Keresés

Nagyon vadon (DVD)

2008. április 8., kedd 11:08
Nálam az általad emlitett 3 film egyikének sincs baja!
0
2008. április 7., hétfő 23:18
Nekem is ugyanez van, mint nálad! Csak nálam a Véres gyémántnál meg a Szemtől szemben 2 lemezesénél! Rájöttem, hogy ezeken az ALLAINE nevezetű tokokon van egy "zsírszerű képződmény" vagy nem tudom micsoda, ahogy Te is leírtad: ott maradt az ujjlenyomat is. Amikor (Október) megvettem a filmeket semmi gáz nem volt velük, most viszont egyik nap észrevettem, hogy a lemezek magukba szívták ezt a zsíros lerakodást; és lehet látni a lemez alatti felületen az "alakját", hogy mekkorát szívott magába a lemez. Elég gáz! Na mindegy letudtam törölni őket, de a tokot is áttöröltem! Szerintem ellenőrizzétek le! Kíváncsi vagyok, kinek milyen. FHE - nél megmutattam mindkét filmet, de nem csináltak vele semmit, gondolom majd szólnak az illetékesnek. :-) Szerintem visszakéne állniuk AMARAY - ékhoz. :-)
Ja, és valaki említette, hogy le se lehet szedni a foltot finom anyagú törlőronggyal. ---> Én a Die hard 4 - gyel vagyok így! A kiadás feature disc - je tele van foltokkal, de nem lehet letörölni, mert egyszerűen benne vannak a lemezben. Találkozott ezzel valaki? Nem tudom mit tegyek, mert lejátssza, de egyelőre még nem akarom meglátogatni az IC - t.
Amúgy, hogy Én is hozzászóljak ehhez a Nagyon vadon témához: múltkor bent voltam FHE - nél dobozsérülés/probléma miatt és mondták, hogy az összes dvd - t ebből a filmből visszavonták és majd csak a nyár folyamán lesz újra. Ja, és ismerik Dömit! ;-)
0
2008. április 3., csütörtök 19:16
Úgy látszik, revidiálnom kell az álláspontomat. Ismét levettem a filmet polcról, és nekiestem a felületének alkoholos tisztítókendővel. A felületi foltokat sikeresen eltávolítottam, úgyhogy mégsem T1-szerű lemezen belüli foltosodásról van szó. Azért majd időnként ránézek, kíváncsi vagyok, fog-e változni a jövőben...?
Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom. Téged nyírlak ki utolsónak.
0
2008. április 3., csütörtök 16:51
Hát igen a jó öreg Verbatim az még mindig tökéletes.:)))))
0
2008. április 3., csütörtök 16:14
Tegnap este megnéztem én is a példányomat, egyenlőre nincs nyoma a foltoknak. Remélem így is marad.
0
2008. április 3., csütörtök 14:51
Semmi köze ennek a problémának a csomagoláshoz! Ez egyértelmüen a lemez alapanyaghibája!
0
2008. április 3., csütörtök 14:25
Ha valami ilyesmi a páfrányotok, akkor beszélnünk kell. :)))
0
2008. április 3., csütörtök 14:17
Az idén én is ültettem a muskátlik közé. :) Majd augusztus végén learatjuk a munkánk gyümölcsét.
0
2008. április 3., csütörtök 13:36
Ja, tudom :) Kösz :)
0
2008. április 3., csütörtök 13:25
Nem én állítom elő. :)))

A Clin alkoholos, asszem ablaktisztító cuccra gondoltam, aminek az elején van az a habosító akármi, amitől habot fúj és nem folyékony állagú lesz tőle.
0
2008. április 3., csütörtök 13:24
Dehogynem! Nem kéne vacakolnom a vadkenderrel az erkélyen.
most posts by TM
0
2008. április 3., csütörtök 13:15
Ezek a híres DEJA tokok, ha jól tudom. De tudom melyikre gondolsz. Ilyenben van pl. A tégla is.
Hogy állítasz elő alkoholos habot?
0
2008. április 3., csütörtök 13:11
Én is azt gyanítom, hogy a doboz, méghozzá én annál a fajtánál vettem észre hasonlót, ami olyan fényes műanyag belűl és minden ujjlenyomat látszik rajta. Gondolom tudjátok melyikre gondolok. Ezt használja újabban sajnos az FHE. Nekem pl. az ebből a fajtából való slim tokos Rejtélyek Városán jelentek meg foltok. Érdekes, mert nem mindegyik ilyen tok szar, de pl. a régi U.I.P filmek is ilyen anyagú tokokaban voltak és azok közűl is találkoztam már a jelenséggel. Általában le lehet törölni ( én alkoholos habbal tisztítok ), de akkor is idegesítő. Találkoztam olyannal is, amit a hab sem szedett le. Mindenképp para a szitu.
0
2008. április 3., csütörtök 13:01
Nem lenne jó, ha kiderülne, hogy DVD-lemezeinkből toxikus anyagok szabadulnak fel csakúgy hébe-hóba...
0
2008. április 3., csütörtök 12:41
Nem tudom, ezt kinek címezted, én speciel tegnap olvastam bele először ebbe a topicba.
0
2008. április 3., csütörtök 12:27
Milyen érdekes,h amikor elöször kértem nézzétek meg akkor mindenki szinte azt irta semmi baja az ő példányának. Most meg,h az FHE elismerte az anyaghibát hirtelen (szinte) mindenkinek gondja van vele!  :)
Ez egy kicsit furcs!!!!
0
2008. április 3., csütörtök 12:07
Én is megnéztem tegnap este otthon.A lemez felülete első ránézésre hibátlannak tűnt, de jobban megvizsgálva, észlelhető volt rajta némi foltosodás. Ez nagyban hasonlított a MIB deluxe jelenségre, de nem arról van szó, ugyanis ezt nem sikerült letörölni. Én arra gondolok, hogy inkább anyagminőségi hibából eredhet a dolog, ugyanúgy, mint az első kiadású T1-nél. Lejátszási problémát egyelőre nem okoz, de próbálom nem elfelejteni, és néhány hónap múlva újra megvizsgálni.
0
2008. április 3., csütörtök 12:04
Pedig a tok, érdekes módon, amikor áttettem egy átlátszóba a gagyi fekete helyett valahogy nem lett baja utána. Amit írtam tapasztalati tény, amúgy nem kötelező. Ugyanilyen történet volt a 300-zal, a Tomb Raiderrel, az említett Terminátorral, a Vidoque-kal és még néhány filmmel. Ezeknél a tokoknál megfigyelhető, hogy valami szutyok jelenik meg rajtuk, amit ha letörölsz megfogja a rongyot is. Valószínűleg a műanyagból kihagynak valami adalékot, amúgy ezeknek a szaga is valami érdekes...
0
2008. április 3., csütörtök 11:27
Én is megnéztem tegnap. Semmi baja a lemezemnek, semmiféle folt nincs rajta...
Ezek szerint nem mindegyik rossz...
0
2008. április 2., szerda 20:58
Nem a csomagolással van a gond 100%!!!!!!!  Semmi köze hozzá mivel sima tokban van és nem MIB féle digiban. Itt simán anyaghibáról van szó!
0
2008. április 2., szerda 18:43
Akkor lehet, hogy mégis a tok. Bár az sem biztos, hogy kell hozzá külső tényező, hiszen a feliratos Terminator is ugyanilyen fátyolossá vált, pedig ahhoz nem volt semmi extra csomagolás.
most posts by TM
0
2008. április 2., szerda 18:39

Nem valószínű,mert nekem semmiféle füzet nem volt benne.Pedig megjelenéskor vettem.
0
2008. április 2., szerda 18:16
Szerintem akkor már inkább a műanyagtokba belebújtatott ragasztott gerincű foglalkoztató füzet lehet a ludas.
most posts by TM
0
2008. április 2., szerda 18:01
Nem kell kétségbe esni, a rossz minőségű doboz kipárolgása okozza a dolgot. Alkohollal le lehet mosni óvatosan, finom bársonyos anyaggal óvatosan foltmentesre törölni és kész. Ja és a dobozt jó messzire eldobni, és újba tenni (nem gazdaságosba!!!)...
0
2008. április 2., szerda 17:06
Nálam ugyanez. Akciósan vettem, minden gond nélkül megnéztem. Otthon én is megvizsgálom a lemezt...
0