A Philips-ről...
Revidiálnom kell az álláspontomat. Sok mindent lehet módosítani, vízszintes, függőleges méret, hordótorzítás, trapéztorzítás meg mindenféle egyéb grometriai paraméter. Számszerint 16.
Ezenkívül fehéregyensúly állítási lehetőség a 3 gyári beállításhoz (normál, hideg, meleg), hangbeállítási paraméterek (5 db), ill. van még 7 paraméter az Options menüpont, ill. szintén 7 a Tuner menüpont alatt. Ez utóbbiaknak nyilván a tunerhez van közük, de mivel ezzel semmi gond, ehhez nyilván nem nyúlok. Az Options jelentése pedig számomra ismeretlen...
A lényeg azonban, hogya kép geometriájára elég széles paraméterezhetőségi lehetőséget ad. Célszerű is óvatosan bánni velük, mert mint látszik, nem 2-3 paramétert kell összehangolni, ha sikerül elbarmolni. Szóval valóban célszerű mindent felírni, és még azután is óvatosan eljárni!
Engem pl. halálra idegesített, amikor egy újraparaméterezés után az asztali DVD-m RGB képe hibás lett. Aztán rájöttem, hogy csak a piros szín hiányzik, ebből pedig már következtethettem is a kábel hibájára. Bejött, kontakthiba volt. Ettől függetlenül óvatosan!
Lehet, hogy az LG-nél is több a lehetőség, mint amit én észrevettem, de azzal még nem volt időm kísérletezgetni.
Egyébként nem tudom, miért nem teszik menüből elérhetővé ezeket a beállítási lehetőségeket. Tehetnének mellé egy "Reset to Factory Defaults" opciót, és ki is lenne védve az elbarmolás lehetősége...
Na mindegy. A lényeg, hogy hozzáférünk. Mégegyszer köszönet érte.
Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom. Téged nyírlak ki utolsónak.