Látom,Neked is megvannak az emlékeid! Igen, utána eszembe jutott, hogy Frajt Editet kihagytam, és Moór Mariannát is. Dehát még biztosan sokakat, ebben a sorozatban benne volt az akkori magyar színésztársadalom krémjének jó része. Most még Lippai László és Epres Attila is eszembe jutottak.
Közben még gondolkodtam a mit kellene kiadni dolgon, és ha már a Charley nénje megjelent - nagyon helyesen, igaz az MTV kiadásában - akkor az Egy szoknya, egy nadrágot nem lehetne Méhes Lászlóval? Alap, alap, alap!
Illetve egy film jutott még eszembe, a Tanmesék a szexről. Két történet, egyikben a két főszereplő Eszenyi Enikő és Baán János, a másikban pedig Eszenyi Enikő és Rudolf Péter. Mindkét történet a szocilaista erában való lakáshoz (nem) jutás "lehetőségetit" meséli el. Az elsőben Eszenyi tanárnőt játszik, az igazgató Rajhona Ádám. A másodikban - ez szerintem a sokkal jobb - Eszenyi és Rudolf bemenneka TANÁCSBA, hogy a lakásigénylésükről érdeklődjenek, de aztán dolgozónak nézik őket, és bizony, ottragadnak... Egy szerintem sokak által elfelejtett vagy nem is ismert csoda aranyos film.
Béla, turkáljatok még az MTV-nél, sok olyan kincs lesz még ott, mint az Illatszertár.
( Színháziközvetítések felvlételei esetleg?? Tartuffe Bubik istvánnal úgy 85-ből a Nemzetiből vagy (azt hiszem a Vígszínházbl)Ö a Hippolit Bajor Imrével és Szacsvay Lászlóval??
Lacka, te honnan tudod, én miylen fiatal vagyok? :)