Keresés

A Bourne ultimátum (DVD)

2008. január 9., szerda 23:27
Jó ez igaz, de akkor, mivel magyarázod, hogy Dániában jelenhet meg a teljesen magyarított Bourne díszdoboz? Miért nem Magyarországon? Vagy az, hogy ott legyártanák és hazánkban is forgalmaznák. Nem kell itt gyártani, hanem ott, és csak forgalmazni kellene. Egyébként miért érné meg a stúdióknak,hogy mi külföldről rendelünk? Nekem van egy tippem, hogy ezek után a rendelések után kapnak jutalékot a gyártótól. Vagy a kiadótól. Elég dúrva lehet, azt látni, hogy ennyi ember rendel inkább külföldről. Pofára ejtve a hazai gyártókat, forgalmazókat. Ez nekem egy kicsit sántit. Ők sem hülyék, csak nem hagyják, hogy csak úgy rendelhetünk kényünk, kedvűnk szerínt külföldről. Ők is szeretnének leakasztani abból a bevételből, ami a kiadót vagy másképpen a jogtulajdonost illet.  
0
2008. január 9., szerda 21:04
Bocs az OFF-ért, de ezt meg kellett írnom :-P
0
2008. január 9., szerda 21:02
Hidd el, Szlovákia sokkal, de sokkal kisebb piac Magyarországnál! Az egyetlen szerencséjük, hogy a csehek ott állnak mögöttük, és ami a cseheknél megjelenik, automatikusan Szlovákiában is kapható! A cseh helyzetet nem ismerem, de Szlovákiában csak Pozsony és környékén élnek az emberek magyarországi életszínvonalon, a többi helyen örülnek, ha kajára és lakásra telik, nem hogy DVD-re (persze mindenhol vannak kivételek, de nem ez a jellemző). Az emberek többsége másol(tat)... A letöltés csak a koleszokon jellemző, máshol nem nagyon, mert az ADSL csomagok többsége forgalmi korlátos, ami meg nem, az is csak 1-2mbit-es, és egy ilyenen egy DVD-t, de egy DivX-et is letölteni maga az örökkévalóság... Ettől függetlenül az emberek többsége DivX-en él... ;)Még annyit az árak összehasonlításáról, hogy az új megjelenések, kb. 1000-1500 Ft-tal drágábbak Szlovákiában, mint itt (kb. 600-700 Sk, azaz 4800-5500 Ft körüliek). Persze ha a neten vásárol az ember, olcsóbban is hozzájuthat a filmekhez. Az akciókat meg nem érdemes összehasonlítani, max. csak akkor lehetne, ha ott is ugyanazok a kiadók lennének, mint Magyarországon!Ami a megjelenéseket illeti... Mo-n azért nem jelenik meg annyi digi, mert azok gyártási költsége valamivel magasabb, és a kiadók féltik a hasznukat (jelemző Magyarországra - pénzéhes banda az egész ország), meg ugye, Magyarországon ilyen meg olyan, sőt még amolyan adó is van, melyek többsége Szlovákiában és Csehországban ismeretlen fogalom. Most ezzel nem védeni akarom a kiadókat, mert azt eszembe sincs, de a hátteret is ismerni kell, ahhoz, hogy világosabban lássuk a helyzetet!Egyébként én úgy látom, hogy a 3 ország közül Magyarországnak van a legnagyobb DVD piaca... Az egy másik dolog, hogy itt a kiadók hozzáállása olyan, amilyen!
0
2008. január 9., szerda 20:30
A gyártás fogalmát néhol kevered a forgalmazással. :) Sajnos az a helyzet, hogy olyan kis piac vagyunk, hogy egy rakás dolgot nem éri meg nálunk forgalmazni (külön gyártatni ide meg pláne).
0
2008. január 9., szerda 19:46

Nagyszerű hír. Gondoltam. Segítsük elő azt a dán oldalt ahonnan sokan megrendelik majd a gyönyörű díszdobozt, ami ráadásul teljesen magyarított. Tipikus magyar szokás. Érdekes a dánok és inkább az ausztrálok jobban gondolnak ránk is. Sokszor azt hiszem, hogy Ausztráliában lakunk nem Magyarországon. Vagy azt, hogy nekünk itthon már nem is gyártanak dvd-ket, hanem csak az Ausztrálok. Sokszor érzem azt, hogy nincsenek is forgalmazók hazánkban, hanem elköltöztek az auszikhoz. Esküszöm jobb lenne ott élni, vagy mondjuk a forgalmazók is úgy gondolhatják, oda költöznek. Nekünk, ha szükségünk lenne egy dvd-re, oda kellene utazni dvd-t venni.
0
2008. január 9., szerda 19:34
Friss hír: Lesz itthon Bourne gyűjtemény,de csak gyűjtődobozos változatban! Digipack nem lesz!!!!!!!!!!
0
2008. január 8., kedd 17:30
Ez azért van, mert idehaza dvd megjelenésben úgy állunk csehül, hogy igazából nem. Viszont az angol mellett ismét van egy nyelv, amit időszerű lesz elsajátítani az elégedetlenkedőknek, addig sem itt töltik ki a frusztrációikat, sőt, ha már ez megvan, akkkor akár csehül is beírhatják majd minden topikba, hogy ez Magyarország, meghogy köcsög kiadók. Legalább a mérsékeltebb habitussal bíró többség nem fog lépten nyomon ebbe a közkedveltté vált magyar szófordulatba botlani.
most posts by TM
0
2008. január 8., kedd 15:34
Szerintem ne is számíts rá! Manapság ez megy! Nálunk soha nem fognak ilyen kiadványok megjelenni, mivel ez Magyarország és nem pl. Szlovákia! Náluk van! Van Die Hard Quadrilogy (5 DVD-n),van 42 DVD-s James Bond gyűjtemény,van Alien Deluxe Head, van Halálhajó díszdoboz, van X-akták sorozat, van Truman show díszdoboz, van X-Men trilógia stb. Náluk a Csillagkapu, a Rambo, a Terminator 2 csupán 99 korona ( 800 Ft )!!! Idehaza rengeteg film megjelent úgy, hogy cseh hang került a lemezre, míg magyar nem!!! Pl.: FORREST GUMP! Csak hogy egyet említsek. Náluk valahogy jobb a piac. Miért??? Kérdezem ezt a hazai kiadóktól!!!
0
2008. január 8., kedd 12:58
Hát az a 4dvd-s digipack trilógia be tudna jönni!
Tök jól nézne ki a polcon a többi kis aranyos DVD-m mellett!
Mondjuk a passport-os kiadás sem volt rossz!
Reméljük meglep minket a kiadó egy szép extra trilógia kiadvánnyal,van kereslet az igényes kiadásokra,láttuk ezt a Transformers esetében is!

0
2008. január 8., kedd 12:45

Az online üzletekben nem lehet, főleg nem nemzetközi forgalomban!!!!!!!!!!! Kivétel szerintem Magyarország! Bakszámláról levonják az árat és a posta vagy futárköltséget majd küldik!
0
2008. január 8., kedd 12:29
Azon a dán weboldalon, mivel lehet fizetni? Utánvéttel lehet?
0
2008. január 8., kedd 9:12
Nem tudna, valaki berendelni nekem egy 4 lemezes Bourne-t ami lentebb látható? A szinkronos magyar feliratos extrás kiadvány. Elutalnám neki a pénzt természetesen előre...
davdav@vipmail.hu
Előre is köszi ha valaki megtenné...
0
2008. január 8., kedd 1:52
A csapda meg van már? Csak mert kár lenne kihagyni a háromból a középsőt.
0
2008. január 8., kedd 1:45
http://www.xpress.hu/shop/faq.asp?VID=R93366367633743678#2
0
2008. január 8., kedd 1:39
...vagy a sokat szidott Xpress félreteszi neked a Bourne rejtélyt, és az Ultimatum megjelenésekor egyszerre veheted át.
0
2008. január 8., kedd 0:54
Az nagyon frankó dolog, hogy most akciós a Bourne Rejtéy extra változata. Az a gond, hogy csak február 25-ig ennyi. Csakhogy az Ultimátum feb. 27.-én jelenik meg. Nem tudták volna kitolni a hónap végéig az akciót? Én ugyanis egyszerre rendelném meg a két filmet. Csakhogy, ahhoz, hogy a két filmet megrendelhessem meg, vagy azt kell csinálnom, hogy a Rejtélyt most rendelem meg, az Ultimátumot meg a megjelenéskor. Csakhogy akkor kétszer kell kifizetnem a szállítási költséget. Vagy az csinálom, hogy egyszerre rendelem meg a két filmet. Csakhogy addigra drágább lesz az első film, vagy már nem lehet majd kapni.
0
2008. január 8., kedd 0:44
Itt nem kapható a termék. Van valami gondod?
0
2008. január 7., hétfő 22:50
Ti itt az Xpress fórumán beszélitek meg egy konkurens cégtől való rendeléseiteket? Klassz...
0
2008. január 7., hétfő 22:17
Be-be.. Nekem hamarabb telik le a 14 nap.. :-))

De ezen nem veszünk össze.. :-)
0
2008. január 7., hétfő 21:48
Ja. Én azt hittem neked már úton van. Akkor lehet,hogy nekem jön meg hamarabb,ugyanis nekem is beszerzés alatt van és azt irták garantálják a 14 napon belüli szállitást.
Kiváncsi leszek kinek jön meg hamarabb a kiadvány?!  :)
0
2008. január 7., hétfő 21:45
Tehát a német duplalemezes változaton az extra cd-n van magyar felirat,illetve magán a filmen szinkron(+audiokommnentárhoz magyar felirat)???
0
2008. január 7., hétfő 21:29
Szia R2-D2!Mindjárt dobok Neked egy e-mail-t! ;-)
0
2008. január 7., hétfő 21:18
Természetesen. Még nem adták föl, mert nincs raktáron nekik, de rögtön szólok.

Lehet, én leszek az első?  :-))))
0
2008. január 7., hétfő 20:32
R2-D2!
Légyszi ha megjött a csomagod akkor jelentkez,hogy épségben érkezet-e meg és jól volt-e becsomagolva! Meg hogy tényleg ezek a lemezek vannak benne amit irnak.
Köszi
0
2008. január 7., hétfő 20:32
R2-DR!
Légyszi ha megjött a csomagod akkor jelentkez,hogy épségben érkezet-e meg és jól volt-e becsomagolva! Meg hogy tényleg ezek a lemezek vannak benne amit irnak.
Köszi
0