Az lehet, hogy van ez a bónusz lemez, ami 51 perces (a képen látható digi borítója szerint), de viszont a 3 film korongjainál nem tüntetnek fel egy extrát sem. Ha ez valós, akkor máris nem olyan vonzó a kollekció, hiszen a 3 magyar kiadás LEMEZENKÉNT tartalmaz 50-60 percnyi extratartalmat, vagyis háromszor annyit, mint ez az egybemegjelenés. Idehaza A Bourne csapda és A Bourne ultimátum extrái magyar feliratosak, az első rész, A Bourne rejtély extrái viszont nem. De ez sem teljesen igaz, mert csak az "Extra változat" extrái nem magyar feliratosak, a korábbi, első kiadású A Bourne rejtély bő félórányi extráihoz van magyar felirat, ráadásul az összes eddig elemzett magyar ill. külföldi koronghoz képest hangban is többet tud, mivel ezen a legrégebbi kiadáson angol DTS is van.
Szerintem akinek mind a négy magyar kiadású Bourne lemez megvan (például nekem), annak nem sok újat nyújt a külföldi kiadás. Tény, hogy a digi jobban mutat, mint egy gyűjtőtok, megjegyzem, számomra utóbbi sem pálya, teljesen meg vagyok elégedve az eddigi kiadványok felszereltségével, még ha csak műanyag tokban jelentek is meg. A digi helyett én inkább a korábbi kiadású A Bourne rejtély felkutatását javasolnám mindenkinek, szerintem az többet ér, ráadásul azon még a teljes audiokommentár is magyar feliratos. Aztán ha már megvan mind a négy hazai korong és még mindig nem elég a jóból, utána jöjjön a kinti pakk, amit mégegyszer hangsúlyozok, jól mutat.