Hiába... aki gyakran jár nagyvárosban... én még hírét sem régóta hallottam/láttam.
0
2007. december 26., szerda 0:17
1682
Igen! Valamikor a hetvenes években készülhetett mert még a megboldogult Tomanek Nándor is játszott benne. Bodrogi Gyula, Bencze Ferenc, Koltai Róbert. Hirtelen ennyi színész ugrott be.
0
2007. december 25., kedd 23:58
243
Azt hiszem tudom miről van szó, de még nem volt időm utána nézni. Pár éve láttam is a Filmmúzeumon. Amikor a film vége felé frontálisan ütközik két vonat és a fiatal srácot gyanúsítják meg a baleset előidézésével, ugye?
0
2007. december 25., kedd 23:35
1682
Tisztelt Béla alias Kiadó! Korábban már feltettem a kérdésem, hogy a Kihajolni veszélyes magyar filmszatírára van-e rálátásuk! Amennyiben az ünnepek miatt nem tud vele foglalkozni megértem. Csak szeretném tudni, hogy Ön képben van-e a filmmel kapcsolatban! Minden jót!
0
2007. december 25., kedd 23:23
243
Az Illatszertár az ősz folyamán jelent meg, tehát kis túlzással mondhatjuk, hogy 20 éves jubileumi kiadvány, de nem ennek apropóján jelent meg, hanem azért mert nagyon sokan keresték. És mivel extra anyagokat nem tudtunk hozzá szerezni, ezért nem láttuk értelmét, hogy egy 20 éves kiadás címmel lássuk el.
0
2007. december 25., kedd 23:21
243
Kedves Rainbow! Lekopogom, ezzel a problémával nem keresett még meg minket egyetlen vevő sem, de a problémádat megértem és személy szerint engem is nagyon sokszor bosszantanak apróságok amikre sokszor más nem is kapja fel a fejét, engem meg az őrületbe kerget. :) A hozzászólásokból az derült ki számomra, hogy a lemez jó mindkét lejátszóval, csak a Yamaha-val nagyon hangos. Jól értettem? Én egy Philips-en teszteltem, ott ugyanolyan volt a hangja mint bármely más DVD-nek. Arra gyanakszom, hogy itt a gyár lehet a "hibás". Szigorúan idézőjelben, mert tulajdonképpen ez nem hiba csak elképzelhető, hogy a lejátszód nem igazán szereti a gyár által használt anyagokat. Kicsit amatőr a megfogalmazásom, de hirtelen nem jut jobb magyarázat az eszembe. :) Üdv, Béla
0
2007. december 25., kedd 20:50
1682
Az Illatszertár már egy ideje kint van nem kimondottan karcsira jelent meg! Én már szerintem szepteberben megvehettem :-)
0
2007. december 25., kedd 18:01
6925
Nem diszkriminatív,csak válogatós! Találkoztam egy filmmel,amitől a lejátszóm mindig igen gyorsan szabadult.Még pörgött a lemez a tálcán...Az összes többit addig és azóta is szépen nyugisan adja ki.
0
2007. december 25., kedd 17:53
9489
Isten tartsa meg jó szokásukat! :)
0
2007. december 25., kedd 17:52
1449
És még valami! Csak úgy "mellékesen". Talán nem véletlenül jelenttette meg a Dotkom ezt az "Illatszertár"-t éppen most, ugyanis az előbb olvastam a comment:com-on, hogy éppen 20 éve, karácsonykor adta a tévé, ráadásul 1987-ben is készült. Úgy látszik, most ilyen évfordulós kedvük van.
Lásd a poszt vége felé: http://comment.blog.hu/2007/12/25/title_17757#more274753
0
2007. december 25., kedd 17:50
9489
No kérem, LG szereti az Illatszertárt, Yamaha nem. Fene a puccos képit..:) Hát, mivel az Illatszertár amúgyis 4:3-as és a hangzás sem érdekes nála, ő hálószobai film lesz. (ott a tv is 4:3-as) Yamaha diszkriminatív viselkedésére nem találok magyarázatot....
0
2007. december 25., kedd 17:44
6925
Régen az egyik Flinstons lemezem váratlanul annyira kerregett a lejátszómban,hogy már attól féltem leesik a helyéről.Ilyet addig nem tapasztaltam.A kép egyébként hibátlan volt.Kicseréltem a lemezt,az új már hangtalanul ment. Kérdezgettem szakembereket,de senki sem tudta,mi a csoda ez.
0
2007. december 25., kedd 17:31
9489
Mindenképpen kipróbálom, van még a házban egy LG is, de az a másodlagos lejátszó és mozizni Yamahán szoktam. Most néztem meg a L ecsót, hiba nélkül ment a dolog.
Tulajdonképpen azért írtam le a kerregés-ügyet, hátha valaki más is szól, hogy biza nála is baj van. Nem akarok cseréltetni, semmi, csak bosszant az ügy.
0
2007. december 25., kedd 16:38
1449
Panasonic DVD-S49-emben "kerregéstelenül" pörög.
1.) Lehet, hogy az "extra bővített változat"-ot kaptad, ajándék kerregéssel. 2.) Lehet, hogy mégis a Yamaha viccel veled.
Spaß bei Seite! Nekem anno az elsőként, 1 korongon megjelent "Keménykalap és krumpliorr" forgott olyan hangos kerregéssel (de az talán még a Panasonic DVD-S35 használatakor történt), hogy alig hallottam az amúgy is búgó hanggal megáldott és mellesleg halk filmet.
Ennyi mellébeszélés után sajnos konkrét tippem nincs. Cserélnek lemezt kerregés miatt? De talán ellenőrizd le más típusú lejátszóval is, azután hátha.
0
2007. december 25., kedd 16:31
1682
Azért megvédeném a Dotkom kiadót! Tény, hogy van hangja a lemeznek, de nem elviselhetetlen. Legalábbis nem az én Toshiba játékosomon. Főleg fókuszálásnál hangoskodik, de amikor elindul vmi, pl. a film akkor elhalkul! Egy egy írt DVD viszont képes olyan kerregésre kényszeríteni a játékosom, hogy inkább ki is veszem belőle.
0
2007. december 25., kedd 15:31
9489
Kedves Dotkom Béla!
Úgy látszik, nekem már csak az a sorsom, hogy veled panaszaimról társalogjak... Ne haragudj, de megint volna itt valami.
Megvettem az Illatszertár dvdt, de a lejátszóba téve azt, nagy csalódás ért. Lejátszás közben ugyanis nagyon hangosan kerreg a lemez. Nem tudok jobb szót, kerreg. Természetesen megnéztem rengeteg más filmmel - főként, hogy a karácsonyi filmeket "próbálgattam" - de sehol nem jelentkezik a probléma. Bármi ötlet?
A masina nem egy kacat, Yamaha a lelkem, de biztosan nem is lehet ő a ludas, merthát más lemezzel síri csendben megy.
0
2007. december 24., hétfő 23:49
3025
Köszönöm szépen és gondolom a többi fórumtárs is köszöni. Nektek is Kellemes Ünnepeket és Sikerekben (sok DVD-ben) gazdag évet kívánok!
KRISSZ
0
2007. december 24., hétfő 22:19
243
Minden kedves fórumozónak Békés, áldott karácsonyt kívánunk! Dotkom Média Kiadó
0
2007. december 22., szombat 22:41
1682
Tisztelt Kiadó! Van egy magyar szatíra, a címe Kihajolni veszélyes! Vetekszik az Indul a bakterházzal, csak sajnos nem annyira népszerű! Érdeklődnék, hogy van-e rálátásuk a filmre?
0
2007. december 22., szombat 9:59
9489
Az MTV-s színházi produkciók engem is érdekelnének. Az Anconai szerelmesek mellett a leges-legngyobb klasszikus, a Hippolit Bajor Imrével, Szacsvay Lászlóval, Molnár Piroskával, Gáti Oszkárral stb. Esetleg nincs terveben egy színházi sorozat többek közt ezekkel?
Valamit Moziklip, ahogy írták már és a Szerelem első/második/utolsó vérig trilógia....
0
2007. december 21., péntek 23:41
155
Moziklip? http://www.imdb.com/title/tt0093577/
0
2007. december 21., péntek 22:47
204
Régi francia vígjátékok? Speciel engem az Ellopták Jupiter fenekét érdekelne Annie Girardot és Philippe Noiret főszereplésével. Ehhez 2 szinkron is készült. Szerintem mind2 jól sikerült (Noiret:Szilágyi Tibor/Bujtor István , Girardot:Földi Teri/Földessy Margit). Bár nem tudom kiék a jogok , de ez egy kellemes kis vígjáték. Magyar filmek közül a Nápolyt látni... , Szerelmes szívek vagy a Boszorkányszombat. Klasszikus színházi előadásokat nem terveztek kiadni? Adáshiba? Vagy az Az Anconai szerelmesek Schell Judittal , Szervét Tiborral , Gubás Gabival?
0
2007. december 21., péntek 21:00
243
Horror filmek megjelentetése egyelőre nem szerepel a terveink között. Sajnálom. Remélem lesz olyan kiadó akik felkarolják ezt a filmet. Érdeklődj a Navigátor Film-nél!
0
2007. december 21., péntek 20:00
4078
Kedves Kiadó!
A Porontyok (the Brood) című filmre van esély?
http://www.odeon.hu/kat.phtml?id=2018
Itt egy rövid leírás róla.
0
2007. december 21., péntek 12:00
9489
Kedves Dotkom Béla! :)
Köszönet a pót-B.Macáért, megérkezett! A barátom, aki rendelte, valószínűleg naggggyon fog neki örülni!:))