Keresés

Dotkom Média Kiadó

2007. december 18., kedd 22:47

!Egyetértek bár nem hinném hogy bárki be merné válalni:(
0
2007. december 18., kedd 22:37
A nevednél maradva egy Buttgereit csomagot nem vetnék meg. Srácnak van 4 filmje azok jöhetnének. Főleg a Der Todesking és a Nekromantik.  
0
2007. december 18., kedd 22:33

Kösz szépen még nem láttam.
0
2007. december 18., kedd 22:26
Tisztelt kiadó!

A Szerelmes Shakespeare-t nem tervezitek kiadni? :-)
0
2007. december 18., kedd 21:20
A Bűbölet joga bárkié lehet, a Gyanakvó szerelem nagy valószínűséggel Warner lenne, A Manderley-ház asszonya félig-meddig Fox, a Mentőcsónak viszont teljesen.

Leírom egy lapra, hogy mit fogsz mondani, és ideteszem az asztalra. ;)
most posts by TM
0
2007. december 18., kedd 21:15
Ez a film már kapható, a B-Roll kiadó forgalmazásában. Magyar és lengyel 2.0 hanggal, magyar felirattal, anamorf képpel (1.85:1).
0
2007. december 18., kedd 20:56

Tudom hogy külföldi de nem tervezitek véletlenül a Tűzzel vassal cimü mestermüvet kiadni?
0
2007. december 18., kedd 20:21
T. Kiadó!
Ha már külföldi filmek megjelentetése is szóba került, esetleg ezen filmek valamelyikére nem lenne lehetőség?
- Csomók (Nudos)
- Előzés (Il Sorpasso)
0
2007. december 18., kedd 20:15
Sajnos rossz hírem van István, a király ügyben. Nem tudta ma a gyár beszállítani az első adagot. Nagyon remélem, hogy holnap megkapjuk. :( Kérlek legyetek türelemmel. Nem rajtunk múlik a dolog. :(
0
2007. december 18., kedd 20:11
Az MTV-től korábban azt a választ kaptam a Névtelen várral kapcsolatban, hogy nem adható. Ez annyit jelent, hogy nem értékesíthető. Hogy miért, azt nem indokolták. Ezért is jelentettük meg a Budapest Filmstúdió által készített mozis változatot. Tudom, hogy ezzel sok embernek csalódást okoztunk (akik a 6 részes változatot várták), de legalább valamilyen formában megjelenhetett a film. Mégha egy rövidebb változatban is. :(
0
2007. december 18., kedd 20:08
Szia Dooku Gróf! Nick neved alapján nincs előttem az arcod, de jelölj be iwiw-en és akkor tudni fogom kiről van szó! :)
0
2007. december 18., kedd 20:07
2008-ban lesznek külföldi filmjeink is. Az egyik korábban már megjelent itthon DVD-n egy magasabb árfekvésben. Január elején elárulom a film címét is. :)
0
2007. december 18., kedd 20:03
Szia Béla!

Sok sikret a kiadóhoz és sok jó filmet kívánok! Alattad jártam eggyel a Brassaiba... ;)
0
2007. december 18., kedd 19:23

Einstein Mega Shotgun  létezik DVD-n (magánkiadásban, menüvel, extrákkal, interjúkkal, stb...).
Vegyétek fel a kapcsolatot az alkotókkal: www.cwtfilm.com (Bernáth Zsolt)!
0
2007. december 18., kedd 18:02
A névtelen vár eredeti tv film sorozatot várhatjuk vagy marad az összenyirbált mozis változat?
0
2007. december 18., kedd 17:28
+Bűvölet,Gyanakvó szerelem,Rebecca,Mentőcsónak
Bár ezekre a kérdésekre mindig az a válasz:Valaki már réges-régen megszerezte a jogokat,hogy kicsoda,az titok.
0
2007. december 18., kedd 17:27

Én korai Cronenberg és Jodorowsky filmeknek örülnék. Vagy olasz gialloknak.
0
2007. december 18., kedd 17:25
Tisztelt DOTKOM!
Die hard 3 ügyben sokan várjuk a fejleményeket
esetleg egyéb külföldi filmtippek:-Forgószél/Notorius/ Hitchcock
                                           -The grass is greener (Cary Grant)
                                           -Murphy háborúja (P.O.)
                                           -...........
0
2007. december 18., kedd 15:42
T. Kiadó!

Kérdezem (kérdezzük?), hogy begurultak-e az "István, a király" korongjai határidőre a gyárból? Bonthatjuk a pezsgőt? Válaszukat előre is köszönöm!
(Szerintem 20-án már problémás ezzel a kiadvánnyal együtt elindíttatni a GLS-csomagokat, mert nyitóoldalán az Xpress arra kéri az ilyen szállítási módot választó vásárlókat, hogy reggel 7 óráig tegyék elindíthatóvá a karácsony előtt megkapni kívánt szállítmányokat. A szerdai napra időzíteni jobb ötlet lenne, ha egyáltalán ez lehetséges.)
0
2007. december 18., kedd 15:28
Én annyit kérdeznék, hogy csak magyar filmekkel fogtok foglalkozni vagy lesznek külföldiek is?
0
2007. december 18., kedd 15:19
Köszi szépen! Szerintem cuki lenne, ha meglenne DvD-n és biztosan lennének rá további vevők rajtam kívül is. Bár csak 65 perc, de esetleg ugyanúgy mint az Uristenkukac és egyéb filmek közös megjelenését csináltátok, meg lehetne csinálni egy CWT-es kiadást, mint Einstein Mega Shotgun és Hasfalmetszők. Külön meg a Sohasevolt Glóriát, mivel az magában is 100 perc, de szerintem annyira nem szórakoztató, azért van benne bőven fantázia. Én vevő lennék az összes ilyen amatőr filmre.
0
2007. december 18., kedd 14:34
Kedves Pé! Nem ismerem a filmet, de a weboldalát már megnéztem tegnap este. Megpróbálok egy megtekintő kópiát szerezni belőle. Látnom kell ahhoz, hogy el tudjam dönteni, hogy érdemes-e kiadni. :) Üdv, Béla
0
2007. december 18., kedd 14:19
Tisztelt Dotkom Média Kiadó!
Elfelejtettél egy kérdésemre. Az Uristenkukac és a Nomen Est Omen mellett van még egy számomra kedves kis amatőr film, az Einstein Mega Shotgun! Ismeritek? Nem tervezitek kiadni?
0
2007. december 17., hétfő 23:16

kifogyott, csokoládé nem is volt :DD

Die Hardba bele adok én is :DD
0
2007. december 17., hétfő 22:32
De azért érdeklődjétek meg légyszi, hátha tudtok valamit tenni az ügy érdekében. :)
0