Keresés

A Bourne ultimátum (DVD)

2008. január 28., hétfő 22:31
Igeeeeeeennnn.......
Már alig várom,hogy itt legyen. Ha ügyesek akkor akár már a héten itt lehet a "drágaszág"!  :)
0
2008. január 28., hétfő 22:29
Az első villamos... izé, a DVD már elindult feléd :)))
0
2008. január 28., hétfő 20:17
Na ma kaptam a jó hírt,hogy raktáron van és 2 napon belül küldik!!!!!!   :)))))
0
2008. január 27., vasárnap 21:36
Volt aki akkor rendelte, mikor még volt raktáron is. Senkinek nem jött meg?
0
2008. január 21., hétfő 19:10
na ma válaszoltak a Dánok és azt mondták hogy e hét második felére igérték és jövöheti szállitást,tehát max. 2 hét és itt lesz szerintük.  :))
0
2008. január 21., hétfő 17:35
Ha-ha...
0
2008. január 21., hétfő 17:31
Megint találtál magadnak barátot.
0
2008. január 21., hétfő 0:45
Na igen, sikeresen magadhoz térítettelek. :)))
0
2008. január 21., hétfő 0:28
Eléggé szubjektívan kezelted a hozzászólásomat, megjegyzem, gőzöm se volt, hogy te voltál a dán reklám, de nem is érdekel, mert a mondandóm szempontjából a jelenség a lényeges, ami zavar. Ja, hogy mi zavar, azt meg olvasd el mégegyszer, mert elmentél mellette.
most posts by TM
0
2008. január 20., vasárnap 21:45
Hinni már én sem hiszek nekik, de jó úton haladnak, nem? 150-200Ft nyereség/db? Hiszen az Amaray tokon is megspórolnak úgy 40-50Ft-ot és helyettük mindenféle ócska vacakokba pakolják a korongokat! A kint beszerzhető magyar vonatkozással bíró digiket - és a pár csodaszép fémdobozt - már én is begyűjtöttem és ez addig lesz így, ameddig nem adják ki itthon is a kint ilyen formában megjelent filmeket. Mondjuk a Halálhajó SE itthoni meg nem jelenésétől még mindig nem tértem magamhoz... a kinti kiadáson magyar szinkron és felirat - utóbbi még az extrákon is. Na, de emiatt igazán nem keseregni akarok, hiszen ez (is) itt figyel a polcon! ;-)
0
2008. január 20., vasárnap 21:14
Amúgy sem hiszek a kiadóknak. Ha egy bosszú trilógia 9e-ért 1000db-os limitált szériában megéri anyagilag kiadni, akkor szerintem csak a kiadók pénzéhsége miatt nem adnak ki mások. Nyilván egy feknis vagy anélküli olcsóbb 150-200Ft/db és azokon így több a nyereség. Szóval amíg itthon nincs Bourne trilógia digi és kint van teljesen magyarított verzió, addig nagyon nem izgat, hogy kinek mi tetszik, én hozatom kintről.
0
2008. január 20., vasárnap 20:51
Ehhez még csak annyit fűznék hozzá, hogy a kisebb kiadók digipack-os kiadásai után a BuFi is ráébredt - nyilván olvasgatták itt párszor a szösszeneteket, aminek meg is lett az eredménye - , hogy igenis van értelme és létjogosultsága az ilyen kiadásoknak is, főleg párhuzamosan a fapados kiadásokkal. Tehát már nem hiába koptattuk itt a pofánkat másfél éven át. Ennek qrvára örülök, de annak mégjobban, hogy az InterCom - igaz, még csak egy fémdobozzal - úgy látszik, hogy beáll/visszaáll (?) a sorba. Jöhetne a négylemezes digis Titanic újra egy ezres példánnyal - szerintem elfogyna - és ráállhatnának a Die Hard ügyre végre, mert nem győzöm elégszer mondani, hogy egy Alien-Tetralógiához hasonló vagy megegyező dobozból meg elfogyna ötezer darab! Mellette pedig a szinkronos lebutított szar változatból még egyszer ennyi... Csak akarni kellene már végre, mert ez így eléggé gázos szitu egy ideje!
0
2008. január 20., vasárnap 20:36
Frankó :) Én maradok a diginél azért, ahogy gondolom Te is :)
0
2008. január 20., vasárnap 20:23
Szia kedves TM!  Megszólíttattam, ("mint másoknak dán linkeket beszúrni") hát engedd meg, hogy néhány szóban reflektáljak.. Hozzáteszem, a célom nem veszekedés, meg újabb vita forrása, csak néhány észrevétel, magyarázat. Bár nem hiszem, hogy különösebben magyarázkodnom kellene..

Szóval: szerény véleményem szerint az égvilágon semmi baj nincs azzal, hogyha felhívjuk egymás figyelmét a külföldön kapható kiadványokra. Abban talán igazad van, hogy nem itt kellene, de mivel tudtommal kishazánkban nincs olyan weboldal, ahol kimondottan gyűjtők cserélik ki tapasztalataikat, ezért maradt kényszermegoldásnak az Xpress fóruma. Egyébként számomra az Xpress sokkal több, mint egy online bolt- mindig is úgy gondoltam rá, mint egy hazai filmes fórum.. Tehát megragadva az alkalmat, az ember itt hívja fel a figyelmet máshol kapható szép kiadásokra. Akkor meg különösen értékes info ez, ha a kiadvány teljes magyar vonatkozással bír.
Itt jön egyébként a képbe a hazai piac is: igenis ez a piac egy kalap szar. És az csakis a hozzáálláson múlik. Hogy mi volt előbb, a tyúk, vagy a tojás, nem tudom. Igénytelen tömegnek igénytelen kiadvány. Csak az a baj, hogy ennek nem kellene így lenni. Továbbra is hiányolom az alternatívát- néhány kiadványtól eltekintve. De az több mint bosszantó, hogy sok külföldi megjelenés-amin speciel szinkronnal is rajt vagyunk, tehát még a szinkron hiánya sem érv- képtelen nálunk megjelenni. Mint pl a Bourne trilógia digije is. Gondolod, hogy kínlódnék én a külföldi rendeléssel, ha itt az Xpressen is megvehetném? Dehogy! Szeretném én a hazai piacot támogatni, és ami nekem tetszik, azt úgyis itthon veszem meg, de amíg nincs lehetőségem itthon igényes exluzív kiadványokat venni, muszáj ezt külföldről beszereznem..
Egyébként meg itt jön az, ami szerintem végképp privát ügy: Igen. Én csomagolást is gyűjtök. Mert tetszik. A digi tetszik. Nem fémdoboz, nem figura, nem szőrös-fejes különlegességek, hanem a digipack. Ez az én bajom. Úgy vagyok vele, hogy azt a filmet, ami szerintem megérdemli, szeretném a lehető legszebb kiadásban a polcomon tudni.. Ez akkora baj a szemedben?? Ezzel egyébként meggyőződésem, hogy értékesebbé is teszem a gyűjteményem, mert mint bizonyára Te is tudod, jelenleg a hasznát DVD-nek nulla az értéke. Így talán valamit megőriz értékéből+nekem ez így tetszik.. Sajnálom, ha ez Téged zavar, de nem gondolom, hogy ezen változtatnom kellene, minthogy azon sem, hogy néhány külföldi kiadásra így hívom fel a figyelmet. Az a pár tucat ember, aki ezek után kintről rendel , nem hiszem, hogy megrengeti a hazai forgalmazók anyagi helyzetét.
És még egy gondolat. Én spec kifejezetten örülök, hogy az egy évvel ezelőttihez képest változott a világ. Mert sokan ráébredtek hogy van értéke a DVD gyűjtésnek ilyen formában is. Dobozcserével, vagy csak plusz kiadás formájában, mindegy. Őnekik biztosítani kellene itthon is a lehetőséget, hogy ne vásároljanak kint.

Ha meg valakinek lesz kedve hazai gyűjtő fórumot életre hívni, ígérem nem foglak Téged ezekkel itt zargatni..

Peace!
0
2008. január 20., vasárnap 20:22
lesz gyűjtődoboz belőle
0
2008. január 20., vasárnap 20:19
Én meglehetősen szkeptikusan álltam hozzájuk, és igen kellemesen csalódtan. Meglepően jó a történetük, mindegyik részbe sikerült valami újdonságot csempészniük, nem annyira sablonos, mint vártam. Jók a színészek is szerintem, és a szinkron is tetszett. Úgyhogy csupa pozitívum. :) Persze pár klisére is lehet számítani.
0
2008. január 20., vasárnap 18:49
Hát, nálam az első rész elment, a második viszont már valami eszméletlen jó... a harmadikat még nem láttam...
0
2008. január 20., vasárnap 18:37
Na, amúgy frankón egy részt sem láttam ezekből a Bourne filmekből... én a régi Richard Chamberlain-es filmre emlékszem, de azt a fazont a Tövismadarak óta gyűlölöm :)
Matt Damont se kedvelem túlzottan.
Kár, hogy nincs ebből egy díszdoboz idahaza vagy legalább egy sima gyűjtődoboz, amibe bele van dobva a 3 film...
Szóval mennyire jók ezek a filmek?:) Nem túlzottan csigáztak fel a trailerek...
0
2008. január 20., vasárnap 18:31
Ja, amúgy ha kérhetlek, legközelebb kímélj meg élettörténeteidtől. Nem kedvellek annyira, hogy együtt is érezzek veled. Köszi előre is!
0
2008. január 20., vasárnap 18:20
Én most 24 - Hatodik évadra gyúrok :D Kicsit jobb, mint Bourne :P Bauer simán lenyomná a nyálasszájú Bourne-t :D
0
2008. január 20., vasárnap 18:19
Egy kiértékelt leletre minimum 1 napig kell várni, de előfordulhat 3 naptól 2 hetes intervallum is. Azért ne viccelődjünk már. Ez nem úgy megy, mint a kórházsorozatokban. Dr. Troynak is több hetet kellett várnia a vérvizsgálat eredményére. De ha annyira fasza gyerek vagy, jelentkezz te is az orvosira. Így legalább majd megtudod, hogyan működnek a dolgok gyakorlatban.
A magyar egészségügy azért jó, mert idehaza képzik a legjobb szakembereket.
0
2008. január 20., vasárnap 18:15
Kórházbezárások azért vannak, hogy több pénz kerüljön a kiemelt kórházakhoz, fejlesztésekhez. A körülményekről csak annyit, hogy ebből is látszik, hogy nem jártál még soha az életedben normális kórházban. Tudnék mutatni neked párat, ahol az ellátás minősége magas szintű.

Alapvetően nem tudom mi baja volt nagyapádnak, de ha valóban súlyos volt a helyzet, akkor tuti, hogy nem váratták volna. Másképpen néma gyereknek anyja se érti a szavát, rá kell törni az orvosra az ajtót, hogy halihó, itt egy sürgős eset. Néha nagy tud lenni a fejetlenség. De egy orvosnak se egyszerű. Mondjuk a legtöbb orvos kezében jó helyen lett volna nagyapád, mert a diplomát sem hülyeségből osztogatják. De neked is elmondom, hogy a természet gyógyít, nem az orvos. Ez igaz fordítva is. Nem élhet mindenki örökké.
0
2008. január 20., vasárnap 18:04

Ideje lenne Jason Bourne-tr idehívni! Leesne az álla, hogy a filmjei mire is gerjesztik a magyarságot! Tisztelt filmrajongók fejezzük be, mert ennek nincs helye! Én várom a harmadik részt, hogy végre megnézhessem! Jó lenne dts hozzá, de ha nem lesz akkor se sírok! Nézem majd magyar 5.1-gyel vagy angollal! És ha már láttam újra írok ide!
0
2008. január 20., vasárnap 17:52
Kétszer került vissza a nagyapám ugyanoda a kórházba. Alíg kapott levegőt. Egy ilyen súlyos beteg embert váratták egy álló napig! Még a leletei sem voltak meg, még este sem. Ha nincs pénzed és nem tudsz külfödre menni meggyógyítattni magad, akkor meg is dögölhetsz. Azóta viszont már meg is halt a nagyapám. Ez neked egy kúrva jó egészségügy? Egy ilyen beteg embert hazaengedtek, úgymond már meg van gyógyulva.
0
2008. január 20., vasárnap 17:49
Így van, sok sikert hozzá neked is és mindenkinek (a zsíros álláshoz meg a házvásárláshoz)! Nem lenne itt probléma, ha induláskor mindenkinek lenne hol lakni, azt már fenn lehetne tartani. Csak sajna el is kell jutni valahogy addig, hogy legyen mit fenntartani. :)

Ismerek sokmindenkit, aki bepróbálkozott a külföldön éléssel, és bizony tényleg drágább a megélhetés a mindennapi dolgok terén (tej, kenyér, ilyenek), ott kb. olyan a fizetés/ár arány, mint nálunk (főleg Nagy-Britannia, skandinávok). Csak a tartós cikkek kerülnek ugyanannyiba (abszolút), mint itthon, igaz. De még így is jobban járnak. Csak remélni tudom, hogy eljutunk valaha arra szintre, hogy dolgozol mondjuk 5 évet, és tudsz venni egy kocsit meg házat (akár hitelre, de tudod törleszteni), és közben még beleférnek olyanok is, mint a Bourne-trilógia csillivilli szuperkiadásban és társai. :)
0