fiatal vagyok? :)
0