Keresés

A Bourne ultimátum (DVD)

2008. január 31., csütörtök 11:40
Gartulálok!
Ez nem igazság!!!!! Nekem mikor jön már meg????  :((((    Én is akarom!
0
2008. január 31., csütörtök 11:40
Mennyi idővel a feladás után jött meg?
0
2008. január 31., csütörtök 11:25
Veled örülök én is, gratulálok! :-)
0
2008. január 31., csütörtök 11:17
Képeket tudsz esetleg felrakni? By the way, gratula, picit irigykedem...
0
2008. január 31., csütörtök 10:42
Mennyi átfedés van az 1-3 korong extrái és az extralemez között?
most posts by TM
0
2008. január 31., csütörtök 10:38
MEGJÖTT a digi... :-))))  A magyar szinkronos első lemez van benn, extrástól mindenestől, meg a második rész is ugyanúgy extrástól, mindenestől. Egy az egyeben ugyanazok a lemezek. A harmadik részhez is van extra + az extra lemezen kb egy órányi magyar feliratos anyag..

Ha már az extratartalomról beszéltetek.. :-)))

Szép!!  :-))
0
2008. január 30., szerda 12:43

Nekem is meg van az első kétszer, mint ahogy vázolták. A második és jön a harmadik! De egy dupla tokkal orvosolható, mert egyoldalas boritókkal jöttek ki!
0
2008. január 30., szerda 11:41
Nekem is meg van a DTS-es változat és azt a világ pénzéért sem adnám oda.
A digipackban lévő lemezek meg fognak egyezni az itthon kapható lemezekkel,tehát lesz rajtuk extra 100%. Külön nem fognak legyártani a digipack-ért egy másik lemezt és veszik le róla az extrákat,nincs értelme.
0
2008. január 30., szerda 11:38
Itthon valószinüleg csak 3 lemezes lesz.
0
2008. január 30., szerda 9:42
Meglátjuk mi jön. Ennek jó lett a szinkronja, így én itthon a szinkronost vettem meg. A korongok szitázása ugyanaz, mint ami itthon jelent meg. Kiváncsi vagyok mi lesz rajtuk.
0
2008. január 30., szerda 4:18
Az lehet, hogy van ez a bónusz lemez, ami 51 perces (a képen látható digi borítója szerint), de viszont a 3 film korongjainál nem tüntetnek fel egy extrát sem. Ha ez valós, akkor máris nem olyan vonzó a kollekció, hiszen a 3 magyar kiadás LEMEZENKÉNT tartalmaz 50-60 percnyi extratartalmat, vagyis háromszor annyit, mint ez az egybemegjelenés. Idehaza A Bourne csapda és A Bourne ultimátum extrái magyar feliratosak, az első rész, A Bourne rejtély extrái viszont nem. De ez sem teljesen igaz, mert csak az "Extra változat" extrái nem magyar feliratosak, a korábbi, első kiadású A Bourne rejtély bő félórányi extráihoz van magyar felirat, ráadásul az összes eddig elemzett magyar ill. külföldi koronghoz képest hangban is többet tud, mivel ezen a legrégebbi kiadáson angol DTS is van.
Szerintem akinek mind a négy magyar kiadású Bourne lemez megvan (például nekem), annak nem sok újat nyújt a külföldi kiadás. Tény, hogy a digi jobban mutat, mint egy gyűjtőtok, megjegyzem, számomra utóbbi sem pálya, teljesen meg vagyok elégedve az eddigi kiadványok felszereltségével, még ha csak műanyag tokban jelentek is meg. A digi helyett én inkább a korábbi kiadású A Bourne rejtély felkutatását javasolnám mindenkinek, szerintem az többet ér, ráadásul azon még a teljes audiokommentár is magyar feliratos. Aztán ha már megvan mind a négy hazai korong és még mindig nem elég a jóból, utána jöjjön a kinti pakk, amit mégegyszer hangsúlyozok, jól mutat.
most posts by TM
0
2008. január 30., szerda 0:23
Milyen négy? Itthon extra lemez nem lesz.
0
2008. január 29., kedd 20:47
Idővel???? Aszittem, hogy a 3. résszel egyidőben jelenik meg az is.Ha csak idővel, akkor nem fogok rájuk várni, és én is meg fogom rendelni külföldről :)
0
2008. január 29., kedd 20:44

És belfér majd mind a négy tok?
0
2008. január 29., kedd 20:42
pontos dátum még egyelöre nincs,de a kiadó szerint lesz idővel.
0
2008. január 29., kedd 20:32
Amúgy a magyar gyűjtődoboz mikor fog megjelenni??? (már ha lesz ilyen)
0
2008. január 29., kedd 18:29
ez csak természetes!  :)
0
2008. január 29., kedd 18:28
Dömi, ha befut, azért néhány képet feldobsz remélem.
0
2008. január 29., kedd 18:21
El is lehet adni az első két részt... No mindegy. Remélem egészben hozza a postás
0
2008. január 29., kedd 12:24

Éljen! :D
0
2008. január 29., kedd 11:52
nekünk igen!!!  :))))   Ja meg a plusz 1 lemez tele MAGYAR FELIRATOS EXTRÁKKAL!!!!!!
0
2008. január 29., kedd 11:23
Én is pontosan így vagyok ezzel! Én is karácsony előtt szerezetem be az első 2 részt! A csomagolás nálam se ér +6000-et!
0
2008. január 29., kedd 10:51
Csak a magyar feliratozású extra lemez nem lesz ugyanaz.
------------------------------
"Hi,
your order is shipped yesterday." Igen Igen Igen :)
0
2008. január 29., kedd 2:57
Jómagam - nem titkolom - híve vagyok a digipackoknak, meg a szép gyűjtődobozoknak, mert amelyik filmet szeretem, azt meg is tisztelem - ha tehetem azzal-, hogy szép kiállításban veszem meg. Látva itt a dán 4 lemezes magánimportot, el kezdtem számolni és az jött ki, hogy  az első két rész darabját 1490 Ft-ért vettem karácsony előtt a Fukaréknál, ez a 3. lemez 2890 lesz, így a 3 lemez együtt 5870 Ft, tehát a fele, mint a dán díszdoboz. Tehát a csomagolás és egy bónusz lemez újabb 5800 Ft. Töprengtem, osztottam, szoroztam : digipack mánia ide, szép csomagolás oda, én most racionális leszek, Matt Damon és a Bourne-trilógia most be kell érjék nálam a szimpla műanyag tokkal. Hogy stílusos legyek, -  Led Zeppelinék után szabadon - a FILM ugyanaz marad!
0
2008. január 28., hétfő 23:14
Nekem még nem írtak, hogy küldik de látom, hogy van raktáron. Szóval várok türelmesen.
0